Powellmeer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Powellmeer: tours & tickets

Powellmeer: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Pagina: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

1. Pagina: Horseshoe Bend Air en Tower Butte helikopterlanding

Combineer opmerkelijke uitzichten op Horseshoe Bend vanuit de lucht met een exclusieve Tower Butte-landing. Je hebt communicatie tussen de piloot en de passagier via de headset, zodat je doorlopend commentaar krijgt op de bezienswaardigheden die je passeert, waaronder Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Land ten slotte op de top van Tower Butte, waar maar weinigen zijn geweest. Tower Butte, 5000 voet boven de zeespiegel, is een van de meest opvallende bezienswaardigheden van het Amerikaanse zuidwesten. Vanaf dit uitkijkpunt heb je een 360-graden uitzicht op Glen Canyon, Lake Powell, Padre Bay, de Grand Staircase Escalante en de LeChee Rock. Het landschap is adembenemend en ongeëvenaard. Breng 15-20 minuten door op Tower Butte voor fotomomenten voordat u terugkeert naar de luchtterminal. Dit unieke reispakket wordt door geen enkele andere aanbieder aangeboden.

Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

2. Van Las Vegas: Antelope Canyon & Horseshoe Bend Tour

Verlaat het bruisende Las Vegas en maak een mooie rit naar het Navajo-territorium en verken dit opvallende landschap met de hulp van een lokale Navajo-gids. Stop voor het ontbijt in St. George, Utah, de thuisbasis van de oudste continu werkende Mormoonse tempel ter wereld. Na het ontbijt nadert u de machtige Colorado-rivier voor een bezoek aan Horseshoe Bend. Merk op waar de rivier stroomt en kronkelt rond de rotsen en een opvallende hoefijzervormige lus creëert die geliefd is bij bezoekers en fotografen van over de hele wereld. Reis vervolgens naar waar "het water door de rotsen stroomt" volgens de lokale Navajo-folklore. Verken de lagere Antelope Canyon en bezoek de spectaculaire duinen die zijn ontstaan door wind, water en zand. Ontdek met je lokale Navajo-gids de schoonheid van de kloof van dichtbij. Bewonder de schoonheid van de zon die lichtstralen creëert die door de spleten in de wanden van de kloof schijnen. Na een lunchpauze gaat u verder naar het uitkijkpunt Glenn Canyon voor een laatste blik op dit spectaculaire gebied. Stap ten slotte terug in de bus om 's avonds terug te keren naar Las Vegas.

Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

3. Sedona of Flagstaff: Horseshoe Bend & Antelope Canyon X Tour

Als je in Sedona verblijft, begint je dag met een mooie en verhalende rit van de Rode Rotsen van Sedona naar Flagstaff. Je reist door Oak Creek Canyon, een van de top 10 schilderachtige ritten in de VS, en vervolgens door de torenhoge Ponderosa Pines. Na het ophalen van klanten die in Flagstaff verblijven, reist het voertuig langs de slapende vulkanen die de San Francisco Peaks vormen en door Navajo Nation. Ontvang tijdens uw reis een informatieve en onderhoudende vertelling over de gebieden waar u doorheen reist van uw ervaren en deskundige lokale gids. Reis door het Navajo-reservaat terwijl uw gids verhalen over deze oude cultuur deelt en informatie over de unieke geologie en vergezichten onderweg. Als je eenmaal over het Navajo-reservaat bent gekomen, heb je tijd om het onverharde pad op te lopen om Horseshoe Bend te zien, een iconisch kijkgezicht. Blijf dan verblind door het uitzicht op Glen Canyon Dam en het zuidelijkste punt van Lake Powell. Bij aankomst in Page, Arizona, geniet je van een lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch ontmoet je je Navajo-gids voor een spectaculaire tour door Antelope Canyon op de Canyon X-site. Profiteer van de vele fotomomenten terwijl u de hoek van de zon in de kloof ziet veranderen. Loop met de Navajo door de bochten van deze rode rotsslotkloof. Je hoort misschien zelfs het geluid van fluitmuziek weerklinken van de wanden van de kloof. Na je tour begin je aan je terugreis vanuit Antelope Canyon. Je passeert de westelijke rand van de Painted Desert terwijl je het Navajo-reservaat opnieuw oversteekt voor een korte stop bij de historische Cameron Trading Post. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

