Praag
Minivan- & bustours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 8.986 beoordelingen

Hele interessante tour onze gids Albert gaf op de bus veel uitleg. Wel teweinig tijd om de kerkhoven te bezoeken ( kleine kerkhof en het grote ) Waar het crematorium was . Geen ruimte om eens 10 min zelf rond te wandelen ( bus af en bus op als het ware ) De gids op Terezin zelf gaf een goede uitleg maar het moest allemaal beetje vlug gaan ( geen tijd om foto’s te nemen )

Mooie excursie maar, we hadden graag iets meer gezien van het mooie centrum van Kutna Hora. De gids gaf veel te veel informatie hetgeen zonde van de tijd was. En..... de groene paraplu waar we ons bij aan moesten sluiten, was er niet. De gids met busje was pas te vinden nadat we een telefoontje kregen.

Zeer goede bustour. Je kon de stad zien + alle belangrijke bezienswaardigheden. Je krijgt waar voor je geld , de uitleg is in veel verschillende talen. De chauffeur was vriendelijk, de opstapplaats goed te vinden. Kortom een aanrader.

Leuke tocht. Laat veel zien van Praagse bezienswaardigheden met bijbehorende informatie. Je krijgt bij de Praagse Burcht meer dan een half uur de tijd om rond te kijken.

Meetingpoint goed gevonden maar in de uitleg stond niet dat je je moest melden bij de kiosk.Verder is alles goed verlopen.Vertrek en aankomst was volgens de planning.