Porto
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Porto

Want to discover all there is to do in Porto? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Porto

Het was een leuke bergtocht rond Porto. Regelmatig werd een leuke tussenstop gemaakt zoals beschreven. De gids vertelde over de omgeving en nam af en toe foto's. Wel met zijn smarthphone en de video die normaal in het pakket zit, hebben we jammer genoeg niet gekregen. Enkel de fot's zijn ons bezorgt via whatsapp. Maar toch zeker een aanrader om te doen.

Ik heb de Porto Card voor mijn volledige verblijf gekocht. Ik gebruikte het om van de luchthaven naar de stad te gaan, om naar mijn hotel te gaan, aangezien het buiten het centrum lag en om naar de haven en kust te trekken. Bovendien heb je korting bij veel toeristische trekpleisters.

Zonder Portocard kom je niet ver in Porto. Veel wandelen zul je moeten. Er is veel hoogteverschil. Vandaar is deze vervoerscard een absolute must, zodat extra veel kunt zien. Prachtige stad!

Een zeer goede ervaring met onze tourguide Ricardo. Een buitengewone chauffeur en wist dingen in goed engels te vertellen. Echt een aanrader als je wat langer in Porto bent dan 4 dagen!

Aanrader! We werden netjes voor ons hotel opgehaald, Tijd werd van tevoren per mail doorgegeven. Chauffeur was keurig op tijd.