Portimão

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Portimão: de beste attracties

Sitemap Portimão

Wil je alle activiteiten in Portimão ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Portimão

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 5.264 beoordelingen

Het was een leuke trip, we hebben zeker wel een 1 uur/ 1,5uur gekajakt. Best zwaar maar super cool! De gidsen waren ook behulpzaam, geduldig en informatief. Na het kajakken kreeg je de gelegenheid om vanuit de boot de zee in te springen en even te zwemmen. We hadden ook nog het gelukt dat we dolfijnen hadden gespot! Ik kijk er met veel plezier op terug. Belangrijk is dus om zwemkleding aan te hebben en een waterdicht tasje met je te dragen waar je je telefoon in kunt doen. Je krijgt namelijk de gelegenheid om fotos te maken wanneer je op bestemming komt.

We hebben een hele leuke tijd gehad met de half daagse Jeep Safari dankzij onze geweldige gids Thomas. We hebben mooie zichten gezien, leuke plekjes bezocht en ook verschillende dingen bijgeleerd over Portugal.

We were with a large group on the big catamaran with Lorenzo and Cadimar and it was fantastic. Beautiful tour and great guides with lots of enthousiasme. Highly recommended

je krijgt alle tijd om met de dolfijnen te zwemmen. Er wordt veel uitleg gegeven. vooraf wel de boeking bevestigen met zoo marine om een tijd af te spreken

Heel leuke tour! Langs mooie plekken, op een plek tijd om te zwemmen mocht je dit willen. Echt heel mooi en hele aardige leuke mensen.