Datums kiezen

Ponte Vecchio

Ponte Vecchio

Ponte Vecchio: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Florence: Rondleiding met gids

1. Florence: Rondleiding met gids

Ga mee op een stadsrondleiding met gids door Florence, een charmante stad die in 59 voor Christus door de Romeinen werd gesticht. Tijdens deze rondleiding verken je de stad met een professionele gids en maak je een reis door de indrukwekkende geschiedenis terwijl je in de voetsporen treedt van iconische kunstenaars als Botticelli en Michelangelo. Bekijk iconische bezienswaardigheden zoals de Santa Maria del Fiore kathedraal, Piazza del Duomo, Signoria plein, Ponte Vecchio en nog veel meer. Luister tijdens de rondleiding naar het fascinerende commentaar van je gids en ontdek het leven van de vroegere bewoners van Florence, van Dante tot de Medici-familie. Aan het einde van de tour zul je de geschiedenis, architectuur en bezienswaardigheden van de stad beter begrijpen en zul je begrijpen waarom Florence een van 's werelds meest bezochte bestemmingen is.

Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

2. Florence: Tickets voor de kathedraal met pas voor de koepel van Brunelleschi

Verken de kathedraal van Florence met een toegangspas voor deze iconische bezienswaardigheid. Bezoek de top van de Koepel, het Baptisterium, de Crypte, Giotto's Klokkentoren en het Opera del Duomo Museum. Geniet van je rondleiding door de Cupola en de Kathedraal van Santa Maria del Fiore. Boven aangekomen voel je je alsof je een skywalk boven de stad maakt. Bewonder het prachtige uitzicht over het Toscaanse platteland en het centrum van Florence, inclusief Fiesole, de Chianti-wijk, de centrale markt, de Santa Croce kerk, de Synagoge, de San Lorenzo kerk, het Palazzo Pitti, de Ponte Vecchio en nog veel meer. Je kunt ook de fascinerende interieurs van de kathedraal ontdekken, waaronder het Baptisterium en de Crypte. Leer meer over deze waardevolle historische kenmerken van de kathedraal met je audiogids. NB. Het tijdslot dat je selecteert is alleen voor de Cupola beklimming, je kunt de andere musea bezoeken vanaf de ochtend van de dag die je hebt geselecteerd voor de beklimming. Houd er rekening mee dat op zondag de openingstijden beperkt zijn vanwege religieuze vieringen. Als je de optie met digitale audiogids hebt gekocht, moet je je voucher inwisselen bij het kantoor van de lokale partner (Slow Tour Tuscany) op Lungarno degli Acciaiuoli 10 black. Als je de optie "Alleen ticket" hebt gekocht, ontvang je de digitale toegangstickets de dag ervoor per whatsapp, sms en/of e-mail en kun je direct naar de ingang van de Cupola zonder de voucher om te ruilen.

Florence: Arno rivier rondvaart met commentaar

3. Florence: Arno rivier rondvaart met commentaar

Tijdens uw reis aan boord van de Arnoboat speelt de rivier de Arno de hoofdrol. Je zult Florence over het water verkennen met de mogelijkheid om deze magische stad vanuit een ander en fascinerend gezichtspunt te zien en te waarderen. Je krijgt de kans om nieuwe en prachtige onontgonnen hoekjes te ontdekken, waarvan vele alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Onze groene boot respecteert het milieu en is volledig elektrisch. Het verlaat het dok bij de Via Lungarno Diaz en legt het stuk af dat van de Brug van Genade gaat en gaat onder de Ponte Vecchio, de Ponte Santa Trinita en de Ponte alla Carraia door, waarna het terugkeert naar het dok. De tocht door het hart van de stad duurt 1 uur inclusief instappen en wordt vergezeld van een geregistreerd commentaar dat spreekt over de stad en haar unieke verhalen. Ervaar een reis vol emotie van het navigeren door de kalme wateren van de Arno terwijl je de schoonheid bewondert van de bruggen en paleizen die de rivierbedding omlijsten.

Florence: Wandeltour met gids

4. Florence: Wandeltour met gids

Begin uw tour met een bezoek aan de belangrijkste gebouwen in het hart van Florence. Bekijk de Duomo, het Baptisterium van Sint-Jan, het Museo dell'Opera del Duomo, een museum met veel van de originele kunstwerken gemaakt voor de kathedraal van Florence, en de klokkentoren van Giotto, die naast de basiliek van Santa Maria staat van Fiore. Ga vervolgens richting Piazza della Signoria waar u het beeldhouwwerk van David van Michelangelo kunt bewonderen, geplaatst buiten het Palazzo Vecchio als symbool van het verzet van de Republiek tegen de tirannieke Medici. Bezoek vervolgens de Ponte Vecchio-brug, de beroemdste brug in Florence en ongetwijfeld een van de meest illustere bezienswaardigheden van de stad. Tijdens de tour laat je professionele gids je verborgen plekken zien die de meeste mensen niet opmerken tijdens een wandeling door de stad. Met een perfecte mix van informatie, over geschiedenis en curiosa over de Medici en de Renaissance, zul je de essentie van deze prachtige stad begrijpen.

