Portal de Valldigna

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Portal de Valldigna: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

1. Valencia: tour door oude centrum met wijn en tapas .

Ontmoet je vriendelijke lokale gids in de oude stad en loop door de pittoreske straten van Valencia. Ontdek de schatten van de historische oude stad tijdens deze wandeling van 1 uur en bewonder de unieke mix van architecturale stijlen, die dateren uit de Romeinse, Moorse, barokke en gotische periode. Volg je gids naar de beroemdste pleinen van Valencia, zoals Plaza  de  la  Reina  en Plaza  de  la  Virgen, en leer over hun rijke geschiedenis. Bezoek vervolgens een van de verborgen juweeltjes van de oude stad, de kerk van San Nicolas, en bewonder het schitterende interieur en de spectaculaire fresco's. Later krijg je exclusieve toegang tot een historisch monument uit de 11e eeuw in het hart van de oude stad. Binnen kun je genieten van een heerlijk 10-gangen  tapas  menu met het beste van de Valenciaanse keuken en lokale producten. Geniet van een verscheidenheid aan bekroonde regionale wijnen die perfect samengaan met het eten.

...

Sitemap Portal de Valldigna

Wil je alle activiteiten in Portal de Valldigna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Portal de Valldigna

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 52 beoordelingen

Nice small group (only 6) with an excellent guide (INGA). Good interaction and showed interesting details , you otherwise would never pay attention too. Excellent food and wine. Relaxing A must do

Briljante tour en des te beter gemaakt door onze gids, Belen. zo'n aardige persoon, zeer informatief en vriendelijk. echt plezierige en zeer hoge standaard van eten en wijnen?

Goed georganiseerde en verzorgde activiteit! Heel belangrijk is de samenstelling van de groep maar die was bij ons geweldig! Niet te vergeten de gezellige gids!

Fantastische beleving. Goeie tocht door historisch centrum. Uitstekende wijnen en tapas ... een aanrader !!!!

Het was een geweldige ervaring. Wij hebben beide genoten.