Kies data

Dingen om te doen Portugal's Atlantic Ocean

Overzicht activiteiten in Portugal's Atlantic Ocean

Wil je alle activiteiten in Portugal's Atlantic Ocean ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.037 beoordelingen

Uitstekende ervaring! Mijn man en ik namen onze twee kinderen (9 en 7). Prachtig landschap en een geweldige ochtend vol plezier. Onze gidsen waren ervaren en zeer behulpzaam. Ik was een beetje nerveus voor mijn twee jonge kinderen, maar we voelden ons de hele tijd veilig, vooral omdat ze een kleine boot rond de groep hebben cirkelend om ervoor te zorgen dat iedereen gelukkig is. Hij nam veel geweldige foto's die ons die avond werden gemaild en vertelde ons over de plaats waar we aan het kajakken waren. Zou deze activiteit ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een leuk en schilderachtig avontuur!

We hadden een geweldige tijd - onze gids Bruno was erg vriendelijk en professioneel en nam de tijd om dingen duidelijk uit te leggen. We hebben een 12- en 15-jarige in onze familie, maar we ontdekten dat we het gemakkelijk konden bijbenen. Al met al een fantastische ervaring en een van de hoogtepunten van onze vakantie.

Super vriendelijke gids, een hele mooie route naar meer verlaten plekken ver weg van het massatoerisme. We boekten de kajaktocht als beginners en konden het heel goed met elkaar vinden. Absolute aanrader! We zouden op elk moment opnieuw boeken en het zeker aanbevelen!

Het was geweldig, we zagen een hele tijd een kleine groep dolfijnen. De grotten waren geweldig, ook al konden we niet naar binnen. De boot alleen al was een opwindende rit! Dus raad deze reis ten zeerste aan.

Het was geweldig!! We hebben veel dolfijnen gezien en prachtige grotten bezocht. Hou ervan!