Porto
Kabelkar tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 86 beoordelingen

Fijne tour

Hoewel de tour iets afweek van de plattegrond, vonden we het toch zeker de moeite waard (Historical Porto). We hebben geen gebruik gemaakt van de tram (het kwam er niet van) en toen we bij de kabelbaan aankwamen, bleek deze niet bij de tour in te zitten. Wel de funicular, wat vrij vertaald, ook kabelbaan/tram zou betekenen (die we later ook dankbaar hebben gebruikt toen we onder aan de brug stonden en weer naar boven wilden). Desalniettemin, zeker de moeite waard en een fijne manier om Porto te verkennen. We gaan zeker vaker hoppen tijdens een city trip.

Leuke manier om de stad te ontdekken.

Jammer dat het erg druk was in de bussen. Het begrip 'hop on, hop of' wordt niet door iedereen begrepen. We konden daardoor geen enkele keer zitten en dus ook geen gebruik maken van de audioguide. Ook de antieke tram eist wat geduld vanwege lange wachtrijen maar is wel heel leuk om te doen. Nadat wij geboekt hadden werd de prijs van de ticket verlaagd, tip boek niet te snel

Dit is zeker de moeite waard om de sites in Porto te gaan bekijken, we hebben dit gekocht voor 40 euro voor twee dagen, je kunt het niet in 1 dag doen, dit stopt bij verschillende haltes, en je kunt bij elke halte ophalen, er is een heel mooie architectuur, stranden, dierentuin, kerken, zeeleven, om er maar een paar te noemen.

Goed geregeld

Aanbeveling: de échte kaartjes vooraf al mailen zodat je niet eerst naar een ophaalpunt hoeft. Daarnaast: de ticket was eveneens voor de gondel en niét voor de kabelbaan. Zou handig zijn als dat verschil duidelijk wordt vermeld én ook wordt aangegeven waar die gondel is.

gemakkelijk

Gemakkelijk en regelmatig bussen. Maar wij waren heel ontgoocheld dat de kabelbaan maar voor 1 richting was en niet heen en terug! Wij zijn dus verplicht geweest met de trappen terug naar boven te gaan!