Kies data

Pozzi-gevangenissen

Pozzi-gevangenissen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

1. Venetië: ticket gereserveerde toegang Dogepaleis

Bezoek het Dogepaleis, een belangrijke historische bezienswaardigheid en eeuwenlang de zetel van de Venetiaanse politieke macht. Loop langs de rij en reis terug in de tijd naar de middeleeuwen. Bewonder de rijke details van de indrukwekkende gouden trap en bekijk talloze prachtige kunstwerken. Herbeleef de angst van de gevangenen toen zij de bekende Brug der Zuchten betraden. Je toegangsticket is inclusief toegang tot het Museo Correr op het San Marcoplein. Dit gebouw werd oorspronkelijk ontworpen als thuishaven voor Napoleon en werd later een woning voor de koningen van Italië.

Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

2. Venetië: Museumpas & entree Dogepaleis

Bewonder de San Marco-burgermusea, zoals het Dogenpaleis, het Correr-museum, het Nationaal Archeologisch Museum en de Biblioteca Marciana. Je kunt ook de geschiedenis van de joodse gemeenschappen van Venetië in het gettomuseum verkennen. Opgericht in 1953, gelegen tussen de 2 meest historische synagogen van de stad, is het museum gewijd aan de cyclus van Joodse feestelijkheden en objecten die worden gebruikt voor de liturgie, en verkent het de geschiedenis van de Venetiaanse Joden door middel van afbeeldingen en objecten. Musea van het San Marcoplein (beschikbaar met de museumpas van Venetië en de museumpas van Venetië): • Dogenpaleis • Correr Museum • Nationaal Archeologisch Museum • Biblioteca Marciana Als u de optie Venetië Museum Pass Plus selecteert, kunt u ook genieten van toegang tot de volgende openbare musea: • Ca 'Rezzonico • Het huis van Carlo Goldoni • Mocenigo Palace • Ca 'Pesaro (moderne kunstgalerij en oosterse kunstgalerie) • Glasmuseum (Murano) • Kantmuseum (Burano) • Natuurlijk geschiedenismuseum Beide opties omvatten de volgende historische kerken in de Chorus Pass : • Chiesa di Santa Maria del Giglio • Chiesa di Santo Stefano • Santa Maria dei Miracoli • San Giovanni Elemosinario • Ca 'San Polo • Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari • San Giacomo dell'Orio • San Stae • Sant'Alvise • San Pietro di Castello • San Redentore • Santa Maria di Rosario • San Sebastiano • San Giobbe • San Giuseppe di Castello • San Vidal • San Giacomo di Rialto.

Venetië: avondtour naar de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis

3. Venetië: avondtour naar de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis

Ontsnap aan de drukte tijdens een rondleiding in de late namiddag door de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis en ontdek 2 van de iconen van Venetië, weg van de drukte. Ontmoet elkaar in het Correr Museum (Museo Correr) op het San Marcoplein, onder de portiek net buiten de ingang van het museum. Ga vervolgens het Dogenpaleis binnen om meer te weten te komen over het machtscentrum tijdens de Venetiaanse Republiek. Bekijk de weelderige appartementen van de Venetiaanse heersers, evenals de Hal van de Grote Raad met zijn prachtige fresco's van Veronese en Tintoretto. Luister naar geheime verhalen achter de kunst, zoals waarom een doge in de geschilderde serie wordt bedekt door een zwarte sluier. Leer hoe de hertogen werden gekozen en wat ze deden. Verken de enorme wapenkamer en spookachtige gevangenissen. Steek de Brug der Zuchten aan de binnenkant over en hoor waarom het niet zo romantisch is als je misschien had gedacht! Na een korte pauze gaat u verder naar de Byzantijnse basiliek van St. Mark's en ziet u de vergulde versieringen nadat de drukte voor de dag is vertrokken. Een bewaarder van de kathedraal zal de deuren openen zodat je kunt ervaren zoals alleen een doge dat kan. Bewonder de edelstenen van het Pala d'Oro-altaarstuk. Bezoek de crypte, waar de beenderen van St. Mark zouden worden bewaard. Bewonder mozaïeken in het zachte schijnsel van het avondlicht en leer meer over Venetiaanse kunst en geschiedenis van je gepassioneerde gids.

Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

4. Vanaf het Gardameer: dagtour naar Venetië met een groep

Breng de dag door in één van de meest romantische steden ter wereld tijdens een dagexcursie van het Gardameer naar Venetië. Vervoer met de bus met airconditioning naar de overkant van de Veneto en stap dan op een privéboot naar het hart van de stad. Na je ophaalservice van verschillende punten in het Gardameer, inclusief Limone, Riva del Garda en Bardolino, transfer naar Venetië met een korte koffiepauze nabij Soave. De verwachte aankomsttijd in Venetië is 11:00 uur. Bij aankomst spring je op een privéboot en steek je de lagune over naar het San Marco. Maak een wandeling van 40 minuten met een gids en een koptelefoon over San Marco en zie veel van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Basiliek van San Marco, de Brug der Zuchten en de Campanile. Je wandelt over de hoofdstraten naar de Rialtobrug en andere monumenten van La Serenissima. Kom meer te weten over de Republiek Venetië en hoe het zowel het oosten als het westen domineerde als de 'Koningin van de Adriatische Zee'. Universeel beschouwd als één van de mooiste steden ter wereld, is de stad gebouwd op een groep van 117 kleine eilanden die gescheiden zijn door kanalen. De centrale Sestiere (wijk) is overspoeld met prachtige pleinen en afbrokkelende herenhuizen, samen met oude kerken, ateliers en bruggen. In de middag heb je wat vrije tijd om te ontspannen en op eigen gelegenheid te verkennen. Ga buiten de gebaande paden voor een meer authentieke kijk op het dagelijkse leven in de stad of leun achterover en kijk naar mensen in één van de vele cafés aan het Piazza San Marco. Om 17:45 uur staat er een boot klaar om je vanaf het San Marcoplein naar de transferbus te brengen.

Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis

5. Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis

Verken de schoonheid van het Dogenpaleis, een van de beroemdste musea van de stad, net naast de Basiliek van San Marco. Ontdek veel verhalen en leer alles over dit oude paleis met een lokale gids. Bekijk de meest interessante schilderijen van het museum, de meesterwerken van Tintoretto en Tiziano. Reis naar het verleden toen deze prachtige kamer vol was met mensen die de toekomst van Venetië bespraken. Ontdek een van de meest iconische plekken van de stad vanuit een ander oogpunt. Steek de Brug der Zuchten over, zoals de gevangenen in het verleden deden. Je zult geen enkel detail van dit geweldige en unieke paleis missen.

Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis met voorrangstickets

6. Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis met voorrangstickets

Venetië: rondleiding door het Dogenpaleis met vooraf gereserveerde tickets. Geniet van twee uur in Venetië om het belangrijkste hoogtepunt van de stad te bezoeken onder leiding van een wetenschappelijke en lokale gids. Kies een kleine groep van 12 personen of minder, met lokale gidsen om je de verhalen achter deze topattractie te vertellen. Ondertussen kunnen vooraf gereserveerde, skip-the-line tickets u mogelijk uren in de rij besparen. Ontmoet je deskundige gids op het beroemde San Marcoplein en leer de stad en haar oorsprong kennen. Bekijk de meest bekende openbare ruimte in de stad en leer over het historische, sociale en politieke belang ervan. Kom meer te weten over de klokkentoren en de marmeren leeuwen die allemaal deel uitmaken van de geschiedenis van San Marco. Volg je gids in een ontspannen tempo om het Dogenpaleis te bezoeken met vooraf gereserveerde tickets rechtstreeks naar dit weelderige palazzo. Omzeil de lange rijen om het politieke hart van een rijk te verkennen. Leer meer over het opperste gezag en de rijkdom van de heersende Venetiaanse Dogen in de gotische architectuur van het paleis. Vraag naar de getalenteerde 14e-eeuwse beeldhouwers die aan het paleis hebben gewerkt en geniet van een prachtig uitzicht over de lagune terwijl je dit wereldberoemde monument verkent. Ga verder naar de oude gevangenis die deel uitmaakte van het Dogenpaleis, leer waarom de nieuwe gevangenissen werden gebouwd en begrijp de betekenis van de Brug der Zuchten, een ander hoogtepunt van Venetië. Luister naar het buitengewone verhaal van de beroemde Casanova en zijn leven in Venetië. Laat je gids achter met voldoende kennis om de rest van je verblijf in Venetië alleen te genieten. Uw tickets zijn inclusief complementaire tickets voor het Correr Museum.

