Ontdek het beste van
Poole

Poole

Onze aanbevelingen voor Poole

Poole Harbour en Islands Cruise

Poole Harbour en Islands Cruise

Maak een cruise rond de grootste natuurlijke haven van Europa, de thuisbasis van de stad Poole, de gouden stranden van Sandbanks en Brownsea Island. Vanaf de zitplaatsen op het open dek of vanuit de comfortabele salon heeft u een prachtig uitzicht op het uitzonderlijke landschap eromheen. Je reis van 70 minuten begint op de charmante Poole Quay met zijn oude gebouwen en bruisende sfeer. Vervolgens ga je langs Brownsea Island, de thuisbasis van dieren in het wild en het pittoreske Brownsea Castle, gebouwd om te beschermen tegen Franse invasies. Daarna komt het schiereiland Sandbanks en de luxe huizen van de ‘Golden Mile’. Daarna toert u door de grote natuurlijke uitgestrektheid van de haven en de resterende eilanden: Green, Furzey, Long en Round. Met uitzicht op een prachtig landschap hielp het klassiekers zoals Lord of the Rings en Gulliver's Travel te inspireren.

Van Poole: Jurassic Coastal Cruise heen en terug naar Swanage

Van Poole: Jurassic Coastal Cruise heen en terug naar Swanage

Ontdek de indrukwekkende Jurassic Coast tijdens een cruise door Dorset. Zie Round Island, bewonder de iconische krijtformaties aan de kust en leer fascinerende feiten over het gebied via live commentaar aan boord. Begin uw reis in Poole Harbour en stap aan boord van een open dekboot met zitplaatsen en comfortabele salons. Begin vanaf hier aan je reis door 185 miljoen jaar geschiedenis langs de Jurassic Coastline. Terwijl u vaart, passeert u enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van Dorset. Bekijk de gouden stranden van Sandbanks, Brownsea Island en de Old Harry Rocks, vernoemd naar een beruchte piraat. Geniet van deskundig commentaar van uw kapiteins terwijl u voorbij glijdt. Vaar langs de kleine eilanden van Dorset, waaronder Furzey, Long, Green en Round Islands, op weg naar Swanage. Zodra u Swanage bereikt, gaat u terug naar Poole en legt u de perfecte foto vast van de beroemde krijtformaties vanaf het buitendek van de boot.

Van Bournemouth: Lulworth Cove en Durdle Door Trip

Van Bournemouth: Lulworth Cove en Durdle Door Trip

Ontdek enkele van de meest schilderachtige kustlijnen van Zuid-Engeland tijdens een busreis vanuit Bournemouth. Reis langs de beroemde Jurassic Coast, via Poole Harbor en Sandbanks, om het enige natuurlijke UNESCO-werelderfgoed van het land te ervaren. Bezoek zowel Lulworth Cove als de natuurlijke kalkstenen boog van Durdle Door en krijg veel informatie en kaarten om je op weg te helpen. Gebruik de tijd om een lichte natuurwandeling te maken van Durdle Door over de heuvel naar Lulworth Cove en geniet van een prachtig uitzicht vanaf Hambury Tout. Breng de tijd door in Lulworth Cove als u op eigen kosten uw benen wilt laten rusten en een prachtig uitzicht op de boog wilt hebben tijdens een optionele boottocht vanaf het strand. Profiteer van een kaart met de belangrijkste kenmerken, of volg gerust uw eigen neus en verken onafhankelijk. Zoek een leuk café of restaurant in het dorpje West Lulworth of maak gebruik van de kleine winkel in het vakantiepark bij Durdle Door.

Poole Harbour Lights-cruise

Poole Harbour Lights-cruise

Beleef een ontspannende avondcruise rond de haven van Poole. Vaar vanaf de Poole Quay rond de haven, dicht bij Brownsea Island en zijn kasteel, en de luxe eigendommen op Sandbanks. Ontspan, kom tot rust en kijk hoe de zon ondergaat terwijl je meer te weten komt over de omliggende eilanden en meer van je kapitein via hun live commentaar. Geniet aan boord van een drankje van de bar met volledige vergunning en geniet van het prachtige landschap van Europa's grootste natuurlijke haven voordat u terugkeert naar Poole Quay, waar u de rest van uw avond kunt genieten in een van de vele geweldige restaurants of bars.

Bournemouth: Stadsrondleiding hop-on-hop-off-bustour met hop-on-hop-off-tour.

Bournemouth: Stadsrondleiding hop-on-hop-off-bustour met hop-on-hop-off-tour.

