Rondleiding

Porto: tour met wijnproeven

Porto: tour met wijnproeven

Spaar tot 10%

Vanaf € 29,90 € 26,91 per persoon

Bezoek de oudste portkelder in Porto en proef de beste wijnen van Portugal tijdens een wijntour door de stad. Je bezoekt 2 typische wijnhuizen en proeft wat wijnen uit de Douro. Combineer een groene wijn met een selectie kazen en vleeswaren.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Portugees
Kleine groep
Beperkt tot 9 deelnemers

Belevenis

Highlights
 • Proef de beste wijnen van Portugal
 • Bezoek de oudste portkelder van Porto
 • Kom meer te weten over het bereidingsproces van wijn en hoe je wijnen proeft
Volledige beschrijving

Covid-19-update

Vanwege gezond- en veiligheidsmaatregelen kan het reisschema veranderd worden. Zie Goed om te weten voor de laatste updates.

Ervaar de wijnen van Portugal met een lokale gids tijdens een wijnproeverijtour door Porto. Je reis gaat langs de beroemdste Portugese wijnen, te beginnen in de oudste portkelder van Porto. Je proeft op deze historische locatie 3 verschillende soorten port. Daarna bezoek je 2 typische wijnhuizen in de stad. Bij de ene proef je wat wijnen uit de Douro-vallei, waarbij ook snacks worden geserveerd. Proef bij het tweede wijnhuis een groene wijn (Vinho Verde) in combinatie met een selectie kazen en vleeswaren, om de smaak aan te vullen. Beleef een complete, brede ervaring van een van de beroemdste producten uit Portugal en kom meer te weten over de druiven, variëteiten en het wijnbereidingsproces. Krijg tips over hoe je wijn proeft en nog veel meer.
Inbegrepen
 • Wijnproeverijen en snacks
 • Ticket voor de portkelder
 • Persoonlijke uitgaven
Niet geschikt voor
 • Zwangere vrouwen
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Het ontmoetingspunt is aan de Porto-kant van de Dom Luis I-brug, op de lager gelegen verdieping, naast twee stenen pilaren. De gidsen dragen een oranje T-shirt en/of oranje jas.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Goed om te weten

 • Vanwege de voortdurende preventieve maatregelen tegen het COVID-19-virus, bezoek je de kelder van Taylor in plaats van die van Croft. Daar proef je 2 ports (Chip Dry White en LBV), beide gemaakt door Taylor.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 422 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Als je opzoek bent naar een gezellige borrel met nieuwe internationale contacten, dan is dit een leuke tour! Zoek je verdieping en kennis over Portugese wijnen, ga dan naar een wijngaard zelf. Tour begint in een museum/opslag van Port in combinatie met het proeven van 2 glazen port (kun je ook zelf boeken). Daarna is het educatieve gedeelte voorbij en ga je terrasjes af (goedkope) wijn drinken, hier en daar met een stukje (oud) brood, een olijfje of een stukje worst/kaas. Gids is overigens leuk gezelschap. Verwacht geen vakmanskennis, maar vooral gezellig borrelen.

Verder lezen

13 september 2020

Heerlijke port- en wijntour!

Bij de meetingpoint word je ontvangen door Sophia, een aardige meid maar voegt als gids, behalve van A naar B brengen niet veel toe. De info in het porthuis is duidelijk en goed, net als de porten en wijnen! Verbazingwekkend dat er voor deze tour in het porthuis geen tafel voor de groep wordt gereserveerd.. We zitten allemaal verspreid en je weet soms niet waar je op wacht en wat er van je wordt verwacht.. Gelukkig maakt de port en wijn heel veel goed.

Verder lezen

28 september 2019

Vriendelijke jongeman (Ceasar) die ons alles vertelde over Porto

In het begin was het onduidelijk waar we onze "gids" konden vinden! Uiteindelijk n jongeman gevraagd die in n oranje poloshirt bij de brug zat. Hij bleek idd van de tour te zijn maar zat te wachten op een collega die Engels kon spreken. Wij waren nl de enige Nederlanders! Nadat de collega aankwam moesten we nog wachten op 2 andere mensen die de tour zouden doen. Helaas na 10 minuten waren zij er nog niet dus zijn wij met de gids op pad gegaan. Hij had dus alle aandacht en tijd om ons vanalles te vertellen over de stad Porto, de portwijnen, leuke restaurantje etc. Een erg vriendelijke jongeman!

Verder lezen

27 april 2017

Georganiseerd door

Product ID: 63788