Florence: Arno riviercruise met een live concert

5. Florence: Arno riviercruise met een live concert

Tijdens uw reis aan boord van de Arnoboat speelt de rivier de Arno de hoofdrol. Je verkent Florence vanaf het water met de mogelijkheid om deze magische stad vanuit een ander en fascinerend perspectief te zien en te waarderen. Je krijgt de kans om nieuwe en prachtige onontdekte hoekjes te ontdekken, waarvan vele alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Onze groene boot respecteert het milieu en is volledig elektrisch. Het verlaat de kade bij Via Lungarno Diaz en legt het stuk af dat loopt van de Brug van Genade, onder de Ponte Vecchio, de Ponte Santa Trinita en de Ponte alla Carraia door, waarna het terugkeert naar de kade. de cruise door het hart van de stad duurt 1 uur inclusief instappen en wordt begeleid door een echt live concert. Vioolmuziek of andere instrumenten of de lieve stem van een live zanger zullen uw reis opvrolijken met het uitzicht op het prachtige Florence. Bewonder de reflecties van de zon of het avondlicht op het kalme water van de Arno en de warme kleuren die de bruggen en gebouwen aannemen.

Florence: Arno riviercruise met Aperitivo

6. Florence: Arno riviercruise met Aperitivo

Tijdens uw reis aan boord van de Arnoboat speelt de rivier de Arno de hoofdrol. Je zult Florence over het water verkennen met de mogelijkheid om deze magische stad vanuit een ander en fascinerend gezichtspunt te zien en te waarderen. Je krijgt de kans om nieuwe en prachtige onontgonnen hoekjes te ontdekken, waarvan vele alleen zichtbaar zijn vanaf het water, terwijl je geniet van een aperitivo en zachte muziek. De aperitivo bestaat uit Toscaanse producten en Prosecco georganiseerd door Incremona en leverancier door La Prosciutteria op Arnboat. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt in plaats daarvan een niet-alcoholische drank aangeboden. Onze groene boot respecteert het milieu en is volledig elektrisch. Het verlaat het dok bij de Via Lungarno Diaz en legt het stuk af dat van de Brug van Genade gaat en gaat onder de Ponte Vecchio, de Ponte Santa Trinita en de Ponte alla Carraia door, waarna het terugkeert naar het dok. De reis door het hart van de stad duurt 1 uur inclusief instappen.Beleef een reis vol emotie van het navigeren door de kalme wateren van de Arno terwijl je de schoonheid bewondert van de bruggen en paleizen die de rivierbedding omlijsten.

Vanuit Rome: Dagtrip Florence en Pisa

7. Vanuit Rome: Dagtrip Florence en Pisa

Verken Pisa en Florence, twee van de belangrijkste steden van Toscane, tijdens deze dagtrip vanuit Rome. Maak een comfortabele busrit en luister naar de rondleiding die jouw gids je in de bus zal geven. Je reist door het Toscaanse platteland terwijl je leert over deze prachtige regio en zijn indrukwekkende geschiedenis, die van groot belang was voor de creatie van de Italiaanse taal. De eerste bestemming is Pisa, waar je op de Piazza Dei Miracoli de romaanse kathedraal van de stad bewondert. Zoek op hetzelfde plein de iconische scheve toren van Pisa; je moet stoppen om de beroemde foto te maken waarop jij de toren vasthoudt! Daarna kun je genieten van wat vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen. Stap vervolgens weer in de bus en ga verder naar Florence, een perfecte Renaissancestad waar je kunt genieten van een panoramische rondleiding door de stad, verzorgd door je gids, waarbij je belangrijke bezienswaardigheden bezoekt, zoals de Piazza del Duomo, het Mercato Nuovo, de Vecchio-brug en meer. Daarna heb je wat tijd om op eigen gelegenheid door de stad te gaan, je kunt een audiogids toevoegen om het meeste uit jouw ervaring te halen. Je moet de heerlijke Toscaanse lekkernijen en desserts proberen, voordat je weer in de bus stapt.

