Porto
Dhow-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Porto

Want to discover all there is to do in Porto? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Porto

Eerst een rondrit gedaan met een oud treintje door een gedeelte van de oude stad. Vervolgens een toffe rondleiding en proeverij gekregen in een Porto-huis. Aansluitend een formidabele lunch met een zéééééér uitgebreid buffet van erg hoge kwaliteit en nadien de trip met het oude treintje verder gezet door Porto. Na een korte pauze ( die we zelf ingelast hebben ) een rondrit op de Douro gemaakt van +/- 50min. We hebben deze trip geboekt aan 22€ en ik zou deze trip aan iedere toerist die Porto bezoekt ten zeerste aanraden. Alleen de lucht is meer dan de prijs waard en de het overige krijg je er gratis bij. Gewoon een SUPER deal ! Doen ! ! !

Alles heel goed geregeld. Het treintje door de stad was superleuk! De rondleiding en portproeverij was ook heel leuk. Klein porthuis, maar daardoor ook knus. Dag later de bootreosgemaskt. Er staat dat deze een uur zou duren, maar het was ambieer 35 minuten. Wij gingen om 10 uur. Het was evengoed geweldig om zo over de Douro te varen. Kleine tip voor get your guide... even het adres van de boottocht vermelden u de mail of op de site. Nu moesten we bellen voor de meetingpoimt voor de boot.. Maar het was alles bij elkaar erg goed!

Leuke en informatieve dagtour. De boattocht is aardig, maar voegt niet veel toe aan de ervaring, doordat de gids al door het gebied heeft gereden. De boottocht is leuk wanneer het warm weer is. In de kou is het niet aangenaam, doordat er geen verwarming is op de boot. De rest van de tour is leuk. Je kunt mooie foto's maken in de vallei en het proeven van wijn is ook leuk

Leuke tocht door een mooi gebied met bezoek aan 2 Quintas. Leuke rondleidingen van goed Engels sprekende vrolijke jongedames.. Jammer dat er alleen portwijn werd aangeboden om te proeven en geen gewone wijn. Daarin was ik meer geïnteresseerd. De gids was ook aardig en behulpzaam. De boottocht voegde m.i. niet zoveel toe. De lunch was ook top!

Echt de moeite waard deze dagexcursie. Heel mooi om door de Douro vallei te touren en lekker verschillende port wijnen te proeven. De lunch was heerlijk en de boottocht ook erg leuk. Kortom een aanrader