Kies data
Porto

Luchthaventransfers

Porto Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Porto: privétransfer naar vliegveld Porto (OPO)

1. Porto: privétransfer naar vliegveld Porto (OPO)

Vermijd de chaos van taxi's in Porto en boek een ontmoeting met een persoonlijke chauffeur die jou rechtstreeks naar het vliegveld brengt. Geniet van de luxe van een privévoertuig, ontspannen vanaf je adres waar je wordt opgehaald naar vliegveld Porto. Reis comfortabel en veilig met je professionele chauffeur die je ontmoet in de lobby van je hotel. Voor het gemak heeft hij een naambordje. Je profiteert van veel bagageruimte en gebruikt een service die veilig, punctueel en betrouwbaar is. 

Porto: privétransfer naar luchthaven

2. Porto: privétransfer naar luchthaven

Ervaar een zeer professionele transfer van Porto Airport naar uw stadshotel. Deze privévervoersdienst biedt plaats aan 1 tot 3 personen in een modern voertuig of 4 tot 8 personen in een modern voertuig voor 8 personen. Service beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, vindt u de chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven buiten het douanegebied met een blad met de naam van de hoofdpassagier. Ontspan vervolgens van uw reis en geniet van een comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Luister naar zachte muziek of vraag de ervaren chauffeur naar restaurants, bezienswaardigheden of andere activiteiten die u leuk vindt. Tijdens uw verblijf in Porto kunt u ook een privétransfer met chauffeur plannen. Er zal een breed scala aan voertuigen zijn. Vanwege het COVID-19 virus worden extra hygiënemaatregelen genomen. Alle voertuigen worden tussen elke rit grondig gedesinfecteerd. Ook is er handdesinfectie aanwezig en wordt de gezondheid van onze chauffeurs regelmatig gecontroleerd.

Vliegveld Porto: privétransfer naar Porto

3. Vliegveld Porto: privétransfer naar Porto

Je vermijdt de onbetrouwbare taxi's na het landen op Porto Airport (OPO) en ontmoet een persoonlijke chauffeur bij aankomst. Je gaat naar de aankomsthal, waar je chauffeur een bord met een naambordje vasthoudt voor gemakkelijke herkenning. Je leunt dan achterover en ontspant tijdens de rit naar het stadscentrum terwijl je informatie over de stad krijgt die je verblijf ontspannender maakt. Je profiteert van ruimte voor veel bagage en gebruikt een service die veilig, punctueel en betrouwbaar is. Je laat je op aanvraag rechtstreeks afzetten bij je hotel of andere locaties in het stadscentrum.

Transfer van Porto Airport naar Porto Center

4. Transfer van Porto Airport naar Porto Center

Ervaar een privétransfer in een comfortabel voertuig van de luchthaven van Porto (OPO) naar uw hotel in het centrum van Porto. Een professionele chauffeur zal u begroeten bij de aankomsthal van Porto Airport met een bord waarop uw naam staat vermeld. Het vervoer wordt uitgevoerd in een privé, comfortabel voertuig met airconditioning, rechtstreeks van de luchthaven van Porto (OPO) naar het adres dat u op het moment van boeking hebt opgegeven (alleen centrale hotels in Porto). U zult comfort ervaren met deze service en veilig aankomen op uw eindbestemming in Porto. U krijgt ook voldoende ruimte voor bagagevervoer.

Privétransfer van de luchthaven van Porto naar hotel / accommodatie

5. Privétransfer van de luchthaven van Porto naar hotel / accommodatie

Boek deze privévervoerservice voor de beste manier om van OPO Porto Airport naar uw hotel of accommodatie te komen. De duur van de transfer varieert afhankelijk van de locatie van uw hotel. De chauffeur wacht in de aankomsthal en je bent al snel op weg naar je accommodatie. Transferservices zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, dus het maakt niet uit wanneer uw vlucht moet aankomen. Vermijd de stress van het navigeren met het openbaar vervoer en leun achterover en ontspan in comfort met airconditioning terwijl uw chauffeur u veilig naar uw eindbestemming brengt

Gaia Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

6. Gaia Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar uw Gaia-hotel of een transfer in de andere richting. Deze eenrichtingsreis van 45 minuten kost maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1-3 passagiers zijn per auto en voor 4-8 passagiers per modern voertuig met 8 passagiers. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage hebt opgehaald, ziet u de chauffeur in de aankomsthal wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt luisteren naar zachte muziek of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Gaia kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

Aveiro Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

7. Aveiro Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar uw hotel in Aveiro of een transfer in de andere richting. Deze enkele reis van 45 minuten is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. De transfers voor 1-3 passagiers zijn met de auto en voor 4-8 passagiers met een modern voertuig met 8 passagiers. Service is het hele jaar door 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage heeft opgehaald, staat de chauffeur in de aankomsthal te wachten met een bordje met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt naar zachte muziek luisteren of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Aveiro kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan voertuigen.

