Poreč

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Poreč: De beste dingen die je niet wil missen

 • Vrsar: dolfijnen spotten van 2 uur inclusief drankjes

  1. Vrsar: dolfijnen spotten van 2 uur inclusief drankjes

  Stort je in de haven van Vrsar en ga tijdens deze cruise naar het noorden langs het water. Kijk hoe de zonsondergang aan de horizon breekt en bewonder de prachtige skyline van Istrië. Geniet van het adembenemende lichtspel dat wordt gecreëerd door de weerspiegeling van de zonsondergang in het water. Reis naar de gebieden waar de dolfijnen meestal zwemmen en bewonder de indrukwekkende zeedieren terwijl ze in hun natuurlijke habitat spelen. Vanaf het dek van uw boot kunt u ontspannen en genieten van de zon onder het genot van een drankje terwijl u geniet van het moment.

  Zeer vriendelijke bemanning. Hebben veel dolfijnen gespot, het 2as geweldig weer. Maar het spannendste vond ik dat het leek op een dolfijn oorlog 13 boten waren er rondom ons en werd er een dolfijn gezien dan spurtte alle boten richting de dolfijnen. Al bij al een leuke ervaring voor weinig geld, absoluut een aanrader.

 • Vrsar: boottocht om dolfijnen te spotten

  2. Vrsar: boottocht om dolfijnen te spotten

  Bewonder de Adriatische Zee met de mogelijkheid om Adriatische dolfijnen te zien tijdens deze boottocht in Vrsar. Profiteer van ervaren personeel en een kapitein die de bewegingen van dolfijnen kent en ze gemakkelijk kan vinden. Geniet van gratis drankjes en een transfer naar de boot en terug. Na een ontmoeting in Vrsar, wordt u naar de boot gebracht om uw avontuur te beginnen. Laat u begroeten met een drankje voordat u de Adriatische Zee betreedt. Houd dolfijnen in de gaten en geniet van een panoramisch uitzicht op Poreč en Rovinj. Als extraatje kun je gratis genieten van nog een tour als er geen mogelijkheden waren om dolfijnen te zien aan het einde van je boottocht.

 • Porec: toegangsticket voor de grot Baredine en rondleiding

  3. Porec: toegangsticket voor de grot Baredine en rondleiding

  Verken de Baredine-grot, een ondergronds karstfenomeen, tijdens deze rondleiding van 40 minuten. Daal af langs een pad van 300 meter en bereik een diepte van wel 60 meter. Bewonder onderweg adembenemende bezienswaardigheden, zoals een ondergronds meer en 5 prachtig versierde kamers. Bewonder in de kamers een reeks stalactieten en stalagmieten in interessante vormen en maten, zoals een 10 meter hoog "gordijn", een zeer realistisch beeld van Onze Lieve Vrouw en de scheve toren van Pisa. Tijdens je tour heb je ook de mogelijkheid om van dichtbij en persoonlijk kennis te maken met ondergrondse dieren zoals de grot olm.

  Really nice cave with a lot to see. Value for money and not to long which is excellent with small children

 • Van Vsar: boottocht naar Rovinj en Lim Fjord

  4. Van Vsar: boottocht naar Rovinj en Lim Fjord

  Stap aan boord van de boot in Vrsar en start de cruise richting Rovinj. Geniet van een gratis welkomstdrankje en ontspan terwijl de boot over de zee vaart. Stap uit in Rovinj en breng 2 uur door met het verkennen van de stad. Nadat je de vele mooie bezienswaardigheden van de Rovinj hebt gezien, spring je weer aan boord en ga je naar de Lim Fjord. Bij Lim Fjord kun je de piratengrot bezoeken en genieten van een ontspannen duik. Ga na 40 minuten bij de Lim Fjord terug naar Vrsar. De boottocht eindigt rond 16.30 uur in Vrsar.

  Leuke activiteit. Aardige bemanning en duidelijke communicatie over (vertrek)tijden. Tijd in Rovinj en zwemmen vliegt voorbij. Erg mooie plekken.

