Positano
Dagtrips

Dagtrips
532 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Positano

Positano

De topbezienswaardigheden in Positano

Activiteiten in Positano

Steden in Italië

Andere activiteiten in Positano

Wil je alle activiteiten in Positano bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Positano

Gemiddelde beoordeling

4.6
(1.428 beoordelingen)

Mary onze gids en Giovanni onze chauffeur waren absoluut fantastisch. Zeer professioneel, leuk informatief en deed echt het onmogelijke voor ons. Ik zou deze tour absoluut aanbevelen. Het overtrof ruimschoots onze verwachtingen. Heb er enorm van genoten. De lunch was geweldig en de boottocht ook. Kon helemaal niets negatiefs zeggen over onze dag. Perfect. Bedankt voor een dag die we voor altijd zullen herinneren x

Het was een geweldige dag, goed georganiseerd met zeer vriendelijke gids Antonio en aardige en veilige chauffeur Mario. De tijd was beperkt, maar Antonio heeft ons goed begeleid waardoor we veel hebben meegemaakt. Het is het allemaal waard!!!!!

Roberta de gids was schattig en deelde veel goede informatie met ons, Rosario, onze chauffeur, was een juweeltje. Een chauffeur van topkwaliteit! Een zeer aangenaam bezoek, raad ik aan, zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Het was een fijne boottocht en zowel bij Amalfi als bij Positano gestopt. Wij vonden zelf Positano mooier en leuker, helaas daar maar een uur geweest en bij de Amalfi kust 3,5 uur. Hebben een topdag gehad.

De gids Loona is fantastisch. Frans, ze wist onze ervaring zeer aangenaam te maken. Bedankt namens Paul en Diane (de twee Quebecers).