Porto
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Vliegveld Porto: privétransfer naar Porto

1. Vliegveld Porto: privétransfer naar Porto

Je vermijdt de onbetrouwbare taxi's na het landen op Porto Airport (OPO) en ontmoet een persoonlijke chauffeur bij aankomst. Je gaat naar de aankomsthal, waar je chauffeur een bord met een naambordje vasthoudt voor gemakkelijke herkenning. Je leunt dan achterover en ontspant tijdens de rit naar het stadscentrum terwijl je informatie over de stad krijgt die je verblijf ontspannender maakt. Je profiteert van ruimte voor veel bagage en gebruikt een service die veilig, punctueel en betrouwbaar is. Je laat je op aanvraag rechtstreeks afzetten bij je hotel of andere locaties in het stadscentrum.

...
Luchthaven Porto: gedeeld vervoer bij aankomst of vertrek

2. Luchthaven Porto: gedeeld vervoer bij aankomst of vertrek

Kies voor een zorgeloze start of afsluiting van je verblijf in Porto met een betrouwbare, gedeelde vervoersdienst tussen accommodaties in het stadscentrum en de luchthaven. Haal voor vervoer bij aankomst eerst je bagage op en ga dan naar de aankomsthal, waar een chauffeur je opwacht met een bordje waarop de naam van de hoofdreiziger staat zodat je eenvoudig contact kunt leggen. Maak gebruik van de ruime hoeveelheid bagage die je mag meenemen, bestaande uit 1 koffer en 1 stuk handbagage per passagier, om vervolgens te ontspannen in een comfortabel voertuig met airconditioning terwijl je chauffeur je veilig naar je accommodatie brengt. Luister naar muziek of vraag je chauffeur naar dingen die je kunt doen tijdens je verblijf in de stad. De lokale vervoersdienst beschikt over diverse voertuigen om aan alle soorten behoeftes te kunnen voldoen en is ook beschikbaar voor vervoer bij vertrek, in welk geval je bij je hotel wordt opgehaald. Extra hygiënische maatregelen vanwege coronavirus COVID-19. Alle voertuigen worden tussen elke rit ontsmet. Er is desinfecterende handgel en de gezondheid van de chauffeurs wordt regelmatig gecontroleerd.

...
Porto: privétransfer naar vliegveld Porto (OPO)

3. Porto: privétransfer naar vliegveld Porto (OPO)

Vermijd de chaos van taxi's in Porto en boek een ontmoeting met een persoonlijke chauffeur die jou rechtstreeks naar het vliegveld brengt. Geniet van de luxe van een privévoertuig, ontspannen vanaf je adres waar je wordt opgehaald naar vliegveld Porto. Reis comfortabel en veilig met je professionele chauffeur die je ontmoet in de lobby van je hotel. Voor het gemak heeft hij een naambordje. Je profiteert van veel bagageruimte en gebruikt een service die veilig, punctueel en betrouwbaar is. 

...
Porto: privétransfer van/naar OPO Airport

4. Porto: privétransfer van/naar OPO Airport

Zorg ervoor dat uw reis naar Porto probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar de luchthaven Francisco Sá Carneiro (OPO). Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 4 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 8 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een Engelssprekende professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

...
Porto: privé transfer naar luchthaven

5. Porto: privé transfer naar luchthaven

Ervaar een zeer professionele transfer van de luchthaven van Porto naar uw stadshotel. Deze privévervoersdienst biedt plaats aan 1 tot 3 personen in een modern voertuig of 4 tot 8 personen in een modern voertuig voor 8 personen. Service 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, vindt u de chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven buiten het douanegebied met een laken met de naam van de hoofdpassagier. Ontspan vervolgens van uw reis en geniet van een comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Luister naar zachte muziek of vraag de ervaren chauffeur naar restaurants, bezienswaardigheden of andere activiteiten die u leuk vindt. Tijdens uw verblijf in Porto kunt u ook een privétransfer met chauffeur plannen. Er komt een breed scala aan voertuigen. Vanwege het COVID-19-virus worden extra hygiënische maatregelen genomen. Alle voertuigen worden tussen elke rit grondig gedesinfecteerd. Handdesinfecterend middel is ook aanwezig en de gezondheid van onze chauffeurs wordt regelmatig gecontroleerd.

