Meer foto's
Bespaar tot 21%

Vanaf € 35,95 € 28,40 per persoon

Praag: hele dag-tour en rondvaart

Product ID: 35555
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Russisch

Ophaalservice

Als je gebruik wilt maken van de gratis ophaalservice, gelieve na het boeken de gegevens van je hotel naar de organisator te mailen.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek Praag te voet, per rivierboot en per tram
 • Wandel door de kleine steegjes van de oude stad
 • Kom meer te weten over het leven in het voormalige Joodse getto
 • Zie waar Mozart's Don Giovanni in première ging
 • Vaar over de Moldau
 • Geniet van een typisch Tsjechische lunch in een goed restaurant in de stad
 • Reis met de tram naar de Praagse Burcht
Overzicht
Ontdek Praag te voet, per boot en tram tijdens een 6-uur durende wandeltocht en rondvaart, met een typische Tsjechische lunch. Bezichtig Praag: de oude stad, de Joodse wijk, de Nieuwe Stad en de Kleine Zijde, plus het Praagse Burcht-complex.
Wat te verwachten
Ontdek Praag in een dag op een gecombineerde 6-uur durende wandeling en boottocht, met een pauze voor een typisch Tsjechische lunch. De tour biedt een mix van de beste aspecten van elk van de afzonderlijke lagen van de exploitant, en bouwt een compleet beeld van Praag en de historische hoogtepunten.

Je zal starten vanaf een van de bekendste van allemaal; de astronomische klok op Old Town Square. Bewonder de kerk van St. James en middeleeuwse gewoonten erf van Ungelt. Zie het Estates Theatre, waar Mozarts Don Giovanni werd geïntroduceerd in de wereld, en de Charles University, de oudste universiteit in Midden-Europa.

Verhuizen van het web van kleine straatjes, een wandeling langs belangrijke mijlpalen in de Joodse wijk, het verkennen van het voormalige getto van kleine huizen en smalle steegjes, waar de Oude Joodse Begraafplaats, Oude-Nieuwe Synagoge en Joods museum af te wachten.

Doorgaan met het Wenceslasplein in de Nieuwe Stad en verken de site van verbazingwekkende opstanden in heel de Tsjechische geschiedenis, met inbegrip van de Fluwelen Revolutie van 1989. De gids zal u enkele van de legendarische verhalen te vertellen.

Na een typisch Tsjechische lunch, cruise langs de rivier de Moldau om de stad te zien vanaf het water, met inbegrip van de Praagse Burcht, de Mala Strana, de kerk van St. Nicolaas en de beroemde Karelsbrug.

Aan boord van een tram naar de heuvel naar Castle close-up van Praag verkennen stijgen. Dit is het hart van Praag, en uw gids leidt u door de binnenplaatsen van het oude koninklijk paleis, de basiliek van St. George en Royal Garden voor wat meer een panoramisch uitzicht.
Inbegrepen
 • Gids
 • Rondvaart op de Moldau
 • Tramrit
 • Lunch
 • Ophaalservice uit hotel (optioneel)
Niet inbegrepen
 • Toegangsbewijzen (optioneel)
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De tour vertrekt op de hoek van Pařížská (Parijs-straat) en het oude stadsplein, tegenover de St. Nicolaaskerk naast het Tsjechische toerismekantoor. Het is eenvoudig te vinden; het Oudestadsplein ligt op slechts vijf minuten lopen van metrostation Staroměstská. Je kunt de weg ook vragen bij de hotelreceptie. De gids is 10 minuten voordat de tour begint aanwezig en gemakkelijk te herkennen aan een rode paraplu met een Prague Airport Transfers-logo. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De tour vertrekt op de hoek van Pařížská (Parijs-straat ) en het Oudestadsplein, tegenover de St. Nicolaaskerk naast het Tsjechische toerismekantoor. Het Oudestadsplein ligt op vijf minuten lopen van metrostation of tramhalte Staroměstská en is een van de meest beroemde locaties in Praag, dus iedereen kent het. De gids wacht je op met een rode paraplu (met het bedrijfslogo). Zorg dat je minstens 10 minuten voor de wandeling begint aanwezig bent.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (45 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Prague Airport Transfers

Product ID: 35555