Ponte Vecchio

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Ponte Vecchio

Wil je alle activiteiten in Ponte Vecchio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ponte Vecchio

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 4.465 beoordelingen

Wat een goede beslissing om deze rondleiding te boeken. Terwijl andere mensen puffend en zwetend door de stad wandelden, reden wij prinsheerlijk en overdekt door de stad. We kregen fijne en goede uitleg door een gids die uitstekend Engels sprak, want Amerikaanse moeder. We zagen en hoorden heel veel, hierop konden we de rest van de dag ook inplannen met wat we echt wilden zien en bekijken. En met de geschiedenis die de gids vertelde was het heel leuk om daarna weer in de stad te wandelen en meer gevoel bij de stad te hebben. Uiteraard hebben we een ijsje gehaald en een koffie gedronken op de terrasjes die de gids aanraadde. Smullen!

Interessante wandeling door Florence met goede gids

Goed georganiseerde wandeling. Zeer bekwame gids (Annette). Echt de highlights van Florence. Ik had maar 1 dag in Florence en dit was een goede manier om de dag mee te beginnen. Voordeel was ook dat deze tour vroeg begint. Museum was klein maar we hebben wel bijna alles kunnen zien en kregen ook goede uitleg van de gids. Audiosysteem werkte prima. Voor herhaling vatbaar.

Perfect tour with a very friendly guide, Alla, she had a very rich knowledge about a rich history. Perfect to skip the lines, it didn't 't feel like there was such a crowd.

Super leuke rondleiding. Heel relaxed en je komt op veel mooie plekken in Florence! De gids was ook heel goed en vertelde veel extra dingen over Florence

We waren met een kleine groep, 3 personen. Goede vriendelijke gids die veel wist. Goede tour om toch veel te zien in een korte tijd, aanrader