1. Tsjechië
  2. Praag

Praag: rondrit op de bierfiets

Product ID: 163710
Bekijk gallery
Geniet van ijskoud Tsjechisch bier, terwijl je de beroemdste bezienswaardigheden van Praag verkent tijdens een fietstocht van 2 uur per bierfiets. Bewonder historische monumenten, zoals het oude Stadsplein, het Wenceslausplein en meer.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Instructeur
Engels

Selecteer deelnemers en datum:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Bezoek een aantal van de beste bezienswaardigheden van Praag per bierfiets
  • Geniet van ijskoude biertjes van topkwaliteit
  • Drink samen met je vrienden bier tijdens het fietsen
Volledige beschrijving
Bewonder de bezienswaardigheden van Praag vanuit een ander perspectief en maak een rit door de stad op een unieke fiets met 15 zitplaatsen, waarvan 10 met verstelbare zittingen en pedalen. Wees gerust, want de bestuurder blijft nuchter, zodat je zorgeloos van het beste Tsjechische bier kunt genieten.

Drink zoveel als je wilt, terwijl je de mooiste bezienswaardigheden van deze prachtige stad verkent. Maak gebruik van de vele pauzes om biertjes te tappen, foto's te maken en naar het toilet te gaan. Kom meer te weten over de geschiedenis en architectuur van de stad, dankzij je deskundige chauffeur/gids. Hoor meer over de lokale cultuur, het nachtleven en de restaurants en ontdek de verborgen pareltjes die je anders misschien zou missen.

Je kunt extra's toevoegen voor een nog betere ervaring, zoals extra flessen Prosecco of een serveerster. Stippel je eigen route uit, of pas andere aspecten van je rondrit aan. Je krijgt ook korting op de aanvullende kroegentocht.
Inbegrepen
  • Onbeperkt Tsjechisch bier van topkwaliteit
  • Een nuchtere chauffeur die je door de stad navigeert
Niet inbegrepen
  • Serveerster (beschikbaar tegen een toeslag)

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Je gids wacht op je in het kantoor van de lokale partner, Praag 1, Celetná 12 (in de passage), eerste kantoor aan de rechterkant.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• De bewoners van Praag zijn tolerant en beheerst, maar er zijn grenzen. Geen alcohol voor minderjarigen, behandel elkaar met respect, urineer niet in het openbaar en als je te dronken bent om op de fiets te blijven zitten, of wanneer je moet overgeven, is het tijd om af te stappen. De chauffeur heeft het recht om de fietstocht te beëindigen als het uit de hand loopt
• De fietsen zijn gloednieuw en in de meest luxe verkrijgbare uitvoering. Behalve plaats voor een chauffeur en barkeeper is er ook een zonnedak, een geluidsinstallatie, barverlichting en een geruisloze ondersteunende motor, zodat je niet al te hard hoeft te trappen
• Je kunt deze activiteit tegen een toeslag uitbreiden met optionele extra's. De lokale partner kan een knappe barkeepster, 10 extra flessen Prosecco of andere drankjes dan bier en Prosecco regelen. Je kunt de duur van de fietstocht verlengen, of de route aanpassen. Neem na het boeken contact op met de lokale partner om je wensen en verzoeken door te geven

Vanaf € 349 Per groep tot 15

Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,3 / 5
gebaseerd op 20 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,3/5
organisatie
4,3/5
prijs / kwaliteit
4,0/5
veiligheid
4,4/5

Georganiseerd door

Discover Prague Tours sro

Product ID: 163710