4. Las Vegas: trip Antelope Canyon & Horseshoe Bend met pick-up

Stap in een busje met airconditioning en ga naar de beroemde Lower Antelope Canyon of de afgelegen Antelope Canyon X met je Navajo-stamgids. Ga van het gebaande pad af en bekijk bezienswaardigheden als Horseshoe Bend en de Colorado River tijdens deze ervaring in kleine groep. Bewonder het schilderachtige uitzicht van Las Vegas tot Antelope Canyon terwijl je heen en weer rijdt over de staatsgrenzen van Utah en Arizona op weg naar Page, AZ. Afhankelijk van het weer, pauzeer je in Mesquite, Nevada of Hurricane, Utah, voor een gelegenheid om je benen te strekken, de faciliteiten te gebruiken en koffie te drinken voordat je doorgaat naar de Grand Canyon. Dwaal langs rode zandstenen muren en spiraalvormige kurkentrekkerformaties die de kloof verlichten wanneer het zonlicht naar beneden klimt. Na een rondleiding door Antelope Canyon, brengt een rit van 10 minuten naar Horseshoe Bend je naar een wandeling van 1 km. Baan je een weg naar een uitkijkpunt met uitzicht op de beroemde bocht in de Colorado-rivier voor een prachtig uitzicht. Maak van de gelegenheid gebruik om dicht bij de 300-meter hoge drop te komen voor foto's van een van de mooiste bezienswaardigheden van de natuur. Vanaf daar kun je ontspannen terwijl je professionele chauffeur-gids terugkeert naar Las Vegas voor je hotel terugbrengservice, met handige pitstops onderweg.

Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

5. Van Flagstaff: Antelope Canyon en Horseshoe Bend

Breng een dag door met het bezoeken van twee van de meest iconische landschappen in het Amerikaanse zuidwesten: Antelope Canyon en Horseshoe Bend! De tour neemt je mee naar het hart van een van de meest spectaculaire slotcanyons ter wereld, Antelope Canyon. Bezoek daarna de beroemde Horseshoe Bend, waar je vanaf de rand naar de machtige Colorado-rivier kunt turen! Onze Antelope Canyon - Horseshoe Bend Tours zijn 7 dagen per week beschikbaar. Vertrek rond 7.45 uur en terugkomst rond 18.00 uur. Inbegrepen in je tour is vervoer, een vriendelijke en deskundige gids, entreegelden voor Antelope Canyon, lunch, drankjes en snacks. Onze Antelope Canyon Tours omvatten bezoeken aan Horseshoe Bend en Glen Canyon Dam, evenals de beroemde Antelope Canyon. Vanuit Flagstaff reis je ongeveer 2 uur naar de grens tussen Arizona en Utah om Antelope Canyon te bezoeken. Met de hulp van onze Navajo Partner Guides, wandel je ongeveer 90 minuten door Antelope Canyon. Vanaf daar reist u slechts een paar mijl naar het bezoekerscentrum van de Glen Canyon Dam voor een snelle picknicklunch en een fantastisch uitzicht op Lake Powell. Voor de finale breng je ongeveer 1 uur door bij de beroemde Horseshoe Bend-uitkijk. Verwacht om 18.00 uur terug te zijn.

Grand Canyon: Antelope Canyon & River Adventure

6. Grand Canyon: Antelope Canyon & River Adventure

Deze ongelooflijke dagtocht omvat een spectaculaire rondvlucht per vliegtuig over het Grand Canyon National Park, de Colorado River en Lake Powell. Na een landing in Page, Arizona, begint u aan een begeleide grondtour door Antelope Slot Canyon. Verken de wendingen van de gebeeldhouwde muren en hun prachtige stralende kleuren. Vervolg je reis en stap aan boord van een riviervlot aan de voet van Glen Canyon Dam voor een vlotterend water van 25 km op de Colorado-rivier. Wees getuige van de rotsformaties en de kloofmuren die honderden meters boven je uitsteken. Stop onderweg om oude rotstekeningen te zien geïnterpreteerd door uw riviergids. Uw reis eindigt met transfers via het Navajo-reservaat en terug naar de luchthaven Grand Canyon National Park met een stop bij Cameron Trading Post.

