Porta San Sebastiano

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Wat anderen zeggen over Porta San Sebastiano

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 504 beoordelingen

Gewoon een "must do" om Rome op een geheel andere manier te zien, te leren kennen. Je komt op hele andere plekken dan de toerist... SUPER.... Echt 1 van de beste dingen die we gedaan hebben in Rome. Wij deden het op een zondag (in ruim 30 graden) lekker rustig op de weg en van de warmte hadden we geen last, was heerlijk op de fiets. Lisanne, onze Nederlandse gids, was zeer vriendelijk en vertelde alles heel leuk.

Een geweldige ervaring! Onder begeleiding van Klaas een fantastische dag gehad met een hele leuke groep. Klaas is een hele enthousiaste en professionele gids, vertelt heel veel, ook met humor. Hij loodst iedereen vlot en veilig door het verkeer. Een hele mooie route waarlangs veel te zien is. Wel heel blij met de elektrische trapondersteuning want er zitten pittige klimmetjes in.

super. Een echte aanrader. gids Lisanne wist ons met de nodige anekdotes de boeien. De fietstocht is door de elektrische ondersteuning echt doenbaar. je ontsnapt aan de drukte van de stad en zowel de via appia antica als het aquaductenpark zijn werkelijk prachtig.

Pablo is een goede gids. Aan te bevelen bij een visit aan Rome te beginnen met een fietstocht over via Appia en aquaducten, dan snap je de opbouw en ontstaan can Rome beter. Genieten gewoon

Een échte aanrader als je het oude Rome buiten het centrum wilt ontdekken. Mooie fietstoer. De gids vertelt gepassioneerd en met veel kennis over de unieke bezienswaardigheden.