Ponte Vecchio

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Ponte Vecchio

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.526 beoordelingen

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

Silvia heeft ons meegenomen in de geschiedenis van Florence en de twee uur waren veel te snel voorbij! Ondanks de hitte was het een geweldige ervaring, ook voor onze drie tieners.

Perfect tour with a very friendly guide, Alla, she had a very rich knowledge about a rich history. Perfect to skip the lines, it didn't 't feel like there was such a crowd.

Veel info. Leuk p de fiets florence te zien. Veel zien in korte tijd. Kun je daarna nog leuk te voet dingen bekijken omdat de gids heeft uitgelegd waar je moet zijn.

Super leuke rondleiding. Heel relaxed en je komt op veel mooie plekken in Florence! De gids was ook heel goed en vertelde veel extra dingen over Florence