Praag
Museumtickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 4.481 beoordelingen

We gingen er van uit dat het "meeting point" aan de ingang van de Burcht zou zijn. We vonden nergens het standbeeld dat afgebeeld stond op onze vouchers. De dame aan de ticketverkoop wilde niet helpen want wij hadden geboekt bij "een private organisatie" dus trek je plan. We hebben dan het noodnummer gebeld dat op de vouchers stond. Zij gaf aan waar we één van hun gidsen konden vinden(aan de ingang van de kathedraal). We hebben daar dan heel vriendelijk iemand iemand met een blauw-witte paraplu gevonden die ons in contact bracht met de persoon die tickets uitdeelde. Eind goed alles goed. Het standbeeld waar we onze echte gids zouden ontmoeten hebben we niet gevonden.

Super aardige 'gids' die ons zelf naar de Burcht bracht en vanaf daar konden we onze eigen gang gaan! Prachtige kerk en leuk om de wisseling van de wacht van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de rest hebben wij er bewust voor gekozen om de rondleiding in de Burcht zonder gids te doen, zodat we ons eigen gang konden gaan, dit is ons zeer goed bevallen.

Geen wachtrijen om telkens aparte tickets te betalen en telkens de rompslomp van geld of kaart uit te halen. Gemakkelijk en goedkoper als je veel bezoekt die betalend is. Minpunt. Openbaar vervoer niet inbegrepen, maar een los ticket kost niet zo veel.

Voor alles in de burcht heb je een ticket nodig om binnen te komen. Dit was voordelig en 10min van tevoren via de app geregeld. Leuk pluspunt dat je nog 20min informatie kreeg van de gids, was erg interessant

Dit moet je zeker doen. We hebben ook de kathedraal beklommen. Dit zat wel niet in het ticket maar als je een goede gezondheid hebt, zeker doen. Je moet wel door de controle ook al heb je een ticket.