 • Istrië: Baredine Cave & Traktor Story Exhibition

  5. Istrië: Baredine Cave & Traktor Story Exhibition

  Bezoek eerst de Baredine-grot, een verbluffende geomorfologische karstformatie die tot 60 meter onder de grond afdaalt. Loop over een pad van 300 meter en verken 5 kamers met een verscheidenheid aan stalactieten en stalagmieten in verschillende interessante vormen en maten. Zie tijdens de tour een ongewone amfibie die bekend staat als de grotolm (Proteus anguinus), endemisch in de grotten van de regio. Bezoek daarna de Traktor Story-tentoonstelling naast de Baredine-grot. Lees meer over de evolutie van de landbouw in de regio, van de vroegste vormen van dorsen tot de mechanisatie van de landbouw in de moderne tijd. Bekijk een verscheidenheid aan objecten, machines en talloze bewaard gebleven foto's en documenten die de geschiedenis van het gebied en zijn mensen illustreren.

  Heel leuk om te zien. Gids kon iets meer rekening houden met de grootte van de groep. De helft was nog onderweg wanneer ze met haar uitleg begon

 • Istrië Dagtour van Zagreb

  6. Istrië Dagtour van Zagreb

  Je wordt opgehaald bij je accommodatie in Zagreb en rijdt ongeveer drie uur naar Pula. Dit is de grootste stad en het centrum van het schiereiland Istrië. De stad werd gesticht door een oude stam in de 10e eeuw voor Christus en het was bekend bij Griekse reizigers en matrozen, zo wordt vermeld in veel Griekse mythen. In de 1e eeuw maakten de Romeinen de stad sterk en vandaag kunnen de levendige overblijfselen van dit tijdperk worden verkend. Pula Arena is een van de best bewaard gebleven amfitheaters ter wereld en neemt je mee terug in de tijd terwijl je je vechtt tegen de gladiatoren. Andere voorbeelden van Romeinse architectuur om te ontdekken zijn de Tempel van Augustus en de poorten naar de stad, waaronder de Boog van de Sergii en de poort van Hercules. Vervolg je reis 45 minuten naar Rovinj. Deze stad werd ook gesticht door de Istrische stammen. Het werd gebouwd op een klein eiland...

 • Parenzana: begeleide oude spoorfietstocht met lunch

  7. Parenzana: begeleide oude spoorfietstocht met lunch

  Parenzana was een smalspoorlijn die Triëst met Porec verbond, opererend van 1902 tot 1935. Het werd geëlimineerd omdat het niet winstgevend was en omdat er goedkoper en sneller wegtransport bestond. Vandaag trekt de Parenzana-route het hele jaar door veel bezoekers. Met zijn negen tunnels, zes bruggen, viaducten en stations is de route ideaal voor iedereen die Istrië wil ontdekken en leren kennen. Geniet van een pick-up van het hotel en ga vervolgens naar Groznjan, een kleine Istrische stad met een groot cultureel erfgoed, in een meer recente geschiedenis die bekend staat als de "Stad van de Kunstenaars". Begin vervolgens aan de smalle en geplaveide straten van Grožnjan. Vervolg uw route op Parenzana met een prachtig uitzicht over de Mirna-vallei. Via tunnels en bruggen komt u op de weg naar Livade. Steek dan de Mirna-rivier over om de andere kant van de vallei te bereiken en klim naar...

Sitemap Poreč

Wil je alle activiteiten in Poreč ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Poreč

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 794 beoordelingen

De reis is oké, maar de organisator moet vooraf informeren dat voor kinderen onder de 6 jaar, je ook tickets moet afdrukken. En zelfs toen ik de informatie bij de catamaran benaderde, zei de informatiedame dat ik zoals gewoonlijk in de rij moest gaan staan. Pas voordat ik aan boord ging van de catamaran bleek dat ik niet alleen tickets voor kinderen moet printen, maar ook onze tickets. In totaal reisden 12 mensen. Maar Venetië is prachtig, en de cruise is bij de laatste knop afgelopen.

We vonden het mega, super leuke bemanning en prettige overtocht, niet te vergeten Kompass reisgids mega en Ingrid, die zorgden voor het fysieke welzijn en heel vaak Venetië genoemd werd een droom en we hebben alles meegemaakt behalve de gondelrit en waren / worden nog steeds geflitst.

Alle extra aanbiedingen van de organisator, zoals de gondeltocht en de tocht over het Canal Grande, waren wat duurder, maar daar verspilde je geen tijd aan. Aan de andere kant kun je jezelf de lunch besparen. Voor € 20 kun je veel lekkerder eten in de zijstraten van San Marco.

Geweldige excursie en prima begeleiding waardoor wij een onvergetelijke dag hadden in Venetië.

Zeer plezierige rondleiding. Uitstekende organisatie en respect voor de tijd