Porto Natuur & vergezichten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!
vanuit porto toegangsticket voor zoo santo inácio
Milieucertificaat

Vanuit Porto: toegangsticket voor Zoo Santo Inácio

Geldig: 1 dag
85 Beoordelingen
85

Maak een wandeling door de wildernis met een bezoek aan de grootste en groenste dierentuin bij Porto. Er zijn meer dan 800 dieren en 260…

Populaire Natuur & vergezichten in Porto

Bekijk alle Natuur & vergezichten in Porto
Bekijk alle 342 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Porto

Je bent niet in Porto als je dit niet zelf mee maakt.

Hele aardige & levendige gids Catia. Tour is leuk. Ik raad wel aan om goed te ontbijten als je kan voor je deel neemt. 1e proef ronde is aan het begin van de middag. Hierbij houden ze wel rekening dat de proeverij verdeelt is over 3 momenten gedurende dag. Ongeveer 1 uur rijden naar bestemming. Leuk de geschiedenis en trivia van de wijngaarden/Porthuizen. Hele mooie uitzichten. Jammer genoeg loop je niet tussen de druiven, maar dat is begrijpelijk. Rondvaart op zo’n traditionele boot is ook rustgevend. Wijntje erbij als je niet snel zeeziek bent is het helemaal geen ramp want het varen voel je niet. De rivier is heel groot en wijdt waardoor je wel moet keren anders te lang weg blijft. De lunch is niet verkeerd. Vlees, kip of vis optie als het goed is ook vegan. Het één smaakte meer als het ander. Comfortabele Mercedes busje. Gids stopte enroute ook op plekken die niet in de tour zitten zodat we nog meer uitzichten konden ervaren. Al met al een redelijk goede tour!

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Anoniem, 22-06-2019

Leuke tocht langs de hoogtepunten van Porto

De tocht was prima, vriendelijke gids. De e-bikes waren ideaal omdat je niet veel inspanning nodig had ondanks de soms behoorlijk steile hellingen/straten van Porto. Ik had iets meer info over de stad en leuke details van de gids verwacht. We konden af en toe even rusten, maar ik had liever meer gezien en minder of korter gerust. Rusten kan ik daarna wel op een terras. Ik wilde vooral veel info tot mij nemen over de stad.

Porto: begeleide e-biketour van 3 uur langs de highlights Beoordeeld door Anoniem, 16-08-2019

Mooie tocht in prachtige natuur met leuke gids.

De dagtour was erg leuk om te doen. We hebben veel gedaan en kunnen zien in een dag. De kosten zijn natuurlijk veel, maar we hebben onderweg dan ook 2 keer een tussenstop gemaakt bij een restaurantje om wat te drinken. Door de weersomstandigheden zijn we doorgereden naar Spanje naar hot springs, ik vind het erg goed dat er alternatieven worden aangeboden als het weer minder is. Het was dus een erg geslaagde dag

Mooie omgeving, super gids, en heerlijke wijnen geproefd.

Onze gids was super. De bezoeken aan de wijngaarden waren erg leuk al hoef ik niet persé de rondleiding te hebben (heb je er 1 gezien dan ken je 't verhaal wel). De proeverijen waren heerlijk. De omgeving en de boottocht over de rivier waren prachtig. De lunch vonden we erg tegenvallen. Smakeloze hap in 'n zielloos restaurant met hele jonge, onhandige bediening.

Dourovallei: wijnproeverij, varen op de rivier en lunch Beoordeeld door Brigitte, 22-06-2019

SUPER! heel intersant en we hebben ontzettend veel plezier gehad!

HET WAS EEN PERSONEEL REISJE MAAR HET WAS NIET ALLEEN GEZELLIG MAAR SUPER! NOGMAALS BEDANKT PAULO EN CARLA! MUZIKAAL ZAT HET OOK GOED WE HEBBEN MET ONS 12 EN 3 JAPANSE GASTEN EEN HELE MOOIE DAG GEHAD EN ZEER LEKKER GEGETEN. BEDANKT ORGANISATIE.