Pools Luchtvaartmuseum

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Pools Luchtvaartmuseum

Wil je alle activiteiten in Pools Luchtvaartmuseum ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pools Luchtvaartmuseum

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 231 beoordelingen

Hele goede pas. We hebben veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om musea te bekijken. O.a. Schindlers Factory en Rynek Underground op de markt waren een aanrader. Ook kon je met deze pas langs de rij voor de kassa van Schindlers Factory en zo naar binnen. Ook de tram was heel simpel te pakken. De rit naar Nova Huta was interessant.

Was erg goed met het openbaar vervoer. Alleen hadden we de pech dat sommige musea gesloten waren i.v.m renovatie. En op het vliegveld zouden we de kaart kunnen activeren maar ze hadden daar bij het info punt geen idee waar dat kon. Dus gewoon in het centrum de kaart verzilverd. Een taxi rit(Uber) naar het centrum koste maar vijf euro.

openbaar vervoer is fantastisch in krakau en met deze kaart kom je overal het is heel toeristisch in krakau en met deze kaart kun je alle rijen overslaan en dat scheelt heel veel tijd en als je hem optimaal gebruikt scheelt het je echt geld deze kaart raad ik iedereen aan die zelf alles wil ondernemen

Handige kaart waarmee je gratis toegang krijgt tot diverse musea en openbaar vervoer. Handig boekje met daarin uitleg per museum. Ik miste enkel een plannetje met daarop de musea erop aangeduid...

Openbaar vervoer en veel musea voor weinig geld.

Het openbaar vervoer plan op de bijbehorende map kan allen met vergrootglas gelezen worden. De lijnnummers van de tram en bus op diverse routes zijn niet actueel.