Praag
Citycards

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

3.1 / 5

gebaseerd op 2.647 beoordelingen

Met deze kaart heb ik veel dingen in Praag kunnen doen die ik anders gelaten zou hebben, zoals het maken van een historische bustour en een dagje naar de dierentuin. Wel is het erg jammer dat sinds februari 2019 het openbaar vervoer niet meer bij de kaart inbegrepen zit. Aan de andere kant, lopend zie je veel meer van de prachtige stad. Je moet veel ondernemen om goed winst te kunnen halen uit de kaart, maar dan zie je wel meer dan je zonder kaart waarschijnlijk zou doen. Een paar hoogtepunten voor mij waren: de tour door het oude stadhuis, het uitzicht vanaf de Petrin-toren en Prague Zoo.

Geen wachtrijen om telkens aparte tickets te betalen en telkens de rompslomp van geld of kaart uit te halen. Gemakkelijk en goedkoper als je veel bezoekt die betalend is. Minpunt. Openbaar vervoer niet inbegrepen, maar een los ticket kost niet zo veel.

We hadden en 3 dagenkaart en dat was een extra steuntje om het een en ander te ondernemen. Helaas waren niet alle musea geopend tijdens ons verblijf. We hebben ons geld eruit gehaald! Alleen onhandig dat je de pas op één bepaalde locatie moet ophalen.

Met deze kaart kun je ontspannen de stad verkennen

Erg relaxed dat je nergens om hoeft te denken en bij veel bezienswaardigheden vrij entree hebt. Nu is Praag geen dure stad, ov en entree is goedkoop, dus het is net wat je doet of het uit kan. Ik vind terugkijkend de kaart aan de dure kant.

Door strak te plannen, kan je veel verschillende bezoeken brengen. Grote voordeel, je hoeft niet altijd in de rij te gaan staan. Wel van te voren goed uitzoeken waar je bij een combi toegang je kaart kan gebruiken om tickets te activeren.