Venetië: Dogenpaleis Skip-the-Line toegang, tour met kleine groepen

7. Venetië: Dogenpaleis Skip-the-Line toegang, tour met kleine groepen

Neem deel aan deze rondleiding door het Dogenpaleis. Ontdek de innerlijke werking van de Venetiaanse regering. Bewonder de kunst in het hele paleis, leer hoe de Brug der Zuchten zijn naam kreeg en luister naar verhalen over de gevangenen die in de gevangenissen worden vastgehouden. Ontmoet je gids en wees uitgerust met een koptelefoon om de fascinerende geschiedenis van Venetië te horen. Kom meer te weten over de unieke regeringsvorm van de Venetiaan, de rol van de Doge (de hertog van Venetië) en de beruchte Raad van Tien, die werd opgericht om de veiligheid van de staat te handhaven. Betreed het Dogenpaleis met skip-the-line toegang om wachtrijen te vermijden. Luister terwijl je gids de kunstwerken bespreekt die de muren van het paleis sieren en de Byzantijns-gotische architectuurstijl die de rest van de stad beïnvloedde. Steek de Brug der Zuchten over, zoals gevangenen in het verleden deden, om de gevangenissen van het Dogenpaleis te zien. Bespreek de beruchte martelkamers die zijn gereserveerd voor vijanden van de staat, en hoor verhalen over wee over de gevangenen die daar worden vastgehouden.