...
Porto Airport: privétransfer van of naar Porto

6. Porto Airport: privétransfer van of naar Porto

Geniet van een privé, veilige en betrouwbare transfer tussen de luchthaven van Porto en uw accommodatie in de stad. Als je wordt opgehaald van het vliegveld, word je begroet door een chauffeur die bij de aankomsthal wacht met een bordje met je naam erop. De chauffeur volgt uw vlucht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen. Als je wordt opgehaald bij je accommodatie, word je opgewacht bij de. ingang en kunt u achterover leunen en ontspannen in het comfort van een voertuig met airconditioning tot aan de vertrekterminal.

...
Transfer van Porto Airport naar Porto Center

7. Transfer van Porto Airport naar Porto Center

Ervaar een privétransfer in een comfortabel voertuig van de luchthaven van Porto (OPO) naar uw hotel in het centrum van Porto. Een professionele chauffeur zal u begroeten bij de aankomsthal van Porto Airport met een bord waarop uw naam staat vermeld. Het vervoer wordt uitgevoerd in een privé, comfortabel voertuig met airconditioning, rechtstreeks van de luchthaven van Porto (OPO) naar het adres dat u op het moment van boeking hebt opgegeven (alleen centrale hotels in Porto). U zult comfort ervaren met deze service en veilig aankomen op uw eindbestemming in Porto. U krijgt ook voldoende ruimte voor bagagevervoer.

...
Braga privé transfer: van / naar de luchthaven van Porto

8. Braga privé transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar uw hotel in Braga, of een transfer in de andere richting. Deze eenrichtingsdienst van 1 uur kost maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1-3 passagiers zijn per auto en voor 4-8 passagiers per modern voertuig met 8 passagiers. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage hebt opgehaald, ziet u de chauffeur in de aankomsthal wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt luisteren naar zachte muziek of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Braga kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

...
Aveiro Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

9. Aveiro Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar uw hotel in Aveiro of een transfer in de andere richting. Deze enkele reis van 45 minuten is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. De transfers voor 1-3 passagiers zijn met de auto en voor 4-8 passagiers met een modern voertuig met 8 passagiers. Service is het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage heeft opgehaald, staat de chauffeur in de aankomsthal te wachten met een bordje met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt naar zachte muziek luisteren of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Aveiro kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan voertuigen.

...
Transfer tussen Lissabon en populaire steden in Portugal

10. Transfer tussen Lissabon en populaire steden in Portugal

Geniet van een privétransferservice naar uw hotel in Lissabon of een andere stad in Portugal. Krijg de beste prijs zonder verborgen kosten. Transfers zijn beschikbaar tussen Lissabon en de volgende steden: Faro, Albufeira, Portimao, Lagos, Porto, Coimbra, Évora, Fátima en Carvoeiro. Aankomen in een vreemde stad kan een ontmoedigende ervaring zijn, vooral als je de lokale taal niet spreekt. Soms zijn er niet genoeg taxi's op de luchthaven, of word je begroet met lange wachtrijen om te overwinnen. Ook is op het eerste gezicht niet altijd duidelijk welke taxichauffeurs een vergunning hebben en welke chauffeurs gewoon wat extra geld willen verdienen. Deze exclusieve transferservice verzorgt vervoer tussen luchthavens in Portugal en de grote steden. Het is geschikt voor klanten die niet alleen de beste service verwachten, maar ook andere aspecten belangrijk vinden, zoals comfort, veiligheid en flexibiliteit, wanneer ze voor zaken of plezier reizen. Nadat u uw bagage heeft opgehaald en door de douane bent gegaan, wordt u begroet door de chauffeur met een bordje met uw naam erop.

...

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 954 beoordelingen

De taxi stond al klaar bij aankomst in Porto. De taxichauffeur stond met een bordje met mijn naam in de aankomsthal. Op de terugweg moest ik erg vroeg opgehaald worden en stond de taxichauffeur wederom al klaar voor het hotel. Erg goede service.

De chauffeur stond met mijn naam op zijn te wachten. Zijn busje stond vlakbij en we waren in 20 minuten in de oude stad. Super!

Stond ons netjes op te wachten en heeft ons keurig afgezet aan ons hotel. Was een aangename chauffeur!

Prima op de afgesproken tijd, vriendelijke chauffeur, uitstekende service.

Ruim op tijd opgehaald, chauffeur was zeer vriendelijk.