Porto
Surflessen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto Surflessen: Onze meest aanbevolen

Matosinhos: surfervaring van 1,5 uur

1. Matosinhos: surfervaring van 1,5 uur

In kleine groepjes van 6 of minder krijg je praktische ervaring op een surfplank, met de aandachtige assistentie van een instructeur die al 25 jaar surft. Deze cursus is perfect voor beginners; je begint met een briefing over de ervaring en enkele veiligheidsregels.   Het opwarmen doe je op het zand: je leert de technieken van op de plank staan en het peddelen voordat je het water in gaat. Je ervaren leraar begeleidt je stap voor stap, en legt alles uit wat je moet weten. Met een hoge kwaliteit uitrusting en een instructeur die zich aanpast aan de specifieke behoeftes en niveaus van elke groep, is dit de beste manier om je surfcarrière te beginnen in Matosinhos.

...
Porto: surfles op het strand van Azurara met optionele ophaalservice

2. Porto: surfles op het strand van Azurara met optionele ophaalservice

Geniet van een surfles die je de essentiële technieken leert om je surfcarrière te beginnen terwijl je plezier hebt. Of je het nu gewoon een keer wilt proberen of echt een surfer wilt worden, deze activiteit is voor jou. Iedereen kan leren surfen met de juiste instructeur en omgeving. De lessen vinden plaats op het strand van Azurara, een van de beste surfplekken in het noorden van Portugal. Het gebied is ook een natuurgebied, met zandduinen en schoon water. De surfschool is gecertificeerd door de Portugese Surffederatie (FPS), heeft het hele jaar door lessen voor alle niveaus. De les is inclusief een gecertificeerde surfinstructeur en alle surfuitrusting. Je hebt de mogelijkheid om opgehaald te worden vanuit het centrum van Porto en naar het strand te worden gebracht, of als je al in Azurara bent, kun je rechtstreeks naar de surfschool gaan.

...
Porto: privé- en kleine groepen surfervaring

3. Porto: privé- en kleine groepen surfervaring

De les begint met een korte warming-up en een uitleg over alle surftechnieken van peddelen, golfpositionering, vangen van golven, op het board staan en paardrijden. U kunt een duidelijk voorbeeld verwachten van elke stap die u moet nemen om er het maximale uit te halen. Voordat u het water in gaat, krijgt u instructies over veiligheidsprocedures en surfetiquette. Tijdens je ervaring zul je waarschijnlijk op het bord kunnen staan, maar bovenal zul je genieten van een verbazingwekkende energie die wordt geleverd door de oceaan en de zon. Je voelt je geïnspireerd door het moment. Aan het einde van de les kun je rondhangen, een biertje drinken en genieten van hun surfsfeer.

...
De Surf 'N' Food Porto-fietstocht

4. De Surf 'N' Food Porto-fietstocht

Neem vanuit het stadscentrum een fiets en geniet onder leiding van je lokale gids van de fietspaden van Porto langs de rivier tot je bij het strand komt. Ontdek een mix van levendige buurten en dramatische landschappen tijdens deze milieuvriendelijke fietstocht naar de stranden van Porto. Maak kennis met de oevers van de Douro, waar de beroemde tram nr. 1 circuleert, en een eclectische verscheidenheid aan winkels en cafés die alle stranden van Foz bevolken. Fiets door de mooiste parken van de stad en sta in contact met de natuur. Ruil uw fiets voor een surfplank om de Atlantische wateren langs de kust te verkennen. Surfen op zee zijn de golven niet te groot of te klein, wat het mogelijk maakt om voor iedereen een fijne surfsessie te hebben. Geniet van een ongelooflijke surfsessie inclusief alle uitrusting die je nodig hebt, zoals surfplank, wetsuit en natuurlijk de instructeur. Om de krachten te herstellen, kunt u uzelf verwennen met een eenmalige lunch - een gastronomische sandwich of "Soundwich" die wordt geleverd in een doos met muziek. Geniet op het terras van een landhuis in City Park, een van de juwelen van de stad, van een van de 7 heerlijke soundwiches, of 7 salades, ontworpen door 7 van de meest gerespecteerde chefs van Invicta, vergezeld van een verfrissende limonade of bier . Deze tour is absoluut perfect voor degenen die een ander Porto willen leren kennen en de mogelijkheid hebben om te surfen aan de Atlantische kust. Lunchen in City Park is de kers op de taart! Routebeschrijving: Wijk Miragaia Arrábida-brug Cantareira Tuin Passeio Alegre Digue van Foz do Douro Stranden van Foz Strand van Matosinhos Surfsessie Stadspark Originele maaltijd op het stadspark Park van Pasteleira Calem Garden / vogels kijken Wijk Miragaia Lunchkaart: Sandwish of salade Soep Limonade of bier Koffie