Ervaar de prachtige Britse kustlijn met de Bournemouth hop-on-hop-off-tour. Rijd in een open dubbeldekker tourbus op een 1,5 uur durende lus door de kustlijn van Dorset om de prachtige badplaatsen Bournemouth en Poole te ontdekken. Stop bij Poole Quay en verken de verscheidenheid aan winkels, parken, restaurants, theaters en het bruisende nachtleven. Het commentaar aan boord wijst op de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties van elke stad, die allemaal toegankelijk zijn vanaf de 22 gunstig gelegen haltes langs de busroute. Er is van alles te doen in Bournemouth en Poole. Een dubbeldekkerbus is een perfecte manier om de pittoreske Britse kust te verkennen en de fenomenale stranden, parken en winkels van Bournemouth en Poole zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanaf het wandelpad langs de kustlijn. Bournemouth Tour Stops: A. Bournemouth Station - Stand K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - Achter Hot Rocks 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff - Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Chine 6. Canford Cliffs - Loch Fyne 7. Sandbanks Strand: Shore Road 8. Sandbanks Strand: Paviljoen 9. Sandbanks Schiereiland: Aanloop veerboot 10. Sandbanks Strand: tegenover Paviljoen 11. Sandbanks Beach: tegenover Shore Road 12. Lilliput dorp: Lilliput Plein 13. Whitecliff Recreation Ground 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Oude Stad: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone Station 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. De Driehoek 22. Bournemouth Square (Stand LL)

Poole: havendinercruise met traditionele fish and chips

Poole: havendinercruise met traditionele fish and chips

Breng een avond door langs de Zuid-Britse kustlijn terwijl u geniet van een traditioneel fish and chips-diner. Ontspan terwijl u de schoonheid van Poole, de grootste natuurlijke haven van Europa, en de omliggende kust bewondert. Maak een paar foto's van de monumentale krijtformaties van Old Harry Rocks, een UNESCO-werelderfgoed, dat het meest oostelijke punt van de oude Jurassic Coast markeert. Ga langs Studland Bay, dat beroemd is om zijn wilde dieren en watersporten en dat ook als inspiratie diende voor de kinderboekenschrijver Enid Blyton's Noddy. Krijg een glimp van de luxe eigendommen aan het strand en populaire stranden langs Sandbanks Golden Mile.

Vanuit Bournemouth: dagtour Jurassic Coast & Isle of Purbeck

Vanuit Bournemouth: dagtour Jurassic Coast & Isle of Purbeck

Neem 's ochtends vroeg de veerboot naar Isle of Purbeck. Bekijk Old Harry Rocks, het beginpunt van de Jurassic Coast, de enige natuurlijke Unesco-werelderfgoedlocatie van Engeland. Geniet van het adembenemende uitzicht over Poole Harbour en richting Brownsea Island. Tegen het midden van de ochtend kom je aan in Durlston Country Park. Bezoek het gloednieuwe Jurassic Coast bezoekerscentrum in het onlangs gerenoveerde Durlston Castle. Er is tijd voor een koffiestop in de ochtend met uitzicht op de beroemde Great Globe en een kans om de wandeling op de top van de klif te maken naar Tilly Whim Caves en de Anvil Point Lighthouse. Voor elke bezoeker die naar Durlston Country Park wordt gebracht, wordt een bijdrage geleverd aan een beurs waarmee het vrijwilligersprogramma wordt ondersteund. Rijd westwaarts door enkele van de kleine steegjes en dorpjes die Purbeck zijn unieke karakter geven. Lunch in het dorp Corfe Castle, dat wordt gedomineerd door de ruïnes waaraan het zijn naam ontleent. Toegang tot het kasteel zelf is niet inbegrepen (gratis voor NT-leden). Na de lunch maak je een rustige rit langs de kust met nog meer adembenemende landschappen voor een middag in Lulworth Cove en Durdle Door. Wandel naar Man o' War Rocks en bekijk de prachtige rotsboog van Durdle Door, gehouwen uit de Portland kalksteenbeddingen. Ga ten slotte naar Lulworth Cove en bekijk de beroemde Lulworth Crumple rotsformatie in Stair Hole.