Het beste van Italië: 5-daagse begeleide tour vanuit Rome

8. Het beste van Italië: 5-daagse begeleide tour vanuit Rome

Bezoek in de loop van vijf dagen de meest betoverende locaties van Italië, genietend van kunst, cultuur, keuken en de beroemde Italiaanse romantiek. Onder leiding van een vriendelijke gids vertrek je vanuit Rome en bezoek je Assisi, Siena, Florence, Pisa, Bologna, Padova, Venetië en Montepulciano. Bekijk meesterwerken van onder meer Michelangelo, Giotto en Cimabue. Dwaal door oude geplaveide straatjes, bewonder prachtige kathedralen en proef heerlijke wijnen. Deze tour is bedoeld om u tegelijkertijd te informeren en te vermaken. Logeren in comfortabele accommodatie en reizen met een luxe bus, een rondreis door Italië kan niet eenvoudiger. Met 4 maaltijden voor u, plus een uitstekend reisschema en deskundige gidsen, leun achterover, ontspan en "ga Italiaans". Dag 1 Vertrek om 07:15 uur vanuit Rome richting Assisi. Verken dit kleine stadje dat dateert uit de middeleeuwen. Bezoek de basiliek van St. Franciscus en bekijk werken van Giotto en Cimabue. Rijd daarna richting Siena, met als hoogtepunt Piazza del Campo. Ga verder naar Florence, waar u incheckt in uw hotel voordat u geniet van het diner (inbegrepen) en een welverdiende nachtrust. Dag 2: Florence Na het ontbijt kunt u de dag doorbrengen met het verkennen van Florence, de bakermat van de Renaissance. Bezoek de Duomo, de Campanile-toren, het Palazzo Vecchio en de basiliek van Santa Croce. Lunch (gratis) in een typisch Toscaans restaurant op Piazza Santa Croce. Wandel 's middags door de geplaveide straten of maak een korte, optionele trip naar Pisa, waar u kunt genieten van een rondleiding over het Plein der Wonderen, de Scheve Toren en de Duomo. Het diner is op uw gemak. Terug in Florence rust je uit in je hotel en laad je je batterijen op voor de volgende dag. Dag 3 Vertrek naar Bologna na het ontbijt in Florence. Dwaal door de 38 kilometer aan elegante arcades van de stad, waar het beroemd om is. Loop vanaf Piazza Malpighi naar Piazza del Nettuno en Piazza Maggiore in het hart van de stad. Ga 's middags verder richting Padova, met zijn originele Sant'Antonio-basiliek. Later kom je aan in Venetië, beroemd om zijn schilderachtige gondelboten en ingewikkelde architectuur. Check in bij je hotel en geniet van je eerste Venetiaanse diner (inbegrepen) en overnachting. Dag 4: Venetië Ga het water op en stap aan boord van een privéwaterbus om te genieten van een cruise door de grachten van Venetië. Stop bij Murano om meer te weten te komen over de oude kunst van het glasblazen. Ga verder naar het San Marcoplein voor een bezoek aan de buitenkant van de prachtige kathedraal. Zie het Dogenpaleis en de Brug der Zuchten. Geniet van een spritz of Prosecco met je gids om een ontdekkingsdag af te sluiten. Breng de middag op uw gemak door langs de grachten van Venetië en keer dan terug naar het hotel en overnacht. Dag 5 Na het ontbijt vertrek vanaf Piazzale Roma richting Toscane, wereldberoemd om zijn landschappen, zijn kerken, kastelen en zijn heerlijke wijnen. Ga verder naar Val di Chiana met een stop in Montepulciano, een middeleeuws stadje rijk aan geschiedenis en kunst. Montepulciano staat bekend om zijn "edele" wijn, te koop in lokale wijnhuizen, en organiseert ook elk jaar in juli een jaarlijks jazz- en wijnfestival. Lunch in een typisch restaurant inbegrepen! Breng de middag door met het ontdekken van Montepulciano in uw eigen tempo, geniet van gratis wijnproeverijen in vele wijnwinkels en vrije tijd om te winkelen. 's Avonds kom je aan in Rome, waar de tour eindigt.

