Potsdamer Platz

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Potsdamer Platz

Wil je alle activiteiten in Potsdamer Platz ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Potsdamer Platz

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 6.206 beoordelingen

Erg leuk; een aanrader. Bijzonder om met een Trabant ook deels door voormalig Oost-Berlijn te kunnen rijden. Grappig ook dat tientallen mensen een foto van “jou” maken. Voordat je gaat rijden moet je even in/aan de simulator de versnellingen (aan het stuur) onder de knie krijgen. Leuk verzonnen maar het is super simpel. Je rijdt in een colonne van 4 a 5 auto’s met een gids voorop (die elektrisch rijdt). Daarbij is het wel zaak om enige afstand te houden want de remmen zijn beroerd. Het is dan ook niet te vergelijken met auto’s van nu.

Heel bijzonder om in zo'n mooie oldtimer de stad van Berlijn te ontdekken. Heel veel informatie gekregen over de stad en haar historische gebouwen. Tijdens de toer hadden we een fotoboek beschikbaar waarin veel extra informatie was opgenomen. De gids sprak prima Engels en was tijdens de tour zelf ook erg enthousiast. Dit was echt het hoogtepunt van onze stedentrip.

it was a really fun tour! the cars are a little bit difficult to work with at first but you het the hang of it! our tour guide was really friendly as well

Goede gids. Goede uitleg over de auto, maar je moet autorijden wel leuk vinden. Trabantje reed prima.

ABSOLUTE worth the price! The story behind Berlin while driving with this van is amazing!