Porto In 3 dagen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire In 3 dagen in Porto

Bekijk alle In 3 dagen in Porto
Bekijk alle 342 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Porto

Je bent niet in Porto als je dit niet zelf mee maakt.

Hele aardige & levendige gids Catia. Tour is leuk. Ik raad wel aan om goed te ontbijten als je kan voor je deel neemt. 1e proef ronde is aan het begin van de middag. Hierbij houden ze wel rekening dat de proeverij verdeelt is over 3 momenten gedurende dag. Ongeveer 1 uur rijden naar bestemming. Leuk de geschiedenis en trivia van de wijngaarden/Porthuizen. Hele mooie uitzichten. Jammer genoeg loop je niet tussen de druiven, maar dat is begrijpelijk. Rondvaart op zo’n traditionele boot is ook rustgevend. Wijntje erbij als je niet snel zeeziek bent is het helemaal geen ramp want het varen voel je niet. De rivier is heel groot en wijdt waardoor je wel moet keren anders te lang weg blijft. De lunch is niet verkeerd. Vlees, kip of vis optie als het goed is ook vegan. Het één smaakte meer als het ander. Comfortabele Mercedes busje. Gids stopte enroute ook op plekken die niet in de tour zitten zodat we nog meer uitzichten konden ervaren. Al met al een redelijk goede tour!

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Anoniem, 22-06-2019

Leuke en snelle manier om de mooie plekken van de stad te ontdekken!

Het was even zoeken naar de halte om op te stappen, maar eenmaal in de bus hebben we een leuke tocht gemaakt door de stad. Voordeel van zo'n tour is dat je langs verschillende plekken in de stad komt, zodat je snel kunt beslissen welke plekken je later wel of niet (uitgebreid) wilt bezoeken. Je kunt ieder moment in- en uitstappen en ze rijden vrij regelmatig waardoor je nooit erg lang hoeft te wachten.

Porto: hop on, hop off-tourticket voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Carolien, 21-05-2019

Mooie omgeving, super gids, en heerlijke wijnen geproefd.

Onze gids was super. De bezoeken aan de wijngaarden waren erg leuk al hoef ik niet persé de rondleiding te hebben (heb je er 1 gezien dan ken je 't verhaal wel). De proeverijen waren heerlijk. De omgeving en de boottocht over de rivier waren prachtig. De lunch vonden we erg tegenvallen. Smakeloze hap in 'n zielloos restaurant met hele jonge, onhandige bediening.

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Brigitte, 22-06-2019

SUPER! heel intersant en we hebben ontzettend veel plezier gehad!

HET WAS EEN PERSONEEL REISJE MAAR HET WAS NIET ALLEEN GEZELLIG MAAR SUPER! NOGMAALS BEDANKT PAULO EN CARLA! MUZIKAAL ZAT HET OOK GOED WE HEBBEN MET ONS 12 EN 3 JAPANSE GASTEN EEN HELE MOOIE DAG GEHAD EN ZEER LEKKER GEGETEN. BEDANKT ORGANISATIE.

Het was een mooie dagtrip, en zeker aan te bevelen

Doordat je met een kleine groep bent was het erg gezellig, en de reisleider was ook super vriendelijk, deze vertelde veel over de streek die we bezochten en over portugal zelf.

Douro: dagexcursie met wijnproeven, lunch en boottocht Beoordeeld door H.J.C, 03-06-2019