Porto
Hop on, hop off-tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Porto a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 755 beoordelingen

Combi ticket van hop on hop of bus, met bezoek Calem wijnkelder en riviertocht is een aanrader. Je bespaart een hoop geld en kunt voor een leuke prijs Porto verkennen. De hop on hop of bus was vaak wel erg druk, waardoor er regelmatig geen zitplaats beschikbaar was. Het is wel een snelle, makkelijke manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van Porto te zien. De boottocht over de rivier de Douro was erg leuk. Mooi om de prachtige kade vanaf het water te zien. Het bezoek aan de wijnkelder was leuk en informatief. Wel vrij kort, maar lang genoeg om een indruk te krijgen van het bereidingsproces van de beroemde Portwijn (met een proeverij op het eind!).

Met de Hop on hop off krijg je in een korte tijd een mooi overzicht van de hoogte punten van Porto .Je kunt dan bepalen wat je echt wilt gaan bekijken en daar naar toe wandelen of weer met hop on hop off naartoe gaan. Alleen goed op letten dat goed aangeeft bij de bushalte dat je mee wilt want een keer reed de chauffeur in volle vaart door en liet gewoon staan. dit was het enige min puntje op de hele trip.

Het was een leuke tour met de bus en goed om de stad te verkennen. Het trefpunt is een standbeeld en het was niet geheel duidelijk waarom dit het trefpunt was. Wij hebben genoten van de boottocht en hebben de stad op een mooie manier gezien. Zonder de tickets zou het een heel andere citytrip zijn geweest. Aanrader!

Prima manier om alles te kunnen zien, bij regen moeten ze wel de bussen kunnen overdekken boven. Sommigen konden dat wel, nu zaten er veel mensen in de regen daar de de bussen ook heel vol waren

Leuke boottocht met Engels informatie (opgenomen stemfragment). Perfecte tijdsduur. Soms wel iets te warm in de vlakke zon dus zorg dat je zonnebescherming bij hebt.