Pools Luchtvaartmuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Pools Luchtvaartmuseum: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Krakau: ticket Pools luchtvaartmuseum

1. Krakau: ticket Pools luchtvaartmuseum

Breng een bezoek aan het Poolse luchtvaartmuseum met dit pre-paid ticket waarmee je de wachtrijen overslaat en geniet van een zorgeloze start van je luchtvaartavontuur. Het Poolse Luchtvaartmuseum, gevestigd op wat vroeger een regionale luchthaven was, is gewijd aan oude vliegtuigen, motoren en luchtvaartgeschiedenis. Het militaire vliegveld waarop het museum is gevestigd, is een van de oudste ter wereld, opgericht door het Oostenrijks-Hongaarse rijk in 1912. Tijdens uw rondleiding door de tentoonstelling kunt u getuige zijn van de collectie van het museum, die meer dan 300 items bevat. Bewonder enkele van 's werelds meest unieke artefacten, zoals de rompen van de Duitse Tweede Wereldoorlog Halberstadt Cl.II of Roland D.IV. Hier vind je de enige overgebleven Russische vliegboot, de Grigorovitsj M-15 uit 1916. De collectie werd uitgebreid met een openluchtmuseum waarin de bekendste machines uit het Sovjettijdperk, zoals Antonov AN-26 of Polish PZL 130 Orlik, worden gepresenteerd. Deze tour is zeker een van de meest opwindende avonturen voor elke luchtvaartliefhebber.

Sitemap Pools Luchtvaartmuseum

Wil je alle activiteiten in Pools Luchtvaartmuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pools Luchtvaartmuseum

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 257 beoordelingen

We hadden een 3-daagse Krakau-kaart meegenomen en het maakte onze vakantie zo gemakkelijk, vooral bij het gebruik van de trams. Het vermeed de noodzaak om altijd het juiste wisselgeld voor de automatische kaartautomaten te hebben, wat onze stressniveaus aanzienlijk verminderde. Het biedt ook toegang tot zoveel musea/interessante bezienswaardigheden: er is zoveel te doen in Krakau dat je keuze te over heeft.

We blijven een week in Krakau. Met 3 dagen stadspas kun je deze eenvoudig optimaliseren. Als u voor een korte tijd blijft, zal het moeilijk zijn om de bezoeken te organiseren met de openingstijden enz. Omdat het met 12 toeristische districten tijd kost om te reizen

Het was erg handig, niet alleen met toegang tot verschillende plaatsen, maar ook om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer.

Heel handig. Overal naartoe met de tram en bus. En toegang tot 40 musea. En skip the row is erg handig bovendien. Een aanrader !

Zeer handig om een aantal musea te bezoeken in Krakau.