Las Vegas: 3-daagse tour naar Bryce, Zion en Grand Canyon

7. Las Vegas: 3-daagse tour naar Bryce, Zion en Grand Canyon

Deze 3-daagse tour omvat hoogtepunten van de Grand Canyon en Lake Powell in Arizona en Bryce Canyon, Zion National Park en de stad Kanab in Utah.   Dag 1: Las Vegas - Grand Canyon - Lake Powell Je tour begint met een rit in zuidoostelijke richting door de Mojave Desert en het Navajo Indianenreservaat. Vervolgens bereik je de zuidelijke rand (South Rim) van de Grand Canyon, een van de "7 natuurlijke wereldwonderen". Volg een rondleiding langs de South Rim en zie hoe de Colorado-rivier zijn rivierbedding duizenden jaren diep in de rots heeft gegraven, waardoor een paradijs voor geologen is ontstaan. Na de lunch ga je verder langs de Canyon en bezoek je een van de vele Indiase marktplaatsen om de handgemaakte kunst en kunstnijverheid te bekijken. Overnachting - Clarion Inn Page AZ Dag 2: Lake Powell - Bryce Canyon Na het ontbijt vertrek je richting Lake Powell, dat als een van de mooiste meren in Amerika wordt beschouwd. Geniet van een boottocht over het water en zie honderden privébaaien en de beroemde zoutkolommen en -bogen die deze regio zo uniek maken. Na de boottocht ga je westwaarts naar Bryce Canyon, naar de meest verbazingwekkende natuurlijke sculpturen ter wereld. De tour neemt je mee naar geweldige rots- en zandsculpturen die tot in de perfectie worden geslepen gedurende duizenden jaren van regen, wind en zonneschijn. Bekijk op een van de uitzichtpunten van het park het onvergelijkbare spel van veranderende kleuren bij zonsondergang (afhankelijk van de verschillende tijdstippen van de zonsondergang). Na het bezoek ga je naar de stad Kanab. Overnachting: Days Inn Kanab Af en toe gaat de tour op deze dag verder naar Cedar City voor de overnachting. Overnachting in hotel Comfort Inn Cedar City.  Dag 3: Zion Park - Las Vegas Na het ontbijt is het tijd om Zion National Park te bezoeken, dat zijn naam kreeg van de Mormonen die zich in dit gebied vestigden. Ze gaven het deze naam omdat een bezoek aan het park als een religieuze ervaring zou zijn. Voel jezelf ondergedompeld in een droomwereld bij het zien van de majestueuze bergen en de ongelooflijke stilte van de wildernis. Volg een rondleiding door het park en maak een korte wandeling langs de Virgin River die deze kruist. Verlaat deze paradijselijke regio en keer in de vroege avond terug naar Las Vegas.    

Las Vegas: Antelope Canyon en Horseshoe Bend-expeditie

8. Las Vegas: Antelope Canyon en Horseshoe Bend-expeditie

Pak een stoel bij het raam en bereid je voor op een inspirerende reis. Van hoog in de lucht tot diep in de regenboogcanyons van Nevada, deze tour is een moeiteloze manier om het schilderachtige Page, Arizona te ervaren. Leun achterover en luister terwijl uw piloot u uitnodigt om majestueuze locaties, waaronder de Hoover Dam, Glen Canyon en Lake Powell, vanuit een vogelperspectief te bekijken. Je wordt dan overgebracht naar Horseshoe Bend, waar een korte wandeling naar de rand je in staat stelt om over de uniek gedraaide kliffen te kijken om de ongelooflijke Colorado-rivier beneden te zien kronkelen. Ga verder naar de ingang van Antelope Canyon voor een rondleiding door de wereldberoemde slotcanyons. Profiteer optimaal van het droomlandschap van deze fotograaf en leg het zand en de zon vast die dansen op de oude zandstenen rotsformaties in de canyons. Leun achterover en luister terwijl uw piloot u uitnodigt om de majestueuze locaties, waaronder de Hoover Dam, Glen Canyon en Lake Powell, vanuit een vogelperspectief te bekijken. Je wordt dan overgebracht naar Horseshoe Bend, waar een korte wandeling naar de rand je in staat stelt om over de uniek gedraaide kliffen te kijken om de ongelooflijke Colorado-rivier beneden te zien kronkelen. Vul jezelf aan met een lichte maaltijd tussen bestemmingen.

