1. Portugal
 2. District Porto
 3. Porto
 4. Estadio do Dragao

FC Porto: museum- en stadiontour

Product ID: 99348
Bekijk gallery
Gecertificeerd
Verken de thuisbasis van het Portugese Primeira Liga-voetbalteam FC Porto met een ticket voor het FC Porto Museum en het Dragão-stadion. Bezoek de plek waar onder andere prijzen in de UEFA Champions League gewonnen zijn tijdens legendarische wedstrijden.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 90 minuten - 2 uur
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Zie een verzameling van prijzen uit de UEFA Champions League
 • Maak een interactieve en innovatieve reis door 27 thema-onderdelen van het FC Porto Museum
 • Kom meer te weten over het bekroonde Dragão-stadion, de thuisbasis van FC Porto
 • Verken de geschiedenis van FC Porto en de relatie tussen de club en de stad
Volledige beschrijving
Ga op weg naar het Dragão-stadion (Estádio do Dragão) van Porto en verken de thuisbasis van de Portugese Primeira Liga-voetbalclub FC Porto. Krijg een entreeticket voor het museum en stadion wanneer je je voucher bij aankomst inwisselt en profiteer van audiogidsen die beschikbaar zijn om te huren in het Portugees, Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans.

FC Porto Museum:
Het FC Porto Museum, dat 7 dagen per week geopend is en zich in het Estádio do Dragão in oost-Porto bevindt, is in 2016 genomineerd voor de European Museum of the Year Award. Het museum kreeg in 2015 ook een Innovation and Creativity Award van de Associação Portuguesa de Museologia (APOM) en neemt je mee door 120 jaar aan geschiedenis van de club en de stad. Bewonder de imposante verzameling van prijzen en andere voorwerpen dankzij de geavanceerde technologie en de interactieve installaties van het museum. Kom meer te weten over de prijzen die de club won in de UEFA Champions League. Zie een hologram van Jorge Nuno Pinto da Costa, die sinds 1982 de voorzitter van de club is, en bekijk de 'Valquíria Dragão' van de kunstenaar Joana Vasconcelos.

Dragão-stadion:
Boek je stadiontour bij aankomst bij de receptie en betreed vervolgens de heilige grond. Het Dragão-stadion werd in 2003 gebouwd op basis van een ontwerp van architect Manuel Salgado. Het stadion krijgt 5 sterren van UEFA en heeft een maximumcapaciteit van 52.000 bezoekers. Het moderne, multifunctionele stadion is makkelijk te bereiken vanaf het stadscentrum en vanaf Porto International Airport en is met allerlei prijzen bekroond voor de architectuur en het ecologische management. Kom meer te weten met een audiogids (te huren in het Portugees, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Duits) en bezoek de plek waar een aantal legendarische wedstrijden hebben plaatsgevonden.
Inbegrepen
 • Entreetickets voor het FC Porto Museum en het Dragão-stadion
 • De optie 'Enkel museumtour' omvat alleen het museumticket; deze optie is beschikbaar op dagen dat er een wedstrijd gespeeld wordt of er evenementen of facilitair onderhoud plaatsvinden
Niet inbegrepen
 • Rondleiding
 • Audiogidsen
 • Tickets voor een wedstrijd
 • Andere evenementen bij het FC Porto Museum of het Dragão-stadion
 • De optie 'Enkel museumtour' omvat geen rondleiding door het stadion

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

FC Porto Museum, Via Futebol Clube do Porto, Estádio do Dragão, 4350-415 Porto (tegenover metrostation Estádio do Dragão, lijn A/blauw, E/paars en F/oranje).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Voor museumtours gelden geen beperkingen binnen de openingstijden
• De stadiontours zijn niet geleid. Je kunt de FC Porto Museum & Tour app downloaden voor een audiogids in het Portugees, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Duits.
• Houd er rekening mee dat de stadiontours niet beschikbaar zijn op wedstrijddagen of in de avonden van UEFA wedstrijddagen, en ook niet bij grote evenementen op het veld
• Stadiontours kunnen plotseling veranderen of geannuleerd worden
• Stadiontours kunnen vol zitten

Vanaf € 12 per persoon

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,4 / 5
gebaseerd op 297 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,4/5
organisatie
4,3/5
prijs / kwaliteit
4,2/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

FC Porto Museum

Product ID: 99348