Porto
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Porto a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.682 beoordelingen

Onze supergids Diogo heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd! Opgehaald in een heerlijk airo busje, tussenstop met koffie en wat lekkers, veel info over de omgeving, een prachtige wandeling met de mogelijkheid om halverwege af te koelen in de rivier of te genieten van chocolade koekjes en na de wandeling een superlunch met lokale producten bij een geweldig restaurant, groene wijn, vlees van eigen koe en zelfgemaakte pudding. Deze tour moet je zeker doen, Detour en Diogo hebben ons met deze tour een prachtige herinnering gegeven, thanks!

Een zeer goede ervaring met onze tourguide Ricardo. Een buitengewone chauffeur en wist dingen in goed engels te vertellen. Echt een aanrader als je wat langer in Porto bent dan 4 dagen!

We werden netjes opgehaald en weer teruggebracht. Hele leuke ervaring en je ziet ook weer van alles, wat je normaal niet zou bezoeken zonder deze tour.

Het was een prachtige dag, met patricia als gids. De lunch was heerlijk, je kon kiezen uit vlees of vis, op een prachtige sfeervolle lokatie!

Superleuke uitstap met Alex als onze supergids. Heel afwisselend. Echt een dag vol pret!