Porto
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Porto : autres lieux à visiter

Vous souhaitez découvrir tout ce que Porto a à offrir ? Pour voir la liste complète, cliquez ici.

Wat anderen zeggen over Porto

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.822 beoordelingen

Museum is fantastisch, indrukwekkend, mooi opgezet ECHTE AANRADER!!! Rond het stadion worden kaartjes voorvwedstrijden verkocht, dat lijkt op zwarthandelaren maar is legaal. De fanatieke aanhang kan kaarten met korting kopen om aan de man te brengen. (Zo kunnen zij o.a. sparen om naar uit wedstrijden te gaan) Ik had het eerst gecheckt bij de reguliere kassa en heb Porto-Braga gezien. Gemoedelijke sfeer en kleine kinderen kunnen mee. Vanaf de kant van het winkelcentrum kan je het stadion ook goed zien.

Just amazing... The artist are very professional and they really touch you with the fado music. I will recommend this place to everyone for sure who is looking for an authentic, not touristic place, where they play Fado with their hart!

Het is een aanrader om een half uur eerder te gaan.Ricardo Pons legt uit wat traditionele fado is. Hij is enorm enthousiast. Je kunt hem vragen stellen. Ik heb heel veel gehoord wat ik niet wist.

Een must do als je in Porto bent! Interessante uitleg. Fado is niet alleen maar melancholisch en zwaar op de hand. Geweldige zangeres en virtuoos spel op de Portugese gitaar!

Mooi museum. Rondleiding in het Engels. Alleen jammer dat je niet in de kleedkamer mocht van de thuisclub. Kleedkamer gasten wel gezien.