Praag
Eten & drinken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Mooie excursie maar, we hadden graag iets meer gezien van het mooie centrum van Kutna Hora. De gids gaf veel te veel informatie hetgeen zonde van de tijd was. En..... de groene paraplu waar we ons bij aan moesten sluiten, was er niet. De gids met busje was pas te vinden nadat we een telefoontje kregen.

Interessant en een guide die het boeiend vertelde!

in mijn mail stond dat de guide achter de klok zou staan.Was er ruim op tijd maar heb heel erg lopen zoeken. Uiteindelijk door jullie te bellen heb ik de guide gevonden en zij stond voor de klok. Misschien de plek iets nauwgezetter omschrijven. Verder was de excursie boeiend en goed verzorgt.

Great tour. We saw wonderful nature, we had a great lunch, the guide is a great guy and we could skip all lines so we wouldn't wait to long. The drive is relaxing with good seets, airco and all the time water and snacks if you want. The trip was deffiently worth it.

Wandelen door prachtige natuurgebieden met een hele lekkere en gezellige lunchgelegenheid inbegrepen. Je gaat in een kleine groep, wat de trip al snel persoonlijk en knus maakt. Ook vindt er een leuk en mooi boottochtje plaats.

Alles was zeker de moeite waard. Tijd genoeg om alles goed te bekijken. Zo goed verzorgt, de lunch was boven verwachting.