Praag
Groepsactiviteiten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 14.457 beoordelingen

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Geen wachtrijen om telkens aparte tickets te betalen en telkens de rompslomp van geld of kaart uit te halen. Gemakkelijk en goedkoper als je veel bezoekt die betalend is. Minpunt. Openbaar vervoer niet inbegrepen, maar een los ticket kost niet zo veel.

Dit is een hele leuke manier om de stad Praag te leren kennen. Onze gids Caesar wist veel te vertellen en maakt er ook een gezellige rit van.

Museum of senses was super crazy :) There was lots of cool stuff to see, do and really experience. It makes us feel like little kids again!!

Leuke afsluiter van de vakantie! Goed gegeten met een 5 gangen diner inclusief zeer leuke entertainment wat zeker de moeite waard was.