Porto
Activiteiten met dieren

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Other Sightseeing Options in Porto

Want to discover all there is to do in Porto? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Porto

Ik heb de Porto Card voor mijn volledige verblijf gekocht. Ik gebruikte het om van de luchthaven naar de stad te gaan, om naar mijn hotel te gaan, aangezien het buiten het centrum lag en om naar de haven en kust te trekken. Bovendien heb je korting bij veel toeristische trekpleisters.

schitterende omgeving minder geschikt als zwem activiteit

Leuke vriendelijke en behulpzame gids,aardige medereizigers, gezellig met heerlijk uitgebreide lunch. Mooie omgeving maar minder geschikt als zwem activiteit in een klein diep koud bergmeer. We hadden verwacht te zwemmen in het grote meer wat op de foto's van website vertoont wordt

We hebben samen met onze geweldige gids Isabel een supertoffe dag beleefd. Hele mooie plekjes bezocht en veel gelachen. En dankzij de vele foto's die Isabel tijdens de excursie gemaakt heeft een blijvende mooie herinnering.

It was a fantastic, adventurous and authentic experience to go hiking at this beautiful national park. Nuno, our guide, was an amazing person. The lunch was very tasty and local. The things/views we saw, got us speachless.

Zonder Portocard kom je niet ver in Porto. Veel wandelen zul je moeten. Er is veel hoogteverschil. Vandaar is deze vervoerscard een absolute must, zodat extra veel kunt zien. Prachtige stad!