Antelope & Grand Canyon, Zion, Bryce & Monument Valley

9. Antelope & Grand Canyon, Zion, Bryce & Monument Valley

Beleef de wildernis van Monument Valley, Bryce, Zion, Lake Powell en de Grand Canyon South Rim tijdens een avontuur van 3 dagen waarbij je tot het hart van dit magische gebied doordringt. Van begeleide Navajo-jeeptours tot een vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon vanuit een helikopter, het avontuur houdt maar niet op! Deze tour vindt gegarandeerd plaats. Gedurende je verblijf bezoek je de nationale parken Zion en Bryce en geniet je van de wonderen van dit landschap vol witte, roze en rode zandsteenformaties. Je krijgt ook de kans om met je vrienden van een leuke barbecue rond het vuur te genieten terwijl je gids interessante verhalen vertelt over de geschiedenis en de legendes van dit heilige Navajo-gebied. Onderweg bezoek je ook Monument Valley voor een reis in een voertuig met vierwielaandrijving en vlieg je hoog over de Grand Canyon voor adembenemend uitzicht over de natuurlijke schoonheid van dit gebied. Dag 1: Zion en Bryce National Park (Maaltijden: lunch) Vertrek vanuit Las Vegas en reis in een minibus naar Zion en Bryce. De Zion Canyon is uitgesleten door de Virgin River en bestaat uit een imposante mengeling van witte, roze en rode Navajo-zandsteenkliffen. Oeroude versteende zandduinen torenen ruim 600 meter boven het dal uit en vormen zo een imposant landschap en de droom van elke fotograaf. Nationaal park Zion biedt betoverende wandelingen en tochten voor mensen in allerlei verschillende lichamelijke condities. Wandel over het Emerald Pools-pad, beleef de Temple of Sinawava, de Great White Throne, de Weeping Rock en bezoek het Human History Museum, waar je naar een leuke presentatie van rangers kunt luisteren. Na een volledige middag in Zion gaan we naar Bryce Canyon, een enorm natuurlijk amfitheater dat ontstaan is door erosie langs de oostkant van het Paunsaugunt Plateau. Bryce is vooral bijzonder vanwege de geologische structuren die 'hoodoos' worden genoemd. Deze rode, oranje en witte spitsen bieden parkbezoekers een imposant uitzicht. Bryce Canyon wordt door velen gezien als de plek met het meest diverse landschap ter wereld! Geniet van een barbecue en een leuke avond rond het kampvuur met je nieuwe vrienden. Bij de kampeeroptie verblijf je op een kampeerterrein met alle nodige faciliteiten, waaronder warme douches, een zwembad, een jacuzzi en wifi. Bij de lodge-optie verblijf je in Bryce Valley Inn of een vergelijkbare accommodatie. Dag 2 Monument Valley (Maaltijden: ontbijt, lunch) Sta vroeg op en ga langs Lake Powell met een optionele tour door de Antelope Canyon. Later ga je naar Monument Valley voor een reis in een jeep met vierwielaandrijving naar het hart van het Navajo-gebied. Hier kun je foto's maken van het beroemde westelijke landschap. Die nacht kampeer je langs de rand van Monument Valley, waar je de sterren 's avonds goed kunt zien. Bij de kampeeroptie verblijf je op een kampeerterrein met alle nodige faciliteiten, waaronder warme douches en wifi. Bij de lodge-optie verblijf je in de wereldberoemde Historic Gouldings Lodge. Dag 3 The Grand Canyon (Maaltijden: ontbijt, lunch) Na een kort bezoek aan een traditionele Navajo-handelspost stap je in een helikopter (optioneel) voor uitzicht vanuit vogelvluchtperspectief over de Grand Canyon! Als je liever geen gebruik maakt van deze optie kun je als je zin hebt een wandeling langs de rand maken of een tocht door de imposante kloof maken. Je gids deelt interessante gegevens over dit natuurlijke wereldwonder met je en geeft je daarna ruim de tijd om te ontspannen en van de schoonheid te genieten. 's Avonds rijd je terug naar de heldere lichten van Las Vegas. In de avond rij je terug naar de lichten van Las Vegas. Extra add-ons voor deze activiteit: Daguitstap Death Valley (vrijdag en zondag) Tour door het hart van Death Valley National Park vanaf Las Vegas en bezoek het heetste, droogste en laagste punt op het westelijk halfrond. Bewonder de kleurenpracht van een extreme woestijn. Wild West Ghost Town-ervaring (zaterdag) Breng een dag door in het Wilde Westen en verken oude spookstadjes en legendes. Houd je ogen open voor de klopgeesten die nog door de straten zwerven en beleef de sfeer van een echte saloon voordat je terug naar Las Vegas gaat.

