Porto Minivan- & bustours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
vanuit porto dourovallei wijnproeverij en boottocht

Vanuit Porto: Dourovallei, wijnproeverij en boottocht

Duur: 9 uur
29 Beoordelingen
GetYourGuide Original
29

Laat je in stijl van Porto naar de glooiende Dourovallei vervoeren. Je wordt privé of in een kleine groep door twee wijngaarden rondgeleid, krijgt…

Populaire Minivan- & bustours in Porto

Bekijk alle Minivan- & bustours in Porto
Bekijk alle 342 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Porto

Je bent niet in Porto als je dit niet zelf mee maakt.

Hele aardige & levendige gids Catia. Tour is leuk. Ik raad wel aan om goed te ontbijten als je kan voor je deel neemt. 1e proef ronde is aan het begin van de middag. Hierbij houden ze wel rekening dat de proeverij verdeelt is over 3 momenten gedurende dag. Ongeveer 1 uur rijden naar bestemming. Leuk de geschiedenis en trivia van de wijngaarden/Porthuizen. Hele mooie uitzichten. Jammer genoeg loop je niet tussen de druiven, maar dat is begrijpelijk. Rondvaart op zo’n traditionele boot is ook rustgevend. Wijntje erbij als je niet snel zeeziek bent is het helemaal geen ramp want het varen voel je niet. De rivier is heel groot en wijdt waardoor je wel moet keren anders te lang weg blijft. De lunch is niet verkeerd. Vlees, kip of vis optie als het goed is ook vegan. Het één smaakte meer als het ander. Comfortabele Mercedes busje. Gids stopte enroute ook op plekken die niet in de tour zitten zodat we nog meer uitzichten konden ervaren. Al met al een redelijk goede tour!

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Anoniem, 22-06-2019

Mooie tocht in prachtige natuur met leuke gids.

De dagtour was erg leuk om te doen. We hebben veel gedaan en kunnen zien in een dag. De kosten zijn natuurlijk veel, maar we hebben onderweg dan ook 2 keer een tussenstop gemaakt bij een restaurantje om wat te drinken. Door de weersomstandigheden zijn we doorgereden naar Spanje naar hot springs, ik vind het erg goed dat er alternatieven worden aangeboden als het weer minder is. Het was dus een erg geslaagde dag

Leuke en snelle manier om de mooie plekken van de stad te ontdekken!

Het was even zoeken naar de halte om op te stappen, maar eenmaal in de bus hebben we een leuke tocht gemaakt door de stad. Voordeel van zo'n tour is dat je langs verschillende plekken in de stad komt, zodat je snel kunt beslissen welke plekken je later wel of niet (uitgebreid) wilt bezoeken. Je kunt ieder moment in- en uitstappen en ze rijden vrij regelmatig waardoor je nooit erg lang hoeft te wachten.

Porto: hop on, hop off-tourticket voor 1 of 2 dagen Beoordeeld door Carolien, 21-05-2019

Mooie omgeving, super gids, en heerlijke wijnen geproefd.

Onze gids was super. De bezoeken aan de wijngaarden waren erg leuk al hoef ik niet persé de rondleiding te hebben (heb je er 1 gezien dan ken je 't verhaal wel). De proeverijen waren heerlijk. De omgeving en de boottocht over de rivier waren prachtig. De lunch vonden we erg tegenvallen. Smakeloze hap in 'n zielloos restaurant met hele jonge, onhandige bediening.

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Brigitte, 22-06-2019

Mooie informatieve trip met 2 super guides!

Zoveel gezien en gehoord over de bakermat steden. Moeder en dochter reden ons comfortabel rond. Bij alle bezienswaardigheden hadden we genoeg tijd om rond te kijken. Bom de Jesus vond ik een hoogtepunt, volgende keer in de zomer gaan we weer! Thanks Milena en moeder voor de mooie dag!