Praag Groepsactiviteiten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Groepsactiviteiten in Praag

Bekijk alle Groepsactiviteiten in Praag
Bekijk alle 369 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Praag

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Praag: 2 uur durende stadstour op elektrische Harley Trike Beoordeeld door Nathalie, 14-09-2020

Geen wachtrijen om telkens aparte tickets te betalen en telkens de rompslomp van geld of kaart uit te halen. Gemakkelijk en goedkoper als je veel bezoekt die betalend is. Minpunt. Openbaar vervoer niet inbegrepen, maar een los ticket kost niet zo veel.

Prague City Card: 2, 3 of 4 dagen Beoordeeld door frederic, 04-02-2020

Really nice tour, and great guide Jeremy! Definately would recommend to book this tour while visiting Prague. Put on some comfy shoes, because you will be walking a lot.

Hele relaxte tour. 2 uur heb je zeker nodig om genoeg van Praag te kunnen zien. Het was een mooie route en heel leuk om alles vanaf het water te kunnen zien.

Praag: boottocht met sightseeing Moldau van 2 uur Beoordeeld door Tamara, 28-02-2020

Dit is een hele leuke manier om de stad Praag te leren kennen. Onze gids Caesar wist veel te vertellen en maakt er ook een gezellige rit van.