Datums kiezen

Ontdek het beste van
Poona

Onze aanbevelingen voor Poona

India: eSIM-dataplan voor toeristen

1. India: eSIM-dataplan voor toeristen

Verken India met een op reizigers gerichte eSIM van 1 tot 30 dagen. Krijg naadloze verbindingen tijdens het reizen met een prepaid-abonnement dat perfect is voor iPhones en andere smartphones. Koop en installeer moeiteloos altijd en overal je eSIM en kies uit verschillende datapakketten en geldigheidsopties. Activeer uw eSIM door de eSIM QR-code te scannen en krijg direct toegang tot al uw essentiële apps zodra u in India landt. Zeg vaarwel tegen het gedoe van het beheren van meerdere simkaarten met deze milieuvriendelijke oplossing. Ervaar onmiddellijke verbinding, zodat u zonder vertraging een taxi kunt aanhouden, kunt inchecken in uw hotel of uw eerste Indiase avontuur op sociale media kunt plaatsen. Geniet van eenvoudige toegang met slechts één eSIM, en u kunt eenvoudig opwaarderen door indien nodig extra eSIM-abonnementen aan te schaffen en te activeren.

Culturele wandeltour door Pune met lokale hapjes

2. Culturele wandeltour door Pune met lokale hapjes

De tour beslaat in totaal 7-8 must-see plaatsen, waaronder historische bezienswaardigheden, tempels, markten en musea. Onderweg leer je over de unieke cultuur, tradities en gewoonten van de stad. Onze lokale gidsen delen hun persoonlijke verhalen en inzichten, zodat je een beter inzicht krijgt in het culturele erfgoed van Pune. Deze culturele wandeltocht is een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de plaatselijke cultuur en een nieuwe kijk op de stad te krijgen. Boek nu en ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring in Pune!

Nachtwandeling Pune (wandeling van 2 uur met gids)

3. Nachtwandeling Pune (wandeling van 2 uur met gids)

Ons idee van een goede avond is altijd een heerlijke maaltijd en een goed gesprek. Pune is overdag een prachtige stad, maar 's nachts is het nog mooier. Ga met ons mee op deze verbazingwekkende en compleet onconventionele ervaring van Pune bij nacht. Ervaar de stedelijke kant van de stad tijdens deze wandeling, bezoek lokale populaire hangplekken, de meest prominente, prachtige monumenten, oude en moderne gebouwen en oude straten in het prachtige nachtelijke uitzicht van de stad Pune. Yo Tours volgt een unieke stijl van 'infotainment' om ervoor te zorgen dat je geniet van de tour en je niet verveelt, ongeacht of je van geschiedenis houdt of niet, deze wandeltour zal een unieke, leuke en onvergetelijke ervaring voor je zijn. Veel van onze gasten zeggen dat "de wandeltour met Yo Tours™ het hoogtepunt van hun bezoek aan de stad was".

Pune: Rondleiding door straatgerechten met culturele charmes van Pune

4. Pune: Rondleiding door straatgerechten met culturele charmes van Pune

Ontmoet je gids en begin je rondleiding door de kleine eetgelegenheden van Pune. Proef onderweg lokaal eten en leer over de eetcultuur en tradities van Pune. Volg je gids door Pune, door zijstraten, naar de beste lokale eetgelegenheden. Bekijk de koninklijke lekkernijen van Pune en zie hoe voedsel in de loop van de tijd wordt bereid, ontwikkeld en beïnvloed. Probeer meer dan 5 lokale delicatessen uit Pune en geniet van een masala chai gemaakt in een aarden pot.

Pune: Privé rondleiding per auto met snacks

5. Pune: Privé rondleiding per auto met snacks

Ervaar de tophighlights van Pune in slechts een halve dag tijdens deze stadstour met gids en proef onderweg wat lekkers. Bezoek het iconische Shaniwar Wada Fort, maak een erfgoedwandeling door de charmante oude stad waar de straten zijn vernoemd naar de dagen van de week, bezoek een 8e-eeuwse rotsgrottempel gewijd aan Heer Shiva en bezoek tot slot een majestueus paleis dat ooit diende als gevangenis voor Mahatma Gandhi tijdens de Indiase vrijheidsstrijd en dat nu een museum is gewijd aan zijn leven. Begin met een bezoek aan het Aga Khan Paleis, gebouwd in 1892. Dit grote paleis is van groot historisch belang omdat het diende als gevangenis voor Mahatma Gandhi en zijn vrouw tijdens de Indiase onafhankelijkheidsbeweging. Een rondleiding door het paleis neemt je mee door de elegante architectuur, weelderige tuinen en artefacten uit de vrijheidsstrijd, waardoor je een kijkje krijgt in de geschiedenis van India. Ga verder naar Shaniwar Wada, een historisch fort dat in de 18e eeuw werd gebouwd en diende als zetel van de Peshwas, de eerste ministers van het Maratha-rijk. Hoewel een groot deel van het fort werd verwoest in een brand, staan de ruïnes nog steeds overeind en bieden ze een blik op het glorieuze verleden van de stad. Vervolg de begeleide erfgoedwandeling langs de smalle steegjes van de oude stad met onze gids die hartverwarmende verhalen vertelt. Stop bij een van de populairste tempels in India - Dagdusheth Halwai tempel, waar het beeld van Lord Ganesha is versierd met goud en diamanten, waardoor het een lust voor het oog is. Proef heerlijke lekkernijen en bezoek de plaatselijke winkels die de traditioneel gemaakte vada pav en meer plaatselijke lekkernijen van Pune verkopen. Bezoek tot slot de Pataleshwar Grottempel. Deze uit de rotsen gehouwen grottempel dateert uit de 8e eeuw en is gewijd aan Heer Shiva. De tempel staat bekend om zijn unieke architectuur en ingewikkelde houtsnijwerk. Er is ook een klein museum waar oude artefacten worden tentoongesteld.

