Porto
Natuur & avontuur

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 5.682 beoordelingen

Onze supergids Diogo heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd! Opgehaald in een heerlijk airo busje, tussenstop met koffie en wat lekkers, veel info over de omgeving, een prachtige wandeling met de mogelijkheid om halverwege af te koelen in de rivier of te genieten van chocolade koekjes en na de wandeling een superlunch met lokale producten bij een geweldig restaurant, groene wijn, vlees van eigen koe en zelfgemaakte pudding. Deze tour moet je zeker doen, Detour en Diogo hebben ons met deze tour een prachtige herinnering gegeven, thanks!

Het was een leuke bergtocht rond Porto. Regelmatig werd een leuke tussenstop gemaakt zoals beschreven. De gids vertelde over de omgeving en nam af en toe foto's. Wel met zijn smarthphone en de video die normaal in het pakket zit, hebben we jammer genoeg niet gekregen. Enkel de fot's zijn ons bezorgt via whatsapp. Maar toch zeker een aanrader om te doen.

Leuke tocht door een mooi gebied met bezoek aan 2 Quintas. Leuke rondleidingen van goed Engels sprekende vrolijke jongedames.. Jammer dat er alleen portwijn werd aangeboden om te proeven en geen gewone wijn. Daarin was ik meer geïnteresseerd. De gids was ook aardig en behulpzaam. De boottocht voegde m.i. niet zoveel toe. De lunch was ook top!

It was a fantastic, adventurous and authentic experience to go hiking at this beautiful national park. Nuno, our guide, was an amazing person. The lunch was very tasty and local. The things/views we saw, got us speachless.

Een zeer goede ervaring met onze tourguide Ricardo. Een buitengewone chauffeur en wist dingen in goed engels te vertellen. Echt een aanrader als je wat langer in Porto bent dan 4 dagen!