De populairste activiteiten van Port Antonio

Jamaica: dagtrip Dunn’s River Falls en tuben op junglerivier

1. Jamaica: dagtrip Dunn’s River Falls en tuben op junglerivier

Tref je gids bij je hotel en rijd via prachtige wegen naar de stad Ocho Rios. In het natuurpark vertelt een ervaren gids in groepjes over veiligheid en volgt een korte kennismaking, voordat je de waterval gaat beklimmen. Wandel door de tropische bloemenpracht van het park naar de beroemde Dunn's River Falls en geniet ondertussen van het fraaie landschap.  Als je niet wilt klimmen, kun je foto's maken en genieten van het uitzicht vanaf het plankenpad rondom de waterval. Na je watervalbelevenis ga je lunchen bij een van de favoriete 'Jerk-centra' van Jamaica. Geniet van een heerlijke maaltijd met een ijskoud Red Stripe-biertje of tropisch vruchtensapje. Niet ver daarvandaan ga je met een tube het koele water van de White River in. Met behulp van je gids vermaak je je met de stroomversnellingen en rustige stukken in de rivier. Ontspan en bewonder de schoonheid van de natuur terwijl je stroomafwaarts drijft. Na je fantastische ervaring kun je tot rust komen tijdens je comfortabele rit terug naar je hotel of cruiseschip en is je hart vol van Jamaica.

Van Kingston: Private Port Antonio en Reach Falls Tour

2. Van Kingston: Private Port Antonio en Reach Falls Tour

Je avontuur begint wanneer je wordt opgehaald in de lobby van je hotel terwijl je comfortabel wordt gereden over een schilderachtige weg naar de prachtige Reach Falls. Veel plezier bij Reach Falls op het eiland Naturally! Ontdekt door weggelopen slaven van plantages in de naburige parochie van St. Thomas die hun toevlucht zochten in de heuvels van de John Crow-bergen. Reach Falls is een luxe eco-attractie verborgen in het Montane Forrest op de John Crow Mountain Range. De attractie biedt een unieke mix van comfort, ontspanning en avontuur. Reach Falls is gecentreerd rond een exotische waterval die van een rotswand naar beneden stort in een smaragdgroene rivierpoel. Het weelderige groen van het Montane Forrest en het verfrissende zwembad onder de waterval beloven een onvergetelijke ervaring. Reach Falls biedt de mogelijkheid om te genieten van de waterval, een picknickplaats en een rondleiding stroomopwaarts van de Driver's River (die de waterval voedt) met een bezoek aan de legendarische onderwatergrot. Aan het einde van je tour kun je lunchen (maaltijden en drankjes niet inbegrepen) in een van de beroemde eikelcentra van Jamaica, genietend van de heerlijke maaltijd met een ijskoud Red Stripe-biertje of tropische fruitdrankjes voordat je terugkeert naar je hotel/villa met een gevuld hart met Jamaica.

Van Kingston: Rio Grande Rafting Tour

3. Van Kingston: Rio Grande Rafting Tour

Maak een cruise van 10 km over de Rio Grande, de langste rivier van Jamaica. Vaar op een bamboevlot voor twee met stokken door een deskundige vlotter die informatie kan delen over de flora en fauna van de regio. Oorspronkelijk gebruikt om bananen van het binnenland van Portland naar de kust te vervoeren voor export, werden de bamboevlotten in de jaren 40 voor plezier gebruikt nadat de meest beruchte inwoner van Port Antonio, filmidool Errol Flynn, arriveerde en vlotraces begon te organiseren. De graaf van Mansfield bouwde later de landingsplaats, winkels en restaurant bij Rafters Rest. Voed je avontuurlijke kant op deze 2-3 uur durende raftcruise.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Port Antonio

Port Antonio
12 activiteiten gevonden
Sorteren op:

In de buurt van Port Antonio

Meer zien

Andere activiteiten in Port Antonio

Wil je alle activiteiten in Port Antonio bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.