Meer foto's

Vanaf € 15 per persoon

Praag Bier Tour en Cafés

Product ID: 5441
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek het levendige caféleven van Praag met vriendelijke, lokale gidsen
  • Krijg goede tips en ideeën voor de rest van je vakantie
  • Maak nieuwe vrienden in een aantal van de meest geliefde cafés van Praag
  • Proef een aantal van de beste bieren in de wereld en leer hoe ze gemaakt worden
  • Doe je te goed aan 3 gratis biertjes tijdens de tour
Overzicht
Ontdek een aantal van de beste cafés in Praag samen met echte experts op deze 4-uur durende tour die de Tsjechische liefde voor bier van dichtbij bekijkt. Je komt in 4 traditionele cafés, je krijgt 3 gratis biertjes en je voelt je al snel een echte local.
Wat te verwachten
Geniet van een aantal van de beste bieren in de wereld en authentieke Tsjechische gastvrijheid tijdens deze tour van de meest geliefde bars van Praag. De Tsjechische hoofdstad is een Mekka voor bierliefhebbers en tevens de geboorteplaats van de wereldberoemde Pilsner lager. Sinds de bekendmaking in de stad in 1845, is de bierwereld voorgoed veranderd en is het een symbool geworden voor de liefde die de Tsjechen voelen voor het goede leven.

Tijdens deze 4-uur durende biertocht ontdek je de best bewaarde geheimen van deze nationale drank, kom je te weten hoe Tsjechisch bier wordt gemaakt, waarom het als het beste in de wereld wordt beschouwd en waarom de Tsjechen meer drinken dan wie dan ook. Vriendelijke gidsen vertellen je allerlei weetjes en nemen je mee naar 4 authentieke cafés, elk gespecialiseerd in een ander Tsjechisch bier.

Terwijl je de unieke atmosfeer proeft samen met je nieuwe vrienden, krijg je ook de kans om verschillende soorten goudgelen nectar te proeven samen met culinaire hoogstandjes uit de Tsjechische keuken. Voor je het weet zit je te eten en drinken als een echte levensgenietende Tsjech – Na zdraví! Als je aan het einde van de avond nog op je eigen benen kan staan, word je beloond met je eigen persoonlijke lidmaatschapskaart om je succes te beklinken en als aandenken aan je avondje uit.
Inbegrepen
  • 3 gratis biertjes
  • Gids
Niet inbegrepen
  • Eten
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De Nieuwe Praag Bier Tour ontmoet elke avond voor het Tsjechische Toeristisch Informatiecentrum, naast de Sint-Nicolaaskerk aan het Oudestadsplein. Tours beginnen om 18.00 uur en duren 4 uur. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Je moet ouder dan 18 zijn om mee te kunnen op deze tour. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Sandeman's New Europe is een grote voorstander van verantwoordelijke drinken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (119 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - Czech Republic

Product ID: 5441