Praag Boottochten & rondvaarten
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
praag sightseeingdinercruise op een glazen boot met open dak

Praag: sightseeing-dinercruise op een glazen boot met open dak

Duur: 3 uur
32 Beoordelingen
GetYourGuide Original
32

Bewonder de schoonheid van de historische monumenten van Praag die 's avonds verlicht zijn, waaronder de Praagse Burcht, tijdens een stijlvolle 3 uur…

Populaire Boottochten & rondvaarten in Praag

Bekijk alle Boottochten & rondvaarten in Praag
Bekijk alle 370 tickets en tours

5 historische plekken die je moet zien op rondvaart door Praag

Rondvaarten over rivier de Moldau verkopen zichzelf al gauw met de belofte van een uitzicht op de spectaculaire Burcht van Praag, en terecht. Maar eerlijk; er zijn bezienswaardigheden die je vanaf het water nog veel beter ziet dan de burcht op de heuvel!

Karelsbrug

Karelsbrug

Tot 1841 vormde deze 15e-eeuwse, gotische brug de enige mogelijkheid om de Moldau over te steken. Voor een groot deel van de Praagse geschiedenis was het de essentiële verbinding tussen het kasteel en de Oude Stad.

Nationaal Theater

Nationaal Theater

Het Nationaal Theater bestaat al sinds 1881 en is dé plek voor Tsjechische opera en theater. Geen tickets kunnen scoren? Ga op avondrondvaart om het prachtige exterieur verlicht te zien!

Rudolfinum

Rudolfinum

De grandeur van deze kunsthal is ook voor een stad zo mooi als Praag spectaculair. Binnen vind je één van de oudste concerthallen in Europa.

Čertovka

Čertovka

Dit kanaal is gegraven om Middeleeuwse watermolens van energie te voorzien. Je hebt er zicht op het Kampa-eiland, met het Liechtensteinpaleis.

Dansende Huis

Dansende Huis

Vlado Milunić en Frank Gehry ontwierpen het Dansende Huis als symbool voor de Tsjecho-slovakische reis naar democratie. Het Gaudí-esque gebouw valt in het barokke stadslandschap van Praag behoorlijk op.

Plan je bezoek

Wat kost het?

Vanaf €8 kun je in Praag een eenvoudige boottocht van een uur over de Moldau maken. Voor een tour van hogere kwaliteit, met eten en eventueel livemuziek, betaal je al gauw €50.

Hoe zit het met eten?

De oever van de Moldau ziet er prachtig uit in het avondlicht, dus waarom boek je geen rondvaart met diner? Tenzij je op zoek bent naar iets extravagants, zijn de prijzen voor dit soort tours vaak bijzonder schappelijk. Er zijn ook lunchvaarten beschikbaar, als dat beter bij je dagindeling past.

Wat anderen zeggen over Praag

Het was een netjes verzorgde cruise die keurig op tijd vertrok. We werden ontvangen met een glaasje bubbels en naar onze tafel begeleid. De live band was niet overheersend en het eten was verrassend smaakvol alleen een beetje aan de lauwe kant. En wij vonden het erg knap hoe de kapitein zijn bijna 74 Meter lange schip in een overvol sluisje kreeg. En hebben genoten van het uitzicht van Praag in de vallende avond met al haar lichtjes.

Het was een gezellige avond,de muziek niet echt ons ding maar aan onze tafel zat de sfeer er al in.Het eten was goed maar niets speciaal, beetje lunchgarden.Je kon eten zoveel je wilde en de drank was aan een degelijke prijs, goedkoper dan in de stad.Een leuke aanrader, zeker in de zomer, dan kan je op het dek zitten wat nu niet mogelijk was door de koude.

Praag: boottocht met diner en livemuziek Beoordeeld door Hans, 12-11-2019

het was zeer koud deze dag(-5 ) . Sommige van het personeel waren vriendelijk,andere niet. Live music was aanwezig maar dan is ook alles gezegd. Het eten was lekker en daarmee is ook alles gezegd. Kortom alles was wel oke,leuk om eens te doen.

Praag: boottocht met diner en livemuziek Beoordeeld door Anoniem, 04-01-2020

The boat was recognizable at the quays. The trip is less suitable for people who are disabled because of ramps and stairs. Drinks are quit expensive on board but you can bring your own. Views from the boatdeck are great.

Praag: Panoramische rondvaart over de Moldau, 1 uur Beoordeeld door Robbert, 23-12-2019

Privé tour gehad. Ontzettend aardige gids. Kwam ons tegemoet in onze wensen. Kon ook op iedere vraag goed antwoorden. Delunch was matig. Boottocht kort en gids in boot was slecht te verstaan.