Praag Minivan- & bustours
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
praag stadstour per bus boot en te voet

Praag: stadstour per bus, boot en te voet

Duur: 4 uur
97 Beoordelingen
GetYourGuide Original
97

Bekijk de mooiste bezienswaardigheden van het mooie Praag tijdens deze kleine groepsreis per boot, bus en te voet. Verken de oude binnenstad en de…

Populaire Minivan- & bustours in Praag

Bekijk alle Minivan- & bustours in Praag
Bekijk alle 396 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Praag

Leuke excursie met professionele begeleiding

+ Comfortable busrit naar Sedlec en Kutná Hora + Andrea is een uitstekende gids: wist zeer veel te vertellen over de geschiedenis van de bezochte plaatsen en voegde er interessante anecdotes aan toe. Ze sprak zeer goed Engels. + Lunch is optioneel: wij hadden 's avonds al een diner, maar dat was geen enkel probleem. We hadden wat tijd om vrij rond te lopen. + Prijs/kwaliteit: goed!

Praag: tour UNESCO-locatie Kutna Hora incl. bottenkapel Beoordeeld door Jan-Vincent, 07-04-2018

Interessant en een guide die het boeiend vertelde!

in mijn mail stond dat de guide achter de klok zou staan.Was er ruim op tijd maar heb heel erg lopen zoeken. Uiteindelijk door jullie te bellen heb ik de guide gevonden en zij stond voor de klok. Misschien de plek iets nauwgezetter omschrijven. Verder was de excursie boeiend en goed verzorgt.

Vanuit Praag: excursie bottenkerk & Kutná Hora met lunch Beoordeeld door Marijke, 31-10-2018

De tour is indrukwekkend, mede door de super bekwame gids.

We hebben zelden een meer bevlogen gids gehad dan Sarah, zij is zeer betrokken, komt betrouwbaar over, heeft oog voor mensen die minder goed ter been zijn en heeft een gedegen kennis van de geschiedenis die zij met gevoel en emotie over weet te brengen. Top!!

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag

Goede tour langs alle bezienswaardigheden van Praag. Op deze manier kan je een selectie maken van alles wat je tijdens je bezoek aan Praag, wilt gaan bekijken. Wel veel informatie in korte tijd waardoor je de helft niet onthoud.

Praag: bustour historische binnenstad Beoordeeld door Jan, 03-05-2019

Goede organisatie en leuke gids. Wel echt iets te lang

Een deel van de tour kan wel vervallen zodat je echt kan lunchen en iets meer tijd hebt voor het laatste deel in het grote fort. Verder prima organisatie, een leuke gids en vooral een bijzondere ervaring.