Praag
Fotografietours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 282 beoordelingen

Fantastische trip! Behoorlijk bedrag, maar zeker de moeite waard. Wij deden dit op onze laatste dag en dit was absoluut ons hoogtepunt van de vakantie. Schitterende plekken bezocht, ruim de tijd om super foto’s te maken en een vriendelijke gids met gevoel voor humor (Jan). Wij vonden de variatie van lopen, dingen zien, uitleg krijgen, pauze etc ook erg fijn. Niet te zwaar, maar toch voldoende “uitdaging”. Overigens was de lunch ook erg goed, waar wij het eten in Praag bv vonden tegenvallen. Alweer een leuke trip gehad via Getyourguide! 10+

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Great tour. We saw wonderful nature, we had a great lunch, the guide is a great guy and we could skip all lines so we wouldn't wait to long. The drive is relaxing with good seets, airco and all the time water and snacks if you want. The trip was deffiently worth it.

Wandelen door prachtige natuurgebieden met een hele lekkere en gezellige lunchgelegenheid inbegrepen. Je gaat in een kleine groep, wat de trip al snel persoonlijk en knus maakt. Ook vindt er een leuk en mooi boottochtje plaats.

very nice tour, good information. Value for money. Only disadvantage was that eventough it was an Enghlish tour there were 2 people not speaking English, but the guide managed well.