Porto
Fado shows

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 853 beoordelingen

het was leuk vanaf het ophalen met de wagen waarin een fles champagne op ons stond te wachten die we hebben opgedronken op een plek met een mooi uitzicht. Het eten was goed het personeel supervriendelijk ben blij dat we deze activiteit geboekt hebben zouden anders nooit in zo een type restaurant geweest zijn ook onze chauffeur was supervriendelijk onze avond was top

Just amazing... The artist are very professional and they really touch you with the fado music. I will recommend this place to everyone for sure who is looking for an authentic, not touristic place, where they play Fado with their hart!

met volle teugen genieten van Port en Fado.

Een enthousiaste en goed verstaanbare gids die de kennis van Port vol overtuiging overbracht. Genieten van 2 goedgevulde glazen Port. Prachtige en emotionele Fado muziek met professionele muzikanten.

Het is een aanrader om een half uur eerder te gaan.Ricardo Pons legt uit wat traditionele fado is. Hij is enorm enthousiast. Je kunt hem vragen stellen. Ik heb heel veel gehoord wat ik niet wist.

Een must do als je in Porto bent! Interessante uitleg. Fado is niet alleen maar melancholisch en zwaar op de hand. Geweldige zangeres en virtuoos spel op de Portugese gitaar!