Venetië: de Basiliek van San Marco, het Dogenpaleis en de gondelvaart

9. Venetië: de Basiliek van San Marco, het Dogenpaleis en de gondelvaart

Venetië is een stad vol met unieke geschiedenis en cultuur, maar als je maar een korte tijd hebt om het te ervaren, dan is de beste manier om onze Venice in a Day Tour te bezoeken. Je dag begint vroeg, vlakbij de Rialtobrug, waar je leert hoe de stad letterlijk groeide uit de modder van de lagune. Je leert de manieren te identificeren waarop de oorsprong van de zee de geschiedenis en cultuur heeft beïnvloed. Nergens wordt dit beter gedemonstreerd dan op de bruisende Rialto Vismarkt, waar je professionele koks ziet mengen met thuiskoks, strijdend om de meest verse vis die je ooit zult zien. Vanaf daar slenter je door de achterafstraatjes van Venetië, passeer je rustige pleinen en pittoreske bruggen, stop je af en toe bij bezienswaardigheden zoals het ouderlijk huis van Marco Polo, of ga je kerken binnen, zoals San Giovanni Gristosomo, om schilderijen te zien van de Venetiaanse meesters Bellini en Sebastiano del Piombo. Onderweg zal je gids je vergasten op de lokale geschiedenis en kennis om je een idee te geven van hoe Venetië is geëvolueerd en hoe deze eeuwenoude samenleving zo lang heeft bestaan. Als je echt wilt zien hoe de lokale bevolking leeft, moet je op een boot springen. Daarom omvat deze tour een gondelrit van 30 minuten die je door zowel drukke verkeersaders als stillere, residentiële grachten voert. Op deze manier kun je Venetië zien zoals het bedoeld is - vanaf het water. Na een lunchpauze, waarin uw gids u aanbevelingen zal doen over waar u kunt eten, ontmoet u elkaar weer op het San Marcoplein en wandelt u de Basiliek van San Marco binnen met vooraf gereserveerde, skip-the-line tickets. Deze enorme kerk is een van de meest unieke en ontzagwekkende in Italië. Terwijl je het verkent, zal je gids uitleggen hoe een gebouw in Byzantijnse stijl het grootste herkenningspunt van Venetië werd, terwijl hij wijst op enkele van de meer unieke verhalen die te zien zijn in de gouden mozaïeken die de plafonds bedekken. Ten slotte spring je over het San Marcoplein naar het Dogenpaleis, dat ooit het politieke zenuwcentrum was van een rijk dat zich uitstrekte over de Middellandse Zee tot in Azië. Het was in dit gebouw dat de Doge, of hertog van Venetië, woonde en waar hij heerste over een rijk van immense rijkdom, maar bijna geen echt land. Deze rijkdom is overal in het paleis te zien in sierlijke versieringen en prachtige schilderijen van Venetiaanse meesters als Veronese en Bellini. Je krijgt ook delen van het paleis te zien die niet zo mooi waren, zoals de gevangenissen en de binnenkant van de Brug der Zuchten. Met een kleine groep van 18 personen of minder, en een gepassioneerde lokale gids om je de achtergrond te geven van wat je ziet en al je vragen te beantwoorden, is dit een geweldige manier om veel bezienswaardigheden in een korte tijd te stoppen, en zie een kant van Venetië die de meeste bezoekers missen.

Venetië: monumenten en eilanden hop-on hop-off boottocht

10. Venetië: monumenten en eilanden hop-on hop-off boottocht

Ontdek de beroemdste plekken in de lagune van Venetië, aan boord van een panoramische eco-boot met een enkel ticket dat 24 uur geldig is om in en uit te stappen waar je maar wilt. De belangrijkste haltes zijn het station Santa Lucia, Punta Sabbioni, Piazza S. Marco en de eilanden Murano, Burano en Torcello. In Murano is een bezoek aan een glasfabriek inbegrepen met een demonstratie van glasbewerking. Aan boord wordt u begeleid door de uitleg van onze audiogidsen van de auteur en heeft u ook verschillende routes beschikbaar voor wanneer u van onze eco-boten stapt. Bij de halte San Marco kunt u voorrangstickets gebruiken voor het Dogenpaleis, de thuisbasis van de Doge en zetel van de Grote Raad van de Serenissima en de Basiliek van San Marco, het symbool van het christendom in Venetië: bezoek de twee beroemde monumenten van Venetië per de lijn overslaan.

  • Rondleidingen
  • Combi-aanbiedingen
  • Dagtochten
  • Privétours
  • Citycards
16 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Pozzi-gevangenissen

Wil je alle activiteiten in Pozzi-gevangenissen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Pozzi-gevangenissen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 3.932 beoordelingen

Prachtig groots en indrukwekkend gebouw, dit verwacht je niet als je ervoir staat. Heel goed onderhouden, duidelijke uitleg in alle ruimten. Ondanks de drukke vakantie periode en rij mensen was het niet te druk en ruimte genoeg om alles goed te bekijken. We waren blij dat we de kaarten van te voren besteld hadden en konden direct doorlopen. Als extra een mooie overweldigende tentoonstelling van Kiefer.

Deze activiteit was gemakkelijk te boeken. Er is een bijkomende ingang indien je al tickets hebt waar je onmiddellijk toegang krijgt tot het dogenpaleis. Vlot en een prachtige ervaring.

Vlotte service, we hebben makkelijk de rij kunnen overslaan. Uitgebreid bezoek aan Dogepaleis met Brug Der Zuchten

Prachtig mooie om te zien. Heerlijk dat je zonder lang te wachten zo naar binnen kan gaan

Geen lange wachtrij om dit buitengewoon wonderlijke Palazzo te bezoeken.