Praag
E-Bikes

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 518 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

We vonden de e-bike tour geweldig. Goede fietsen, veel gezien van de stad, we mochten overal stoppen waar we wilden, leuke gids en veel informatie. Absoluut de moeite waard. Wij deden de tour de eerste dag om zo ons goed te kunnen oriënteren hoe de stad in elkaar zat. erg genoten.

Je komt op plekjes waar je zelf nooit naartoe zou gaan. Onze gids (Tom) was een gezellig en goede gids. Sprak duidelijk Engels en wist erg veel te vertellen!

Dit is een hele leuke manier om de stad Praag te leren kennen. Onze gids Caesar wist veel te vertellen en maakt er ook een gezellige rit van.

We've seen and hear a lot about Prague. It was a very nice trip! Much thanks to our guide!! He also makes verry good pictures haha.