Geëvacueerde burgers tentoongesteld

Praag: 2-uur Communisme En Nucleaire Bunker-Tour

Product ID: 15368

Vanaf € 26 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek een echte nucleaire bunker uit de jaren 1950, met tentoonstellingen over de koude oorlog, authentieke uitrusting en een gasmaskerwerkplaats.
  • Krijg een indruk van hoe het leven vroeger was ten tijde van het communisme en de koude oorlog in Tsjecho-Slowakije
  • Jouw deskundige gids zal je verhalen vertellen over het leven van spionnen, politieke gevangenen, koude oorlog-vluchtelingen en dissidenten.
Overzicht
Ervaar hoe angstaanjagend en ontzagwekkend het leven geweest moest zijn ten tijde van de koude oorlog in Praag. Leer over de geschiedenis van het communisme in Tsjecho-Slowakije en bezoek een echte nucleaire bunker verborgen onder de stad.
Wat te verwachten
Reis terug in de tijd naar een donkere periode uit de geschiedenis van Tsjecho-Slowakije. Onder begeleiding van een deskundige gids zul je ontdekken hoe het was om in een communistisch land te leven – een tijd van achterdochtigheid, spionage, angst en geweld.

Je zult leren over de geschiedenis van het communisme, het grootste standbeeld dat Stalin ooit liet bouwen, het voormalige hoofdkwartier van de voormalige communistische geheime politie en verhalen over de koude oorlog horen.

Hierna zal de tour je meenemen voor een bezoek aan de grootste nucleaire bunker van Praag. Deze bunker werd in de jaren 1950 gebouwd en hier konden 5000 mensen ondergebracht worden.

De tour zal afgesloten worden met een bezoek aan het museum van de nucleaire bunker waar tentoonstellingen over de koude oorlog en een speciale gasmaskerwerkplaats te zien zijn.
Inbegrepen
  • Engelssprekende gids
  • Vervoerskosten van en naar de bunker
  • Toegang tot het museum van de nucleaire bunker en tentoonstellingen
Niet inbegrepen
  • Ophalen van het hotel
Trefpunt

Het trefpunt zal bij het ticketkantoor van Prague Special Tours zijn. Het kantoor ligt in de Art Passage aan de westkant van het Oude Stadsplein. Eenmaal daar vind je het ticketkantoor van Prague Special Tours aan de linkerkant van de passage. Adres: Male Namesti 459/11, Praha 1, 110 00. Voor meer details zie de afbeelding hierboven "Trefpunt en Ticketkantoor". (Openen in Google Maps)

Vanaf € 26 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (18 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Prague Special Tours

Product ID: 15368