Porto
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Porto? Kliknij tutaj.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 2 beoordelingen

Leuke tocht door een mooi gebied met bezoek aan 2 Quintas. Leuke rondleidingen van goed Engels sprekende vrolijke jongedames.. Jammer dat er alleen portwijn werd aangeboden om te proeven en geen gewone wijn. Daarin was ik meer geïnteresseerd. De gids was ook aardig en behulpzaam. De boottocht voegde m.i. niet zoveel toe. De lunch was ook top!

Fantastische 8 uur durende tour. Hugo was ‘amazing’. Het enthousiasme van Hugo was formidabel, humoristisch en deskundig. Mooie route leuke bezichtigingen met proeverijen en lunch. Mooie afwisseling als je een paar dagen in Porto verblijft . Leuk om met diverse nationaliteiten op te trekken gedurende de dag en zo wat van elkaar te leren.

Echt de moeite waard deze dagexcursie. Heel mooi om door de Douro vallei te touren en lekker verschillende port wijnen te proeven. De lunch was heerlijk en de boottocht ook erg leuk. Kortom een aanrader

We had an amazing day: good food, beautiful views, relaxing atmosphere, friendly and fun guides and people, and of course: good wine!

Fijne tour met kleine groep mensen, zeker de moeite waard. Prijs is goed. Heerlijke Port en mooie uitzichten.