Poole: Old Harry Rocks en Corfé Castle E-bike rondleiding met gids

Poole: Old Harry Rocks en Corfé Castle E-bike rondleiding met gids

Uw vakantie in Dorset is zojuist een stuk leuker geworden met onze begeleide elektrische fietstochten. Net zo gemakkelijk te rijden als een conventionele fiets, brengt je elektrische fiets je naar enkele van de beste locaties en rond de Jurassic Coast, zweetvrij, ontspannen en in een rustig tempo. Voor een leuk dagje uit is een begeleide elektrische fietstocht een van de leukste dingen die je kunt doen. Pak een helm en ga op ontdekkingstocht met onze ervaren gids. Onze huurfietsen zijn zo leuk dat je niet kunt stoppen met glimlachen. Zodra je voelt dat de fiets het harde werk doet, realiseer je je dat dit de beste manier moet zijn om de omgeving te zien. De meeste mensen zeggen dat ze net zoveel plezier hadden met het rijden op de elektrische fiets als met het bekijken van de sites! We hebben een aantal voorgestelde dagtochten voor je en omdat onze fietsen zo weinig inspanning vergen, kun je veel meer van de omgeving zien dan met conventionele fietsverhuur. Routebeschrijving Begin bij: Poole Harbour, Poole, Engeland Stoppen bij: Sandbanks, Poole, VK We zullen een korte stop maken om te genieten van het prachtige uitzicht op het strand met zijn gouden zand, dat zich uitstrekt over meer dan 10 km naar Christchurch. Stoppen bij: Studland-strand en natuurreservaat, Ferry Road National Trust Area, Studland We zullen het strand en het natuurgebied zien terwijl we er langs fietsen en stoppen voor wat foto's. Stoppen bij: Old Harry Rocks We gaan vanaf de Obelisk naar Harry's Rock terwijl we uitkijken over Swanage en Poole Harbour, een van de hoogste punten met magische uitzichten. Stoppen bij: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, Engeland Corfe Castle - We gaan van Harry's Rock terug naar Studland en helemaal door het bos naar Corfe Castle. Stoppen bij: Poole Harbour, Poole Engeland We reizen terug langs Poole Harbour en Park en stoppen voor wat foto's. Komt langs: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, Engeland Afhankelijk van het seizoen fietsen we over de Bournemouth Promenade naar Sandbanks.

Dorset : Oude Harry Rotsen en Kasteel Corfé E-biketocht met gids

Dorset : Oude Harry Rotsen en Kasteel Corfé E-biketocht met gids

Je vakantie in Dorset is zojuist een stuk leuker geworden met onze elektrische fietstochten met gids. Net zo gemakkelijk te berijden als een gewone fiets, brengt je elektrische fiets je naar een aantal van de mooiste plekjes aan en rond de Jurassic Coast, zonder te zweten, ontspannen en in een rustig tempo. Voor een leuk dagje uit is een rondleiding op een elektrische fiets een van de leukste dingen die je kunt doen. Pak een helm en ga samen met onze ervaren gids op ontdekkingstocht. Onze huurfietsen zijn zo leuk dat je niet kunt stoppen met glimlachen. Zodra je de fiets het zware werk voelt doen, besef je dat dit de beste manier is om de omgeving te zien. De meeste mensen zeggen dat ze net zoveel plezier hadden met het rijden op de elektrische fiets als met het bekijken van de bezienswaardigheden! We hebben een aantal dagtrips voor je en omdat onze fietsen zo weinig inspanning vragen, kun je veel meer van het gebied zien dan met een gewone fiets. Route Begin bij:Haven van Poole, Poole Engeland Stop bij: Sandbanks, Poole, Engeland We maken een korte stop om te genieten van het prachtige uitzicht op het strand met zijn gouden zand, dat zich over meer dan 10 km uitstrekt naar Christchurch. Stoppen bij: Studland strand en natuurreservaat, Ferry Road National Trust Area, Studland We zien het strand en het natuurreservaat terwijl we erlangs fietsen en stoppen voor wat foto's. Stop bij: Old Harry Rocks We gaan naar Harry's Rock vanaf de Obelisk terwijl we over Swanage en Poole Harbour uitkijken, een van de hoogste punten met magische uitzichten. Stop bij: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, Engeland Corfe Castle - We gaan van Harry's Rock terug naar Studland en helemaal door het bos naar Corfe Castle. Stop bij: Poole Harbour, Poole Engeland We reizen terug langs Poole Harbour en Park en stoppen voor een paar foto's. Langs: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, Engeland Afhankelijk van het seizoen fietsen we over Bournemouth Promenade naar Sandbanks.

Poole: Wandeltour door historisch Poole

Poole: Wandeltour door historisch Poole

Je wandeltour met gids begint bij 19 High Street en helpt je een beeld te vormen van Poole in de voorbije eeuwen. Poole werd in 1248 'gesticht' toen Sir William Longspee het land aan de burgers verkocht om zijn kosten voor een kruistocht te financieren, waarvan hij nooit terugkeerde. Maar Poole heeft een veel langere geschiedenis die teruggaat tot de ijzertijd en het heeft ook Romeinse connecties. Je leert hoe de kustlijn van Poole is teruggewonnen, waar de stad werd aangevallen door de Spanjaarden die op zoek waren naar de piraat Harry Paye, hoe Codfish uit Newfoundland betaalde voor een van de transformaties van Poole en waar de smokkeltunnels nog steeds bestaan. De hoofdtour duurt twee uur in een langzaam wandeltempo en gaat over meestal vlak trottoir. Het is allemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Op verzoek is er een kortere tour beschikbaar.

Veelgestelde vragen over Poole

Wat zijn de beste dingen om te doen op regenachtige een dag tijdens een bezoek aan Poole?

De beste binnenactiviteiten voor regenachtige dagen zijn:

Bekijk de beste binnenactiviteiten van Poole op GetYourGuide

De topbezienswaardigheden in Poole

Activiteiten in Poole

Rondleidingen in Engeland

Wat te doen in Engeland

Andere activiteiten in Poole

Wil je alle activiteiten in Poole bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Poole

Gemiddelde beoordeling

4.7
(1.448 beoordelingen)