Florence: Milieuvriendelijke stadsrondleiding per golfkar

8. Florence: Milieuvriendelijke stadsrondleiding per golfkar

Vaar langs iconische bezienswaardigheden in Florence tijdens een milieuvriendelijke tour met een elektrische golfkar. Rol langs bezienswaardigheden zoals de Ponte Vecchio, het Palazzo Pitti en de koepel van Brunelleschi. Luister onderweg naar een audiogids. Kies uit een tour van 1 uur of een tour van 1,5 uur die naar Piazzale Michelangelo gaat. Spring op een elektronische golfkar naar de Ponte Vecchio en steek de Ponte Santa Trinita Renaissance-brug over de Arno naar het Oltrarno-gebied, waar u het majestueuze Palazzo Pitti kunt bewonderen. Ga onder de Vasari Coridor door op weg terug naar het stadscentrum. Bewonder de architectonische stijl van de basiliek van Santa Croce, de nationale bibliotheek en de achterkant van de kathedraal met de beroemde Brunelleschi-koepel. Bekijk een van de oudste ziekenhuizen ter wereld en het hoofdkwartier van de Medici-familie. Ontdek de legende van "Berta" en glijd langs het centraal station. Ga verder richting de Santa Maria Novella met zijn indrukwekkende renaissancegevel. Kom aan in de wijk Ognissanti, staar naar de oude stadsmuren en hoor interessante feiten en verhalen over de Florentijnse tradities.

Florence: Mysteries van de Medici-wandeling met gids

9. Florence: Mysteries van de Medici-wandeling met gids

Ervaar de geschiedenis van Florence door meer te weten te komen over de bijdragen van de beruchte Medici-familie terwijl je hun invloed op de stad uit de eerste hand ziet. Bezoek de Medici-kapel en bekijk het prachtige mozaïekwerk. Luister terwijl je deskundige gids je meeneemt op een reis door het verleden en hoor hoe geld en macht een intense rivaliteit veroorzaakten tussen de families Strozzi, Pazzi en Medici. Ontdek de geheimen en mysteries van de Medici-familie terwijl je Engelssprekende gids je meeneemt door de oude straten en pleinen. Wandel door de sporen die zijn achtergelaten door de meest bijzondere leden van de Medici-dynastie. Betreed de Medici-kapel waar de meeste overgebleven overblijfselen van de familie hun laatste schuilplaats vonden. Bekijk de glinsterende halfedelstenen in de Florentijnse mozaïek Commesso Fiorentino.

Vanuit La Spezia: Excursie Florence & Pisa cruise aan land

10. Vanuit La Spezia: Excursie Florence & Pisa cruise aan land

Ontdek Florence en Pisa met een retourtransfer vanuit La Spezia. Verken Florence, bekend als de bakermat van de Renaissance, in je eigen tempo of bekijk de stad tijdens een optionele wandeltocht. Ga naar Pisa en bewonder de beroemde monumenten voordat je terugkeert naar La Spezia. Nadat u gemakkelijk op het ontmoetingspunt bent aangekomen door de verstrekte instructies te volgen, wordt u verwelkomd door een gemakkelijk te identificeren medewerker die u de plattegrond van de stad, de code voor het gebruik van wifi, en voorrangstoegang tot de bus die u naar de wijk Santa Maria Novella in Florence brengt. Als je eenmaal aankomt, begin je met het verkennen van de stad, de bakermat van de Renaissance, die wordt beschouwd als een openluchtmuseum, en zijn talrijke meesterwerken. Bezoek met 3,5 uur vrije tijd de San Lorenzo-markt, Piazza del Duomo, Piazza della Signoria, Piazza della Republica en de oude brug. Kies ervoor om de kleine steegjes tussen middeleeuwse en renaissancepaleizen te verkennen of door de winkelstraten te dwalen en typische lokale gerechten te proeven. Haal het meeste uit uw tijd door de wandeltochtoptie te kiezen. Deze wandeltocht gaat langs de belangrijkste monumenten. Vervolg uw weg naar de tweede stop in Pisa voor 1,5 uur vrije tijd, waar u de wonderen van de Weide van Wonderen kunt zien. Kies de beste pose om je tijd bij de scheve toren van Pisa te vereeuwigen. Gegarandeerd op tijd terug.

308 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ponte Vecchio: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Ponte Vecchio

Wil je alle activiteiten in Ponte Vecchio bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponte Vecchio

Gemiddelde beoordeling

4.6
(8.060 beoordelingen)

Wat te zeggen over deze excursie naar Pisa en Florence. Geweldige tour door de vriendelijke en glimlachende Aaron en perfect gereden door Mirko. We zijn geïnformeerd over de belangrijke bezienswaardigheden van beide steden. Genoeg tijd om een idee te krijgen van de magie van de monumenten. Wij raden het ten zeerste aan. Grazie mille per tutto!!!

Een uitstekende GIDS, mevrouw Ada, (gids, Engels-Spaans) zeer goede uitleg in de bus...!!!... nauwkeurige begeleiding over de plaatsen om zelfstandig te bezoeken in Pisa en Firenze 👏👏👏👏👏⭐ ⭐⭐⭐ ⭐

Speurtochten zijn een geweldige manier om rond te reizen tijdens City Breaks. De Get Your Guide-jachten zijn zowel informatief als erg leuk (hoewel de regen hevig was in Florence.

Leuke manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bezoeken. Mijn dochter (12 jaar oud) was er erg blij mee.

Een hele fijne reis. Het enige nadeel was dat gelati-proeverij niet was inbegrepen.