Mumbai: dagtour Karla en Bhaja Caves

6. Mumbai: dagtour Karla en Bhaja Caves

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Mumbi, reis je ongeveer 3 uur in een privévoertuig met airconditioning om Karla rond 10:00 uur te bereiken. Maak een wandeling door de indrukwekkende site en beklim 200 steile trappen om de grotten te bereiken, duizenden jaren geleden opgegraven vanaf een heuvel in de West-Ghats in Maharashtra. De uit rotsen gehouwen heiligdommen zijn ontwikkeld voor boeddhistische monniken om tijdens de moessons te gebruiken. Ze zijn voorzien van chaityas (gebedsruimten) met ingewikkeld houtsnijwerk, de grootste van de hallen meet 45 meter en is gemaakt in de 1e eeuw voor Christus. Neem na het verkennen van de grotten een pauze om een lunch te kopen in een restaurant naar keuze. Ga dan naar de Bhaja-grotten, een andere religieuze plaats in de buurt van de Karla-grotten. Aan het einde van een volledige dag rijd je terug naar je hotel in Mumbai, waar je tour eindigt met het inleveren van je hotel.

Mumbai: stadsrondleiding met gids

7. Mumbai: stadsrondleiding met gids

Begin aan een boeiende reis door de bruisende metropool Mumbai tijdens onze halve dag sightseeingtour door de stad. Ervaar de essentie van deze levendige stad terwijl je iconische bezienswaardigheden verkent, verborgen juweeltjes ontdekt en getuige bent van het rijke tapijt van haar cultuur en geschiedenis. Onze tour begint met een bezoek aan de monumentale Gateway of India, een iconisch symbool van het koloniale verleden van Mumbai. Bewonder de grootsheid van het Taj Mahal Palace Hotel, een architectonisch meesterwerk waar al tientallen jaren hoogwaardigheidsbekleders en beroemdheden verblijven. Dompel jezelf onder in de levendige sfeer van Colaba Causeway Street, bekend om zijn drukke markten en heerlijke straatwinkels. Terwijl we ons avontuur voortzetten, krijg je de kans om getuige te zijn van het unieke spektakel van een wasserette in de open lucht in Dhobi Ghat, een fascinerende blik in het wassysteem van de stad. Ontdek de majestueuze Oval Cricket Ground en bewonder het prachtige Bombay High Court-gebouw, een getuigenis van architectuur uit het Britse tijdperk. Passeer de prestigieuze universiteit van Mumbai en vang een glimp op van de lokale Big Ben van India. Ervaar de charme van Marine Drive, liefkozend bekend als de "Queen's Necklace" vanwege de glinsterende lichten 's nachts. Leg panoramische uitzichten op de skyline van de stad vast vanaf Malabar Hill, een schilderachtige locatie die een serene onderbreking van de stedelijke drukte biedt. Wandel door de groene hangende tuinen en het Kamla Nehru-park, geniet van de rust en bewonder de landschappelijke schoonheid. Bekijk vanuit het comfort van ons voertuig de opmerkelijke David Sassoon Docks, het hoofdkwartier van het Indiase postkantoor, de Reserve Bank of India en de Indiase munt. Neem de majestueuze Raj Bhawan in je op, een gebouw uit het koloniale tijdperk, en bezoek de serene Jain-tempel. Passeer het politiebureau van Maharashtra, Nariman Point, Churchgate Railway Station en het staatsparlement en zie onderweg de levendige energie van de stad. Aan het einde van de tour wordt u afgezet op een centrale locatie, zodat u de stad verder kunt verkennen of op uw gemak kunt terugkeren naar uw accommodatie. Ga met ons mee op deze City Sightseeing Tour van een halve dag en laat de betoverende stad Mumbai zich voor je ogen ontvouwen en laat je blijvende herinneringen achter aan de iconische bezienswaardigheden, het rijke erfgoed en de levendige sfeer.

