Praag
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 4.030 beoordelingen

Mooie excursie maar, we hadden graag iets meer gezien van het mooie centrum van Kutna Hora. De gids gaf veel te veel informatie hetgeen zonde van de tijd was. En..... de groene paraplu waar we ons bij aan moesten sluiten, was er niet. De gids met busje was pas te vinden nadat we een telefoontje kregen.

Top geregeld! Interessante dagtour ook mede dank zij onze gids Petra. Zij wist veel en interessant te vertellen. Je kreeg ook op bepaalde plaatsen eigen tijd om te kijken en om foto's te maken. Zeer zeker de moeite waard. Maar denk eraan het is een heel ander kamp geweest dan Auschwits of Buchenwald.

We hadden de tour naar de concentratie kampen van Tsjechië met Micha. Hij was een erg vlotte jonge man die van alles over het onderwerp wist en met passie bracht! Wij hebben ondanks de kou een interessante leerzame dag gehad. Wij zouden deze tour zeker aanraden. Einge

Geweldig indrukwekkend. Gaan met trein, dus je zou t zelf ook kinnen regelen, alleen heb je dan geen gids. Gids verteld veel over stadzelf. Helaas alleen theresiastadt groot gezien, niet innerstad. Maar desondanks, een geweldige dag gehad. Thanx

Indrukwekkend verstilde sfeer in Theresienstadt. Adam is een bijzonder getalenteerde tour guide met bijzondere persoonlijke verhalen en tempo is ook heel goed voor jong en oud te doen.