Meer foto's

Vanaf € 30 per persoon

Praag Kutná Hora en bottenkapel tour

Product ID: 4973
Belangrijke Informatie
Duur
7 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Ontdek de historische gebouwen van Kutná Hora
 • Bezoek de macabere bottenkapel
 • Bekijk de bijzonderheden van het Italiaanse hof
 • Ga naar het kasteel Hrádek
 • Bewonder het oudste Cisterciaanse klooster van Bohemia
 • Leer over de Hussietenoorlogen
Overzicht
Ontdek de historische gebouwen en de angstaanjagende bottenkapel van Kutná Hora, een van de meest populaire bestemmingen in Tsjechië dat 1 uur buiten Praag ligt in Centraal Bohemia.
Wat te verwachten
Geniet van een dagtrip naar Kutná Hora vanuit Praag en ontdek de adembenemende collectie van historische gebouwen die het een van de meest populaire bestemmingen in Tsjechië heeft gemaakt. Tijdens deze 7 tot 8-uur durende tour zie je de meeste van de beroemde bezienswaardigheden, zoals de Ghoulische Sedlec Ossuary en het Gothische meesterwerk; de St. Barbara kerk.

Bezoek de Kutná Hora's bottenkapel, een werkelijk hoogtepunt van de dag, die jaarlijks bezoekers van over de hele wereld trekt. Dit stukje bohemische geschiedenis is meer dan alleen een hoop botten. Kutná Hora was eens het economische centrum van het koninkrijk Bohemia en speelde een cruciale rol in de Hussietenoorlogen tijdens de 15e eeuw.

Bekijk het Sedlec Ossuarz (bottenkapel), de Sint Barbara kerk en ga dan naar het Hrádek kasteel, het huis van Sankturin, Bohemia's oudste Cisterciaanse klooster, het prachtige Italiaanse paleis, de middeleeuwse Ruhardkastraat, het stenenhuis en de Plaagzuil.

Leer onderweg over de Hussietenoorlogen, de hoogtijdagen van Kutná Hora toen de stad de economische en culturele concurrent van Praag was en de favoriete verblijfsplek van een aantal Bohemische koningen. Leer hoe de stad rijk werd en over de zilvermijnen voor de Praagse Groschen – eens de munt van Centraal Europa.
Inbegrepen
 • Transport
 • Gids
 • Toegang tot de kerk St. Barbara en de Sedlec Ossuary
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

De tour start bij het plein in het oude centrum voor het VVV-kantoor en de Cartier winkel. Kijk uit naar de gidsen met een rood t-shirt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
We maken gebruik van privé-bussen voor het vervoer van Praag naar Kutná Hora. Om deze reden is het nodig om vooraf te reserveren en je plek te reserveren.

Houd rekening met ongeveer 7 tot 8 uur voor deze reis.

De ticketprijs is inclusief alle transport en toegang tot de St. Barbara kerk en Sedlec ossuarium.
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (99 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - Czech Republic

Product ID: 4973