Praag
Nachtleven & uitgaan

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Praag

Wil je alle activiteiten in Praag ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Praag

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 1.116 beoordelingen

Super gezellig, leuk om mensen te ontmoeten

Het begin in de Drunken monkey bar is erg gezellig, bij het spelen van bierpong en andere spellen maak je snel contact met andere mensen. 2uur onbeperkt drinken, goed geregeld niet 1x gewacht bij de bar. Helaas was de "kroegentocht " zelf niet heel goed geregeld want wij waren met ongeveer 15 man achtergelaten/ de gids kwijt geraakt in de 3e kroeg waardoor we niet meer wisten waar we heen moesten, dit was erg jammer.. ondanks dat leuke avond gehad maar de organisatie tijdens de tocht had iets beter geregeld kunnen worden.

Vanwege de COVID-19 hadden wij een privé Tour ipv een gewone Tour en onze gids Sebastiaan was erg blij dat wij er waren. Hij is zelfs afkomstig uit Chili en sprak goed Engels. En wist heel veel te vertellen over Praag en zijn inwoners. Omdat het nu zo rustig was kwa tourisme nam hij ook goed de tijd om over wat dieper op in te gaan dan dat hij normaal zou doen met een grotere groep.

Dit was echt een feestje! Onze gids Sebastián, heeft het aller beste van Praag laten zien, dat met zoveel leuke verhalen en informatie. Een absolute aanrader!

Dit is een hele leuke manier om de stad Praag te leren kennen. Onze gids Caesar wist veel te vertellen en maakt er ook een gezellige rit van.

Het was een gezellige avond. De gidsen brengen je goed in de sfeer. We waren met een groep van +- 20 mensen, en het was een mooie avond.