...
Self-Guided Bike to Surf "N" Food Pack

5. Self-Guided Bike to Surf "N" Food Pack

Ontsnap uit de stad voor een energiek avontuur van fietsen en surfen gedurende de hele dag terwijl u fietst op uw weg langs de rivier de Douro, gouden stranden en de beboste parken van Porto. Vertrek en rijd met uw gehuurde fiets in een zelf-geleide tour om interessante plaatsen te verkennen, zoals de Arrábida-brug, de Foz-golfbreker, steek de rivier over in een kleine boot, steek het natuurpark van de Douro-estuarium over en loop door de beste stranden van Porto Gebied. Ruil je fiets in voor een surfplank en vang je golven in de Atlantische Oceaan tijdens een surfsessie met veel adrenaline. Geniet van een ongelooflijke surfsessie inclusief alle apparatuur die je nodig hebt, board, suit en instructeur natuurlijk. Om te herstellen, wacht een lichte maar stevige maaltijd op u in een gezellig restaurant en buiten de gebaande paden van het toerisme. Menu (alleen optie 1): Sandwich of salade, limonade of bier. De fietsen zijn comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Een helm en een hangslot voor uw veiligheid zijn inbegrepen. Je kunt ook rekenen op de kennis en ervaring van het team, die een kaart met aanbeveling zal geven.

...
Matoshinos: 1-2-1 surfles van 1,5 uur

6. Matoshinos: 1-2-1 surfles van 1,5 uur

Geniet van een leuke surfles in Matoshinos met je eigen deskundige instructeur. Of je nu een ervaren surfer bent of een complete beginner, de les wordt aangepast aan jouw wensen en eisen. Bespreek uw niveau en wat u uit de sessie hoopt te halen met uw instructeur voordat u begint. Geniet van de snelste en gemakkelijkste manier om te leren surfen met persoonlijke instructies en advies.

...

Sitemap Porto

Wil je alle activiteiten in Porto ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 32 beoordelingen

Surfles was geweldig, organisatie had beter gekund!

We kwamen aan en ontdekten dat de winkel geen gegevens had over onze boeking of betaling, gelukkig konden we meedoen aan de les. Het personeel was geweldig en de grootte van ons voor wetsuits. Onze instructeur was geweldig, hij gaf ons een snelle warming-up en veiligheidsbriefing en liet ons vervolgens oefenen om op het bord te springen voordat we het water in gingen. Het was een gemengde groep (taal, leeftijden en vaardigheid) maar hij deed het heel goed om voor iedereen te zorgen (vooral voor ons beginners) en een-op-een instructie en aanmoediging te geven, het bord stabiel te houden en ons te vertellen wanneer we moesten peddelen, zodat we konden voel er wat voor en bouw een beetje vertrouwen op voordat we het alleen gingen doen. De golven waren behoorlijk groot, maar hij nam ons mee naar de zeewering waar het het rustigst was. Het is vermeldenswaard dat de lessen uit een winkelruimte zijn, dus de faciliteiten zijn eenvoudig, er is een kleine gemeenschappelijke kleedruimte met een k