Port Olímpic

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Port Olímpic

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.559 beoordelingen

Super leuke ervaring! Vriendelijke, gezellige kapitein!! Eerste 10min de open zee opvaren, maar ook dan kun je de omgeving natuurlijk even rustig bewonderen. Vervolgens waren we miss wel half uur op open zee, de kunstjes met de boot doen en omgeving bekijken. Er werd ook verteld, welke bezienswaardigheden, we waar, precies konden zien, en stukje uitleg over gedeeltes van de stad die we vanaf het water zagen. Dochter van 12 en ik vonden het enorm spannend en hebben erg genoten! Er staat duur 45min, voor mijn gevoel leek het wel een uur te duren en meer dan waard tov wat je ervoor betaalt. Zitplaatsen werden ons soort van toegewezen, denk miss verdeling van evenwicht afhankelijk met hoeveel mensen je bent. En vond deze actie, op dat moment, echt 10x leuker dan even ronddobberen op de zee. Onze haren waren ah eind vd rit wel hlml in de war, maaar het was nog wel te doen om telefoon vast te houden en filmpjes te maken (foto's weet ik niet zo )

Het was met recht een speedboot! Keihard scheuren voor de kust van Barcelona! Je zit niet vast wat mij vooraf al enige zorgen gaf..... En inderdaad, toen we na de zoveelste donut kletsend op de golven bijna een passagier verloren verbaasde mij dat niets. Het water gutste werkelijk naar binnen en de voorste passagier werd van haar stoel geslingerd en heeft zeker 5 minuten op de grond gelegen omdat opstaan gewoon niet mogelijk was. Haar telefoon is hierbij overleden en ze zat onder de schrammen en schaafwonden. Wss een geval van dikke pech want ze waren hier overduidelijk niet op berekend, de bemanning kwam aan met een rol WC papier (??!!) verder niet teveel verwachten van mooie uitzichten, het gaat hierbij om de spanning en vooral hard varen!

Fietstocht langs diverse highlights in het centrum van Barcelona met gids Oriol en 5 medefietsers. Veel uitleg en wetenswaardigheden van de gids, erg leuk. Een e-bike was niet echt nodig, maar wel leuk om uit te proberen.

Lovely trip with captain ‍✈️ George! (Hope I spelled it right) Everything was relaxed and comfortable. Also nice to meet other people from other countries. It’s just a great experience to do on a wonderful sunny day.

Was een leuke ervaring. Houd er wel rekening mee dat het gedeelte op zee maar 20 minuten duurt. De rest van de tijd heb je nodig om door de haven heen en terug te varen. Zeker het geld waard.