Belevingen in
Port de Pollença

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Port de Pollença: De beste dingen die je niet wil missen

Port de Pollença: Baai van Pollença 2 of 4 uur durende boottocht

1. Port de Pollença: Baai van Pollença 2 of 4 uur durende boottocht

2 uur durende rondleiding Ontdek met een tour van 2 uur een deel van de kustlijn in de baai van Pollença. Begin de excursie met een bezoek aan El Caló, een serene baai met kristalhelder water. Ga verder met een bezoek aan het afgelegen strand van Formentor. Ga voor een verfrissende duik in het turquoise water, gevolgd door wat drankjes en snacks. Verken de grot op het eiland Formentor. Zie luxueuze herenhuizen verspreid langs de kust terwijl je terugkeert naar de haven van Pollença. 4-uur durende rondleiding Ontdek tijdens een 4-uur durende tour de hele baai van Pollença tijdens een excursie van Port de Pollença naar Cap de Formentor. Bekijk het opmerkelijke Fortaleza, een groot openbaar landgoed op het noordelijke schiereiland van de baai. Passeer de El Caló-baai en vaar naar het eiland Formentor. Geniet van de stranden, bekijk het prestigieuze Hotel Formentor en bezoek de majestueuze grot van Formentor. Ga verder naar Cap de Formentor en verken de baaien zoals Cala Murta en Cala en Gossalba. Bekijk de imposante vuurtoren van Formentor en geniet van enkele stops om te zwemmen, met overal snacks en drankjes.

...
Mallorca: Blue Cave Boat Tour met snorkelen

2. Mallorca: Blue Cave Boat Tour met snorkelen

Stap aan boord en verken de prachtige Blauwe Grot die alleen toegankelijk is via de zee. Start dit avontuur, ontdek de grot en geniet van de unieke sfeer. De naam van de grot komt van de effecten die het licht veroorzaakt wanneer het binnenkomt via de rotsen die reflecteren met het kristalheldere water. Ga langs de prachtige natuur en ontdek een aantal prachtige baaien tijdens de tour. Geniet van een verfrissende duik op een prachtige locatie en proef de sfeer.

...
Mallorca: speedboot-, snorkel- en zwemavontuur

3. Mallorca: speedboot-, snorkel- en zwemavontuur

Bezoek enkele prachtige hoekjes van de kust en de prachtige wateren, met voldoende tijd om te genieten van een verfrissende duik. Rijd op een speedboot in de turquoise wateren en geniet van het geweldige uitzicht op je omgeving. Betreed de grot van het eiland Formentor waar je de prachtige stalactieten die erin voorkomen kunt waarderen, maak exclusieve foto's en geniet tenslotte van een verfrissende duik voordat je naar de haven gaat.

...
Formentor: Xperience Cabrio bus- en boottocht vanuit het noorden

4. Formentor: Xperience Cabrio bus- en boottocht vanuit het noorden

Welkom aan boord van de exclusieve open enkeldekkerbus om het schiereiland Formentor te ontdekken. Ontdek het adembenemende uitzicht vanaf Es Colomer, een natuurlijk uitkijkpunt waar u kunt genieten van het kleurrijke landschap van de bergen en de Middellandse Zee. Vervolg uw reis naar Formentor Beach, een strand met blauwe vlag en een van de meest idyllische stranden van het eiland, waar u kunt genieten van vrije tijd om te zonnebaden, te ontspannen of een verfrissende duik te nemen. Stap aan boord van een rondvaartboot die u meeneemt op een cruise van 30 minuten naar Puerto de Pollensa, gelegen in de baai van Pollensa, aan de noordkust van het eiland, een zeer bekende plaats voor vakanties op Mallorca.

...

Sitemap Port de Pollença

Wil je alle activiteiten in Port de Pollença ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.