Wandeltocht langs alle belangrijke locaties van Porto

Product ID: 56134

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de bekendste attracties van de stad
 • Geniet van een heerlijke portproeverij
 • Ga mee met een rondleiding onder leiding van een kunsthistoricus
 • Verken de typerende straatjes tijdens een rondleiding door de stad
Overzicht
Bezoek de beroemdste en meest gefotografeerde plekken in de stad Porto, waaronder een van de meest bekende boekhandels ter wereld, de Nasoni-toren, de kathedraal en het klooster van Serra do Pilar tijdens een 3 uur durende wandeling.
Wat te verwachten
Ontmoet uw gids in het Praça Gomes Teixeira, ook wel bekend als Plein van de Lion's, en ga voor een wandeling door het historische centrum, een UNESCO World Heritage Site.

Voor degenen die niet veel tijd hebben, maar wil tot essentiële plaatsen van Porto te zien, kunt u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te zien op een snellere route. Leer de geschiedenis van de stad te leren kennen en hoe het ontwikkeld met de komst van de Romeinen. Meer informatie over de Moorse en Castiliaanse invasies en de meer recente in de 19e eeuw door de troepen van Napoleon.

Bezoek de Lello & Irmão boekhandel, bezocht door JK Rowling, en de geestelijken Tower. Als u besluit om de 240 treden beklimmen, word je beloond met een prachtig uitzicht over de stad. Kort daarna arriveert bij S. Bento station gebouwd op de plaats van een voormalige Benedictijner klooster in de ommuurde stad. Dit is ook een van de bezienswaardigheden van de stad en een van de meest bekende stations in de wereld.

Bezoek de kathedraal en het klooster van Santa Clara en te leren over de geschiedenis. De tocht gaat verder naar Vila Nova de Gaia op het bovendek van de Luís I brug. Bezoek de Mosteiro da Serra do Pilar en de ronde vorm kerk, de enige in zijn soort in het land. Onderweg vindt u tal van andere attracties, die zal worden verklaard door uw gids te vinden.

Deze tocht duurt ongeveer 3 uur en eindigt langs de rivier in de buurt van het Huis van Sandeman, waar je de kans om een ​​glas port wijn in een bekende wijnhuis zult hebben.
Inbegrepen
 • Wandeling met gids
 • Wijn proeven
Niet inbegrepen
 • Kosten
 • Toegang
 • Eten en drinken
Trefpunt

Gomes Teixeira-plein bij de leeuwenfontein. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Draag comfortabele kleding en schoenen.

Vanaf € 19 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (7 Beoordelingen)

Georganiseerd door

EFUNGPSTOURS - PORTO TWIZY TOURS

Product ID: 56134