Port Vell
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Port Vell: tours & tickets

Port Vell: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Barcelona

Bekijk alle 655 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Port Vell

Gemiddelde beoordeling
4.6 / 5
gebaseerd op 6.990 beoordelingen

Aanrader voor alle jonge Barcelonagangers

Super chill, je kan lekker doen wat je wilt; chillen, feesten, genieten of zonnen, het mag allemaal. Zolang je je aan de regels houdt mag alles. Super leuke DJ Wolfie die alles regelde; onbeperkt frisdrank en een bbq zitten er gewoon bij. Hoe vet! Lekkere muziek en hij draait ook muziek op aanvraag. Ondanks de drukte kan je goed met elkaar praten en genieten. Wij hebben wel een dag van te voren moeten zoeken naar de opstapplaats/ligging van de Catamaran Sensation. Deze ligt ná Red Fish naar links.

Barcelona: partyboot met BBQ Beoordeeld door

Deze tour met locale, goed Engels sprekende gids Gurav is absoluut de moeite waard! Veel gezien, de kabelbaan is erg leuk met prachtig uitzicht. De fietsen zijn goed en ook de boottocht was superleuk. Wij zaten op een piratenschip. Een absolute aanrader!

Lovely trip with captain ‍✈️ George! (Hope I spelled it right) Everything was relaxed and comfortable. Also nice to meet other people from other countries. It’s just a great experience to do on a wonderful sunny day.

Barcelona Port Vell: middag Merienda zeilcruise Beoordeeld door

Leuke afwisselende tour op andere fiets tours door ook met de kabelbaan de Montjuïc op te gaan en langs de kustlijn te varen. Gids Julia was erg enthousiast en nam alle tijd voor de rondleiding.

Barcelona: E-bike rondleiding, kabelbaanticket en zeiltocht Beoordeeld door

Fantastische manier om de stad op een andere manier te verkennen!

Ook mijn 2 tienerjongens waren heel enthousiast over de tocht! De elektrische fietsen bleken geen probleem te zijn voor hen (11 en 13 jr) Heel goede gids ook trouwens.

Omslagfoto: Derek Lee, CC BY 2.0