Dagtrip vanaf Positano

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Other Sightseeing Options in Positano

Want to discover all there is to do in Positano? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Positano

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.428 beoordelingen

Wie van fantastische uitzichten houdt moet dit boeken

Bij het ophalen aan het hotel liep het deze keer(al meerdere uitstappen geboekt en altijd zonder problemen) niet perfect. We hebben nooit een mail gekregen met de uren waarop ze ons kwamen ophalen met als gevolg dat we nog in ons bed lagen wanneer de bus er was( een uur te vroeg). Ook hadden we mss wel de oudste bus van de organistatie die ons de ganse dag vervoerde. De airco werkte nog amper wat voor warme situaties zorgde. Maar hier moet je nu eenmaal geluk mee hebben we hebben ook zeer degelijke bussen zien rijden van deze organisatie. Voor derest konden we zeker niet klagen. Het was een zeer mooie uitstap met een goeie gids. Zeer geslaagd!

Heel geslaagde trip , zeer mooi en goede gids !!!!

heel geslaagde trip , zeer mooi en een goede gids !!! eerst wou ik zelf met huurwagen deze trip rijden , maar ik ben zééér blij dat we deze trip met de bus en begeleider gedaan hebben . Het is te gek om daar te rijden , zéér druk en weinig parkeerplaatsen , en zeer slechte wegen om te rijden , ook zeer smal overal door te rijden . Blij dat we dit via getyourgide gereserveerd hebben . zeker nog gebruiken in het vervolg !!!

leuke trip voor als je een glimp van de amalfikust wilt zien. Mooie uitzichten en fijne foto's kunnen maken. Had langer in amalfi willen blijven, erg leuk stadje. lunch was ok, niet teveel van verwachten. Jammer dat de tour in 3 talen was terwijl we Engels hadden geboekt. Zo krijg je toch minder informatie en is minder persoonlijk. Gids en chauffeur waren wel heel aardig en goed.

Tocht was ok ‘; kapitein ook, maar zijn opgelicht in het aangewezen restaurant : keuze van de chef-kok was linguïni met kreeft, maar wij hebben halve omgekeerde, lege kreeften voorgezet gekregen en een rekening van meer dan 80 euro. Reclameren kon niet, vermits de restaurateur ons terug naar de boot moest brengen.

Het was een hele mooie tour langs de amalfikust. Ik raad ook aan om de boottour erbij boeken. Onze gids Federica was fantastisch ze vertelde veel over de geschiedenis etc. en was ontzettend behulpzaam. Kortom een zeer geslaagde tour.