Dagtrip met gids naar Pawna-Lohagad-Lonavala vanuit Mumbai

8. Dagtrip met gids naar Pawna-Lohagad-Lonavala vanuit Mumbai

Ervaar de populaire toegangspoort in de buurt van Mumbai, bekend om zijn schilderachtige schoonheid van het Lohagad Fort, het Pawana-meer, een kunstmatig meer gelegen te midden van de schilderachtige omgeving van Kamshet, een prachtig heuvelstation, en Lonavala met een groenblijvende deken van groen en omarmd door de pracht van het schilderachtige landschap pieken, bekend om zijn pittoreske schoonheid tijdens deze rondleiding naar de meest eeuwige favoriete toegangspoort van Mumbai. 1. Ruïnes van Lohagad Fort met verhalen over hoe het fort fungeerde als actieve militaire buitenposten, ervaar sterke wind samen met mist en regen op het beroemde 'Hawa-punt' en kijk naar een panoramisch uitzicht op landschappen. 2. Pawna Lake - een kunstmatig meer gevormd door het water van de Pawna-dam en gelegen te midden van de schilderachtige omgeving van Kamshet, een schilderachtige gastheer voor kamperen, picknicken en bezienswaardigheden bekijken. 3. Bhaja-grotten - een groep van 22 uit rotsen gehouwen grotten die dateren uit de 2e eeuw voor Christus. Boeddhistische grotten zijn een voorbeeld van de houten architectuurvorm, gelegen op 120 meter boven het dorp Bhaja. 4. Lonavala - de ultieme ontsnapping uit Mumbai, beroemd om zijn weelderige hellingen, razende watervallen, sprankelende vijvers en hoge uitkijkpunten.

Transfer Mumbai-Pune

9. Transfer Mumbai-Pune

Wees klaar om een spannende ervaring te ondergaan, van Mumbai tot Pune. Ontdek spannende bezienswaardigheden die op je pad komen. Het totale woon-werkverkeer dat u aflegt bedraagt ca. 3 uur. Maar met een professioneel bekwame chauffeur reist u zorgeloos en stressvrij. Uw geboekte taxichauffeur komt naar een ontmoetingspunt in de omgeving van Mumbai en haalt u daar alleen op. Zorg ervoor dat je er op tijd bent. Uw chauffeur regelt uw bagage op de juiste manier in de ruime cabine, zodat u gewoon kunt ontspannen en uw bagage optimaal kunt benutten om van de boeiende rit te genieten. Een veilige en comfortabele reis gewenst.

Pune's privétouractiviteiten van een hele dag

10. Pune's privétouractiviteiten van een hele dag

Begin je tour met een foto van je hotel in Pune. Voordat je begint, zal je gids het reisschema van je dagtour doornemen. Je eerste bezoek is aan het Aga Khan-paleis, gebouwd in 1892. Het speelt een belangrijke rol in de onafhankelijkheid van India, aangezien Mahatma Gandhi en zijn vrouw hier gevangen zaten. Bezoek vervolgens de Pataleshwar-grotten, een 8e-eeuwse uit rotsen gehouwen grottempel gewijd aan de hindoegod Shiva. Breng hier ongeveer 30 minuten door en bezoek het Raja Dinkar Museum, dat meer dan 20.000 objecten bevat, waarvan er 2.500 te zien zijn. Het drie verdiepingen tellende gebouw herbergt verschillende sculpturen die dateren uit de 14e eeuw. Een deel van bijzonder belang is de "Mastani Mahal". Raja Kelkar deed een poging om het paleis van Mastani (vrouw van de Peshwa Baji Rao I) met zijn overblijfselen weer te geven. Geniet van een heerlijke lunch in een beroemd lokaal restaurant (op eigen kosten) voordat je je volgende bestemming verkent. Bezoek vervolgens de Dagadusheth Halwai Ganapati-tempel, gewijd aan de hindoegod Ganesh. De tempel is populair in Maharashtra en wordt jaarlijks door duizenden pelgrims bezocht. Toegewijden van de tempel zijn onder meer beroemdheden en Chief Ministers van Maharashtra die een bezoek brengen tijdens het jaarlijkse tiendaagse Ganeshotsav-festival. Het belangrijkste Ganesh-idool is verzekerd voor een bedrag van 10 miljoen Indiase roepies (US $ 160.000). Bezoek vervolgens Shaniwarwada, een historisch fort in de stad Pune in Maharashtra, India. Gebouwd in 1732, was het de zetel van de Peshwa's van het Maratha-rijk tot 1818, toen de Peshwa's de controle verloren aan de Britse Oost-Indische Compagnie na de Derde Anglo-Maratha-oorlog. Na de opkomst van het Maratha-rijk werd het paleis in de 18e eeuw het centrum van de Indiase politiek. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar het hotel.

Alle activiteiten

31 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Veelgestelde vragen over Poona

Andere activiteiten in Poona

Wil je alle activiteiten in Poona bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.