Matosinhos Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

8. Matosinhos Private Transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar de cruisehaven van Matosinhos of een transfer in de andere richting. Deze 1-weg, 45 minuten durende dienst is geprijsd voor maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1-3 passagiers zijn met de auto en voor 4-8 passagiers door moderne 8-passagierswagen. De service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat je je bagage hebt verzameld, zul je zien dat de chauffeur in de aankomsthal wacht met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt is alles wat u hoeft te doen ontspannen en genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. Je kunt naar zachte muziek luisteren of je kunt de ervaren bestuurder vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Matosinhos Cruise Port kunt u ook meer privéchauffeurtransfers plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

Enkele transfer van of naar de luchthaven van Porto

9. Enkele transfer van of naar de luchthaven van Porto

Boek een voordelige, efficiënte en probleemloze huis-aan-huis-pendeldienst tussen de luchthaven van Porto en je stadsaccommodatie. De service is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Bespaar tijd en geld op dure taxi's en vermijd de stress van het onderhandelen over het openbaar vervoer met zware tassen. Geniet van het comfort van de rit, met de enig beschikbare milieuvriendelijke pendeldienst van en naar de luchthaven. Op de gedeelde shuttletransfers deel je het voertuig met andere passagiers. De chauffeur verwelkomt je aan boord en bergt je bagage op in het ruim. Omdat de overstap vooraf betaald is, hoef je alleen maar achterover te leunen, te ontspannen en te genieten van de rit.

Braga privé transfer: van / naar de luchthaven van Porto

10. Braga privé transfer: van / naar de luchthaven van Porto

Boek een privétransfer van de luchthaven van Porto naar uw hotel in Braga, of een transfer in de andere richting. Deze eenrichtingsdienst van 1 uur kost maximaal 3 passagiers. Transfers voor 1-3 passagiers zijn per auto en voor 4-8 passagiers per modern voertuig met 8 passagiers. Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Bij aankomst op de luchthaven, nadat u uw bagage hebt opgehaald, ziet u de chauffeur in de aankomsthal wachten met een bord met de naam van de hoofdreiziger. Vanaf dit punt hoeft u alleen maar te ontspannen en te genieten van de comfortabele rit naar uw bestemming in een voertuig met airconditioning. U kunt luisteren naar zachte muziek of u kunt de ervaren chauffeur vragen naar restaurants, bezienswaardigheden of andere interessante activiteiten. Tijdens uw verblijf in Braga kunt u ook privévervoer met chauffeur plannen met een breed scala aan beschikbare voertuigen.

  • Transfers
14 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Porto

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Porto?

Welke Luchthaventransfers in Porto nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 954 beoordelingen

Het was een eenvoudig online boekingssysteem, met betaling 2 dagen voor het ophalen. We hebben de e-mail niet 24 uur voor het ophalen ontvangen, zoals ons werd verteld bij het boeken. We hebben echter contact opgenomen met de chatlijn en zij hebben bevestigd dat alles in orde was en we kregen de e-mail binnen een uur. De auto arriveerde 15 minuten te vroeg en wachtte op ons buiten onze Airbnb. Zeer beleefde chauffeur en bracht ons veilig naar het vliegveld - 20 minuten van Sao Domingo - maar het was 5 uur 's ochtends. Normaal duurt het 30/40 minuten. Zorg ervoor dat u maximaal een uur de tijd neemt om door de beveiliging op de luchthaven te komen, aangezien de wachtrijen ERG lang kunnen zijn

Transfer van- en naar de luchthaven ging vlot. We kwamen buiten en onze wagen stond al te wachten. Ophalen aan het hotel op tijd ( minpuntje de avond voordien geen berichtje gekregen van ophaaltijd) dat zou handig geweest zijn. Maar anders TOP TOP !!!

De taxichauffeur stond met een scherm met mijn naam erop op ons te wachten. Taxi stond dichtbij geparkeerd. Vriendelijke chauffeur. Super fijn dat je niet hoeft te zoeken naar een taxi. Perfect geregeld.

Chauffeur was niet op tijd op de luchthaven terwijl we vertraging hadden maar met een belletje was het geregeld en konden we even wachten bij de starbucks.

Prima ervaring ! Netjes optijd en keurige chauffeur