Pagina: Horseshoe Bend helikoptervlucht

10. Pagina: Horseshoe Bend helikoptervlucht

Als je Page, Arizona bezoekt, heb je de unieke kans om het uitgestrekte landschap van de zuidwestenwoestijn te aanschouwen tijdens een spannende helikoptervlucht over Lake Powell, Glen Canyon Dam en Horseshoe Bend. Deze vlucht duurt ongeveer 10-12 minuten en vertrekt vanaf Page Municipal Airport. Vlieg boven het ongerepte blauwe water van Lake Powell, de bocht van Horseshoe Bend en de verbluffende rode en oranje tinten van Glen Canyon terwijl een ervaren en deskundige piloot de geschiedenis van het gebied deelt. Nadat je de ongelooflijke bezienswaardigheden van bovenaf hebt vastgelegd, word je teruggebracht naar de helihaven om de rest van hun vakantie te genieten. Keer terug van je vlucht met foto's en herinneringen om een leven lang mee te gaan.

Sitemap Powellmeer

Wil je alle activiteiten in Powellmeer ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Powellmeer

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 889 beoordelingen

De reis was, zoals gezegd, een dagtocht van 15-16 uur. Veel stops (elke 1,5-2,5 uur) om de benen te strekken en de badkamer te pauzeren. Onze reisgroep had 13 mensen. , en het busje was ruim. Onze chauffeur, David, koos haltes waar de badkamers schoon zijn, in gemakswinkels. De muziek die hij speelde tijdens de reis paste goed bij het landschap. We kregen een optie om te lunchen, zodat we meer tijd hebben bij de Horseshoe Bend, in plaats van 1 uur voor de lunch en 1 uur bij Horseshoe Bend. Uiteraard kozen we voor de eerste optie. De Horseshoe Bend en de ingang van Antelope Canyon X liggen op ongeveer 15 minuten rijden. Eenmaal bij de Antelope Canyon X heeft de chauffeur ons overgedragen aan de lokale Navajo-gids. De Navajo-gids leidde ons de Canyon in, gaf het volledige verhaal, vertelde ons hoe we de telefooncamera voor het beste effect konden instellen, de beste plek voor foto's kiezen en een foto voor ons namen. Echt een adembenemende ervaring.

Sergio is een van de beste gidsen die ik ooit heb gehad. Hij is vriendelijk, benaderbaar, heeft een geweldige autoplaylist en maakt de beste foto's. De rit naar Horshoe Bend en Antelope Canyon was lang, maar hij zorgde ervoor dat iedereen op zijn gemak was, gevoed en vermaakt. Mijn enige klacht was dat onze gids in Antelope Canyon (niet Sergio, aangezien dit deel van de tour wordt gedaan door een apart bedrijf) behoorlijk onbeleefd was - maar dit was puur pech en niemand had er controle over. Over het algemeen waren we erg blij met de ervaring en bevelen het ten zeerste aan aan iedereen die een dag over heeft in Las Vegas.

Het was goed georganiseerd en een geweldige ervaring. Had liever een langere tijd in Vegas gehad omdat we daar ongeveer een halve dag verbleven. Ook de laatste dag dat we net een uur in Zion hadden, wat niet ideaal is, zou het op prijs hebben gesteld als het Antelope was in plaats van Zion.

Ik was sceptisch vanwege de enorme populariteit van de Amerikaanse nationale parken. Het reisbureau heeft er echt een op maat gemaakte en persoonlijke ervaring van gemaakt waarbij we nooit het gevoel hadden dat we in een menigte waren. Uniek op zijn zachtst gezegd!

De reis was ooit een levenservaring, Antelope Canyon is een must see. De reis staarde in Las Vegas, de rit heen en terug was lang maar het was het waard.